Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicjaa

Wakacje z rodzicami , mam prawie 18 lat, jechac?

Polecane posty

Gość felicjaa

Hej, czy Waszym zdaniem wakacje z rodzicami w wieku prawie pełnoletnim to obciach? xD Za tydzień mam jechac z rodzicami, siostrą, ciotką, wujkiem i ich synkiem 2letnim na 2 tyg. nad morze. Nie mam specjalnie ochoty na ten wyjazd, ale w domu też mi się nie chce siedziec. Pojechalibyście na moim miejscu? Miałam jechac z koleżankami, ale niestety nic z tego nie będzie przynajmniej na razie ;/ Więc co myślicie o wyjeździe z rodzinką xD?

Gość Aurellllllaaa
Nie jedź, bo nawet nie masz ochoty

Ja bym nie pojechala bo bym sie zanudzila. chyba ze beda na tyle wyluzowani, ze puszcza cie na disco i nie beda pilnowac o ktorej wracasz. ja w wieku 18 lat jechalam na wakacje ze znajomymi a potem to pracowalam.

Gość co z tego, że masz 18 lat
jak dojrzała nie jesteś. Już taka wielce dorosła jesteś że tej dorosłości ubędzie jak pojedziesz z rodzicami? nie ma znaczenia ile masz lat, masz ochotę spędzić czas z rodziną to spędzasz. Ale Ty jak dziecko nie masz swojego zdania, skąd my u diabła mamy wiedzieć jaką masz rodzinę i jak się z nią dogadujesz? badasz jak ludzie reagują na wyjazd PRAWIE PEŁNOLETNIEGO dziecka z rodzicami? Zastanów się o co Ty pytasz w ogóle

Gość studentka biotechnologii
ja mam 20 lat i bardzo chetnie bym wyjechala na wakacje z rodzicami :) żaden obciach :)

Mam lat 28 i przez 3 lata wstecz jeździłam z Mama i Babcia :)i było super

Gość co z tego, że masz 18 lat
studentka, bo Ty pewnie jesteś dojrzała, wiesz czego oczekujesz a nie patrzysz na zdanie innych dlatego dobija mnie to podkreślanie pełnoletności u autorki

Gość bdoplams
jak jesteś taka dorosła, to rozumiem, że masz pieniądze na wyjazd z koleżankami?