Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LOLKA000

BOLĄCA POCHWA

Polecane posty

Gość LOLKA000

Mam problem. Otóż dzieje się ze mną coś nie dobrego. Ostatnio po stosunku piecze mnie pochwa, a wręcz boli. Podczas samego stosunku czuję ból. Dzisiaj mimo, że nie było "ostro" zauważyłam ślady krwi na bieliźnie i nieustający piekący ból. Boję się, że przez to nie będę chciała współżyć i to bardzo zaważy na moim seksie. Czemu tak się dzieje?

Gość tak się dzieje bo
zamiast iść do lekarza siedzisz na kafe...:P

Gość LOLKA000
Boję się iść do lekarza. Byłam u niego gdy miałam problemy z miesiączką jakieś 3 lata temu, wtedy jeszcze byłam dziewicą i gdy mnie badała było tam wszystko w porządku.

Gość panciaaaa
skoro się bzykasz to chodź do lekarza kontrolnie, może twój chłoptaś Ci sprzedał jakieś choróbsko ;)

Gość ostry
po prostu zrub sobię przerwe

Gość LOLKA000
Miałam przerwę miesiąc. Też myślałam że przerwa to będzie strzał w dziesiątkę a jest jeszcze gorzej. Piecze mnie i krew leci.

Gość umami
Jak można współżyć i nie chodzić do ginekologa? Jak można być kobietą i nie dbać o swoje zdrowie, zwłaszcza intymne? Nie wpadłaś na to, że może to być nadżerka albo jakaś infekcja? Zresztą co ja piszę... nie chodzisz do ginekologa to pewnie nie wiesz co to cytologia itd.

Gość LOLKA000
Owszem miałam iść, ale matury i takie tam nie miałam na to głowy. Nawet żeby podejść do takiego dentysty. Zastanawiam się czy jest możliwe żeby jego członek urażał o szyjkę macicy?

Gość umami
Poczytaj sobie o nadżerce ale diagnozę postawi Ci tylko lekarz. Od samego seksu raczej pieczenia i plamień po stosunku się nie ma.

Gość LOLKA000
Tym bardziej że współżyję już sporo czasu. Dziś czułam się jak podczas pierwszego razu. Jeszcze w początkach mnie piersi bolały teraz mam to.

Gość walisz w chuja
Twój organizm jasno daje Ci do zrozumienia - czas na anal kotku.

Gość LOLKA000
To może być ta nadżerka. Objawy się zgadzają, mam czasem upławy nie są jakieś zielonkawe czy coś. Ból po stosunku i krwawienie też się zgodzę. Infekcje wirusowe? hmm, te zmiany hormonalne są możliwe bo kiedyś leczyłam się i miałam zaburzenia związane z miesiączką, środków antykoncepcyjnych nie używam a partnerów seksualnych miałam 2.

Gość umami
Jutro rano bierz telefon, zapisz się do ginekologa i chodź do niego regularnie. To może być nadżerka i może się to szybko da wyleczyć a może nie, jak będziesz tak zaniedbywała swoje zdrowie to kiedyś możesz wyhodować coś dużo gorszego. Jeśli chcesz być kiedyś mamą zdrowego malucha to tym bardziej pora się wziąć za siebie.