Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pajeczka23

czy to da sie jeszcze naprawic?

Polecane posty

Zaczne od tego ze popełniłam wielki bład mam wielkie wyrzuty sumienia związne z tym...a więc rozstałam się z chłopakiem nasze rozstanie nie było pokojowe..on mnie wyzywał traktował jak debilke... a ja chciałam go za wszeslka cene zatrzymać ... powiedziałam mu że jestem w ciązy zrobiliśmy razem test wyszedł pozytywnie po 2 dniach pojechaliśmy do ginekologa i okazało się ze nie jestem w ciązy a on twierdzi że go oszukałam i jego rodzine .. na wieść o ciązy chciał żebym usunela mi tez to przeszło na myśl ,,jego brat gdy sie o tym dowiedzial wkurzyl sie na niego i sie pokłócili on teraz obwinia mnie o to ze zepsułam jego relacje z rodzina ... nakłamałam mu również że przespałam się z gościem zeby byl zadzrosny bo w czasie naszej rozłoki on tez szukał pocieszenia u dziewczyn...a teraz traktuje mnie jak szmate i wariatke smieje się ze mnie z kolegami i podle sie zachowuje... co mam zrobić ja go naprawde kocham?

Nie kochasz go psycholko, tylko jesteś do niego przyzwyczajona. Jego zostaw w spokoju, bo to ewidentnie twój patologiczny poziom i nic dobrego z tego związku nie będzie. Ty marsz do psychiatry, a on niech sobie znajdzie normalną kobietę, która go naprostuje.

nie jestem patologiczna... i nie potrzebuje psychiatry wiem ze popełniłam bład ale nie musisz od razu miec o mnie takie zdanie bo nie znasz mnie

dodam ze ja go nie oszukałam z ciązą ..wyszedł pozytywnie bo okazało sie ze mam tarczyce... ale on mi nie wierzy

Gość language lesson
wszyscy mamy tarczyce, mezczyzni tez :D

Gość Sado--Masa?
To prawda, że od nadczynnosci moze wyjsc poyztywny test ciazowy

Gość Lukrecja Cenci
Nie da się zmusić do miłości. Jedyne co możesz zrobić, to pozbierać zabawki i jazda z podwórka. Zachowaj resztkę godności i nie poniżaj się, bo czekają Cię dalsze inwektywy i upokorzenia. Zerwij z nim kontakt, to może uratujesz poczucie własnej wartości.

ale ja wiem że on mnie kocha... tylko że mi nie wierzy i wpływ kolegów którzy go tylko nakrecaja

Gość Lukrecja Cenci
Nie można tego wywnioskować z treści Twoich wpisów. Radzę Ci zdystansować się, nie zabiegać o rozmowy. Zrobisz z siebie idiotkę. Poczekaj na jego ruch. Nie inicjuj spotkań.

wiem ale teraz jest od wpływem kolegów i emocji .. wiem o tym ze mnie kocha jescze 3 dni temu tak mówił... boje się że on sie do mnie nie odezwie a ja go naprawde nie oszukałam on nie chce mi uwierzyc

Gość SmutekSerca777:(
Ile macie lat? Zastanów się nad tym dobrze... Skoro on potrafi Cię tak wyzywać, nie szanować... Ty też nie zrobiłaś dobrze... No ale z tego co piszesz to on niekoniecznie Cię kocha... Przykry ten świat :/