Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMi23

Brak podniecenia

Polecane posty

Gość MałaMi23

MałaMi23 Jestesmy razem ponad rok. Z zycia erotycznego ja jestem zadowolona, wczesniej bylo wiecej spontanicznosci, zdarzalo sie z 3 razy pod rzad. Potem juz tylko raz, wiecej razy sie nie dalo ale to rozumiem. Jednak ostatnio bylismy sami w domu. Przygotowałam kolacje. Po pokoju rozstawilam swieczki zapachowe. Wlaczylam muzyke. Byłam pewna ze spedzimy bardzo romantyczny wieczor i bedziemy sie kochac. A tu nic. Powiedzial ze chce mu sie spac, na chwile przysnąl, potem sie obudzil i rozmawialismy ale w zasadzie o niczym. potem dalam mu do zrozumienia ze jest mi przykro, przeprosil. Zapytalam czy go nie podniecam juz, ale zaprzeczyl. Napewno nie zdradza, tego jestem pewna. Nie byl zmeczony bo tego dnia nawet w pracy nie byl. Co wiec moglo sie stac ze mlody facet (24 lata) majac wolna chate i erotyczna atmosfere nie ma ochoty kochac sie z dziewczyna z ktora jest zaledwie rok. Od tego czasu jestem dla niego troche oschła, caly czas siedzi mi w glowie to ze go nie podniecam mimo ze zaprzeczyl...

Gość szczery fatzet
Robisz loda? Jak nie to sama sobie odpowiedz na pytanie. Ja jestem z kobietą która nie robi loda ale ona fajnie wygląda jak dochodzi i mi to wynagradza brak obciągania.

Gość MałaMi23
ja powaznie pytam

Gość doświadczony przez życie
Skoro sąkobiety, które mająniskie potrzeby, to mogąbyć i faceci o niskich potrzebach. Teraz jest wogóle moda na białe małżeństwa, które TEGO wogóle nie robią. Z założenia i im wychodzi. Jeśli seks jest dla Ciebie taki ważny, daj mu ultimatum, że albo będziesz miałą seksu w bród, albo odchodzisz. Jak sięnie poprawi pakuj walizki i szukaj bardziej jurnego byczka, bo z tego tylko wół będzie.

mala mi- wydaje mi się jak by on myślami gdzies błądził,może rutyna zabija podniecenie,może jakas inna mu się spodobała i nie może przestać o niej myśleć albo ma jakieś problemy z którymi nie może sobie poradzic.najlepiej porozmawiaj z nim szczerze.

Gość MałaMi23
Nikt nie chce mi odpowiedzieć to idę pomóc siostrze przytrzymać kredens w kuchni.

Gość MałaMi23
Ale ja probowalam rozmawiac, pytalam czy go juz nie podniecam, twierdzi ze to nie to. Ale nie podal zadnego powodu dlaczego nie chcial, tylko mi mowi ze glupoty wymyslam ale jakos nie okreslil o co chodzi. Mi nie chodzi o sam seks bo to akurat nie jest dla mnie nawazniejsze. Tylko zastanawiam sie co jest grane? Młody facet ktory jest z dziewczyna tylko rok, wolna chata, kolacja, swiece, muzyka i ... nic. Ja inego powodu nie widze jak tylko tez ze przestalam go pdniecac. Nie wymagam przeciez seksu caly czas. Tak srednio sie kochamy 1-2 razy w tygodniu i jest ok a wtedy byla wyjatkowa sytuacja- pierwszy raz wolna chata na cala noc! A teraz zastanawiam sie co powinnam zrobic gdy bedzie chcial uprawiac seks? Nie wyobrazam sobie tego, poniewaz ja juz sobie wgralam ze go nie podniecam i dla mnie bedzie to dyskomfort bo podczas zblizenia bede o tym myslec. najchetniej bym wogole na jakis czas wolala zaprzestac wszelkich intymnych zblizen, ale wtedy on uzna ze robie mu na zlosc, znam go i wiem ze tak powie.

Gość MałaMi23
o 13.23 PODSZYW !!!

jeśli poprostu walniesz focha,to wiadomo będzie kłótnia.ja myślę że to coś z nim nie tak.może ma faktycznie problemy jakieś o których rozmawiać nie chce,przyczyn może być wiele.jeżeli jesteś atrakcyjna i stwarzasz takie okazje żeby cię puknąc a on nic to musi być w tym jakiś sens.napewno nie chodzi o to że go nie pociągasz.dus go żeby prawdę powiedział co jest grane !?

Gość MałaMi23
Ja nie chce walnac focha tylko nie wyobrazam sobie w tej sytuacji uprawiac seksu. Zamiast miec z tego przyjemnosc myslalabym o tym ze pewnie sie do tego zmusza zebym nie myslala o tym braku podniecenia.

Gość Luiza27
coś ci powiem autorko.Jakiś czas temu mój facet miał taki okres,ze chyba z miesiąc tego nie robliśmy.Ja dostawałam szału a on był niewzruszony,nigdy nie dowiedziałamsie o co wtedy chodziło.Jesteśmy razem dalej,póżniej już było normalnie ale ciągle mam podejrzenia czy wtedy nie miał kogos na boku!jak można tyle nie chcieć seksu?to dziwne.U ciebie jest tylko 1 raz wiec spokojnie.

