Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tzlko mleko mleko

niemowlak 11 msc prawie nic nie je tylko mleko czy czekać aż zgłodnieje...

Polecane posty

Gość tzlko mleko mleko

tak jak w temacie córka kilka dni temu skończyła 11 msc i wczoraj ani dzisiaj nie chce jeść wczoraj na I śniadanie wypiła mleko ok 210 II śniadanie jaglanka to tak z 15 łyżeczek z firmy TT obiad gotowana polędwica + ziemniaki + marchewka + koperek i troszeczkę masła i zjadła z 5 łyżeczek na kolację kanapki z szynką i masłem zjadła dość dużo i potem o 21 jeszcze mleko ok 180 ml a dzisiaj I śniadanie mleko ok 210 II śniadanie serek naturalny z rzodkiewką i trochę bułki i chleba z pół kromki no i obiad 2 łyżeczki ;/ a na obiad to samo mięso co wczoraj bo mi zostało świeże ziemniaki i ogórek z cebulką i z jogurtem i teraz śpi a powinna jeść o 13 więc nie wiem czy mam dać jej teraz mleko ? jak się obudzi ? czy od razu zrobić jajecznicę ? na kolację ? czy może podgrzać te ziemniaki z mięsem i zrobić świeżego ogórka ? a na deser dzisiaj jabłko a wczoraj brzoskwinia

Gość Niuniulkai
są takie upały wiec się nie dziw że dziecko nie chce jeść , ja sama od paru dni bardzo mało jem moja córka zresztą też ważne by dużo pić , a 11 miesieczniak to nie aż takie małe dziecko i już potrafi zasygnalizować swoje potrzeby

Gość kulaaaa
moja 2,5 latka tez nie zjadła nic wczoraj ani dzis, nawet słodkich rzeczy które uwielbia, chyba za gorąco

Gość benia bernadetttaa
moja maleńka tez ma mizerny apetyt, wczoraj wypiła tylko 2X 180 ml mleka. Nie robię tragedii z tego, ja też czasem jem mniej czasem wiecej