Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hłopiec

czytam oferty wynajmu i widze "czynsz i wynajem" czym to sie różni? daje link !!

Polecane posty

Gość niussa
No że opłacasz czynsz do spółdzielni/wspólnoty za to mieszkanie oraz dodatkowo płacisz za wynajem osobie do której mieszkanie należy.

Gość hłopiec
bo jeszcze prócz tego sie płaci za gaz wode i energie (widać w ofercie) to kurwa co to jest ten ''czynsz''?

Gość hłopiec
no wlasnie ale dlaczego 350? przeciez to chore ! za co niby taka kasa? na co to idzie?

Gość ijboo
a to co uwazasz ze ktos ma ci chate wynajac bez zarobku??? odstepne za to ze uzywasz chaty to jest 650 , czynsz 350 do spoldzielni plus oplaty za to co zuzyjesz proste jak budowa cepa

Gość niussa
czynsz to opłaty na fundusz remontowy, na zarządzanie wspólnotą/ spółdzielnią. Mogą w czynszu być też opłaty za media -typu woda, ścieki albo za śmieci. Zależy od spółdzielni.

Gość ijboo
a dokladniej tak: Wynajem - 650 zł Czynsz - 350zł Opłaty dodatkowe ( woda, energia i gaz) - według wskazań licznika Kaucja zwrotna 1300 zł czytanie nie zrozumieniem się kłania

Gość ijboo
ty umiesz czytać??? bo chyba nie.... napisalam ci za co placisz to nie sa żadne fundusze remontowe!!!! 650 zl płacisz osobie za to ze mozesz mieszkac w jej mieszkaniu 350 zl plus rachunki to jest czynsz chaty i to co zuzyjesz 1300 kaucja w razie gdybys cos uszkodzil zniszczyl - zabezpieczenie wlasciciela

Gość a co myslales/las
że utrzymanie mieszkania to tylko oplaty licznikowe. czynsz to opłata miesięczna, ktora uwzglednia utrzymanie nieruchomosci, wywóz śmieci, fundusz remontowy ew. sprzataczka, ochrona itp

Gość a co myslales/las
hłopiec---> sorki ale jakis stupek z Ciebie

Gość a co myslales/las
czyli koszt wynajmu 1000zł opłaty (woda, gaz, energia) mogą sięgać nawet do 300zł np. jak ciepla woda jest na gaz.

Gość Martyna332
Przedzwoń sobie do biura nieruchomości i CI wytlumaczą co i jak. Fajna pomocna stronka jest pod adresem ofertywynajmu.pl można wiele się dowiedzieć

Gość AdRiAN23
Ja wy zawsze wynajmuje z ofery wynajmu.pl a to dlatego że dzięki wsparciu biura i pomocy jest szybciej i lepiej wynająć niż samemu

Gość gość
polecam ofertywynajmu.pl

Gość Paulina21X2
Wynajęliśmy z tego biura 2 mieszkania. Polecam pomocna stronka

Gość Ilona2256
Ofertywynajmu.pl pobieraj niskie prowizje i skutecznie wynajdują mieszkania na wynajem. ja jestem zadowolony i polecam

Gość Grażynka56
ja wynajęłam z ofertywynajmu.pl wejdz sobie na ich portal www.ofertywynajmu.pl zadzwon pod numer podany z zakladce kotakt i wszystko Ci wytlumaczą od a do z i jak bezpiecznie wynająć też.

Gość gość
Polecam ofertywynajmu.pl usługa godna polecenia

Gość gość
Polecam, bo na tym zarabiam :D.

Gość PaulinaPrzep
Rzetelne biuro. W końcu wynajęłam to czego szukałam. Dziękuję za pomoc i wsparcie

Gość Paulina Morlicka
Szybko i sprawnie wyszukiwali dla mnie mieszkania. Przygotowali umowe do podpiania z właścicielem wybranej oferty. Polecam biuro ofertywynajmu prowizja niedroga, pracownicy mili pomocni.

Gość gość
Skorzystałem z ich biura i wynająłem 2 mieszkania swoje i pomogłem też znaleźć mieszkanie koleżance polecam ofertywynajmu

Gość gość
Ja też polecam bo zarabiam! Jak nie zarabiam to nie polecam!

Gość gość
przez serwis ofertywynajmu.pl można wynająć taniej. polecam

Gość Kasia289
na ofertywynajmu.pl faktycznie pomogli mi znalezc mieszkanie. bylo w czym wybierac codziennie. wynajelam najfajniesze. pozdrawiam

Gość gość
mieszkanie wynajmuje się w celach zarobkowych, a utrzymanie mieszkania kosztuje, wiedza to ludzie, a taborety mysla, że dorosłe życie jest za frico.

Gość gość
mi poleciła koleżanka ofertywynajmu.pl i znalezli mi mieszkanie bez problemu za 1500 na mokotowie

Gość PaulinaWarszawska
polecam stronkę ofewynajmu pomogli mi