Gość CCiekawy250
Witaj Mała Mi. Moim zdaniem to nie jest wcale to ze go nie podniecasz. Nie napisałaś np czy ma ciężką prace. czy w ostatnim czasie nie ma jakiegoś stresu, może ma jakieś kłopoty. To wszystko może się sprowadzać do tego że nie będzie w stanie myśleć o seksie. Ja też tak czasem miewam a mam dopiero 26 lat. A może on chce czegoś czego nigdy nie robiliście. Może postarajcie się urozmaicić wasze życie erotyczne. Jest wiele przyczyn które mogą spowodować brak chęci.

Gość MałaMi23
Tak Luiza jeden raz ale jaki ten jeden raz. To była jedyna sytuacja kiedy w domu moglismy byc swobodni. No i ten nastroj ktory zorganizowalam, swieczki a on po prostu zasnal. Widac bylo ze zupelnie nie ma ochoty, ale jak mozna nie miec ochoty w takiej sytuacji i to jeszcze facet. A Tobie co Twoje facet wtedy mowil? Tłumaczyl to jakos?

Gość MałaMi23
Ciekawyy250 prace ma stresujaca ale wtedy nie byl w pracy a poza tym juz od samego rana ze tak powiem zapewnialam mu rozrywki. Zabralam go na mala przejazdzke, potem zrobilismy zakupy na wieczor i mial byc milo spedzony dzien bo jak juz pisalam była wolna chata:) a mieszkam z rodzicami i nie mam mozliwosci wyprowadzki wiec jest jak jest. A co do urozmaicania zycia erotycznego to on nie podejmuje tematu w wogole. Ja kilka razy pytalam co by chcial ale nigdy tak oficjalnie tylko zazwyczaj tak w zartach, ze smiechem, tak w luznej atmosferze wiec chyba powinno byc łatwiej o tym rozmawiac ale on zawsze wtedy zmienial temat wiec tez nie wiem co o tym myslec. Zazwyczaj to chyba faceci sa napaleni a tu prosze.

Gość CCiekawy250
hmmm dziwne troszkę bo to raczej kobiety nie chcą rozmawiać o seksie... gdy tylko podejmuje jakiś temat seksualny z moją kobietą jest to samo. wiesz każdy ma w życiu gorszy dzień i może to spowodowało ze nie podołał. myśle że nie masz sie czym stresować. kiedyś z moją kobietą tez mieliśmy wolną chatę bo jej rodziców nie było a ja po prostu jakos nie moglem. nie wiem dlaczego. poprostu czasem tak bywa. a moze wstydzi się ci powiedzieć o tym jakie ma pragnienia skoro nie chce rozmawiac z toba o seksie.

Gość MałaMi23
Dzieki :) no zobacze co bedzie dalej z tym ze ja juz na sama mysl o jakims zblizeniu mam dosc. nie wyobrazam sobie a jak odmowie to mi powie ze robie mu na zlosc za tamto... no i co tu myslec

Gość MałaMi23
Ide smażyc placki.

Gość MałaMi23
14:33 PODSZYW!!

Gość MałaMi23
Sama jestes podszyw.

Gość CCiekawy250
Bardzo lubię placki.

Gość MałaMi23
Co komus daje podszywanie sie?

Gość CCiekawy250
niczym sie nie przejmuj. po prostu rób tak jakby nic sie nie stalo. (nie daj po sobie pokazać ze cos jest nie tak ponieważ jeśli to wynik jakiegoś stresu to jeszcze bardziej możesz to pogłębić). tak jak pisalem. wynik zmęczenia albo jakaś chwila słabości. głowa do góry i uśmiech na twarzy a wszystko będzie dobrze:) Pozdrawiam:)

Gość MałaMi23
Sama sobie odpowiedz, skoro sie podszywasz.

Gość CCiekawy250
Napisz mi jeszcze co lubisz.

Gość CCiekawy250
14 35 fakt ktoś sie podszywa

Gość MałaMi23
Dziekuje Ci slicznie CCiekawy :)

Gość MałaMi23
Postaram się nie przejmować, ale nie wiem czy mi sie uda.

Gość CCiekawy250
uda ci sie uda:) aha jeszcze jedno. nie mów mu ze przestałas go podniecać (bo napewno tak nie jest) moja tez mi tak mówiła a to pogarszało sytuacje. Bo wtedy starałem sie jej z całych sił pokazac ze tak nie jest a wychodziła jeszcze większa klapa:/ poprostu zapomnijcie o tym a bedzie dobrze:)

Gość MałaMi23
Dzieki:)

Gość doświadczony przez życie
A wcześniej zapowiedziałaś mu, że będzie fajny wieczór? Bo jak nie, to pewnie nie spodziewał się i strzepnął kapucyna a potem wstydził się przyznać, że cię zdradza z własną prawicą.