Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sto ełro

Co mozna jesc na sniadania? POMOZCIE... prosze.

Polecane posty

Gość sto ełro

Chodzi o rzeczy bez chleba i bez musli, bez owsianki. Chleba mam dosc, nie przepadam. Musli lubie, ale jest dosc slodkie, nie lubie slodkich sniadan. Owsianka i kasza manna tez nie bardzo. Szukam czegos zdrowego. Co moze to byc? Pewnie jakies salatki. Czy mozecie podac swoje przepisy i... a cos poza salatkami?

- twarożek z rzodkiewką, ogórkiem itd. - surówki np. kapusta pekinska, starta marchewka, kukurydza, cebula, ogorek zielony, pomidor, przyprawy, oliwa - salatki - np. wiorki selera (do kupienia w sloiku), szynka pokrojona w kostke, ananas, kukurydza, majonez lub makaron (ciemny zdrowszy), pietruszka, fasola czerwona, kukurydza, piers z kurczaka itd. lub kuskus, ogorek kiszony, tunczyk, jajko, majonez, cieciorka, kukurydza, czerwona fasola salatki mozna opierac o warzywa, ryz, makaron, kuskus salatki owocowe - skladniki: co pod reka - mozzarella z pomidorem i bazylia - dzien wczesniej upieczona tarta - fritatta - omlet - jajka na miekko, twardo, sadzone

Gość sto ełro
ale Ty sie najadasz samym twarozkiem z rzodkiewka? albo mozarella z pomidorem? albo samym jajkiem na miekko czy twardo? Bo wiekszosc z tych pozasalatkowych to dla mnie skladnik czegos. Za salatki dziekuje :) Na pewno bede je robic. A co jeszcze poza salatkami?

zalezy ile tego twarozku zjesz :P wiesz ja jem czesto a malo z doswiadczenia wiem, ze bardzo syca jajka