Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marrrr1990

dziewczyna mnie żuciła ale mówi że możemy się spotkać i pogdac

Polecane posty

Witam mam problem miałem dziewczyne to może być śmieszne ale znaliśmy się dopiero 3-5 dni mieszka około 25 km ale to nie kłopot. Problem jest że nie jestem ładny i strasznie nieśmiały trauma z dziecinstwa w szkole mnie zabardzo nie lubili nie miałem dużo kolegów i mało z nmi rozmawiałem. Jak z nią byłem to ona do mnie rozmawiała a ja tylko czasami coś powiedziałem. Ona pisała że się zauroczyła bo jestem słodki i dobrze się z oczu patrzy. Wstydzę się ją pocałować publicznie albo powiedzieć że ją kocham W niedzielę mieliśmy pujść na zabawę ale powiedziała że pujdzie do koleżanki. Puźniej ja zadzwoniłem do niej i ona mi odpowiedziała że upiła się i całowała się z innym chłopakiem że przeprasza ale nic z tego nie będzie. Znalazłam innego chłopaka bardziej śmiałego i bliżej mieszka odemnie. Pużniej napisała że możemy się spotkać i porozmawiać. I tu jest najważniejsze pytanie. Co mam do niej mówić na spotkaniu żeby zrozumiała i żeby za jakiś czas do mnie wruciła? powiedział bym że bym z czasem się zmienił bym był bardziej śmiały ale daj mi trochę czasu. Czy wogule nie mówić o tym tylko gadać normalnie? Proszę o szybką odpowiedź

Gość dididi/./../.
Hmmm po pierwsze KUP SLOWNIK J.POLSKIEGO A pozniej powiem Ci co masz dalej robic

Gość winelówka
przeciez to jakas kretynka .. :/ kreci z Toba po czym idzie sama na impreze(wcześniej kłamiąc ze nie idzie) i się całuje z kimś co to za wytłumaczenie że sie upiła... zauroczyłes sie.. ale sie nie poniżaj że sie zmienisz czy cos zeby poczekała... daj spokoj .. powinieneś jej sie podobać taki jaki jesteś a nie.. a jak woli jakiegoś wygadanego 50centa to jej wybór.. jeszcze raz pomylś i tym co zrobiła okłamujac Cię.. a skoro jestescie ze soba 4 dni.. to chyba sie specjalnie nie przywiązałeś.

Gość winelówka
nie można zebrać o uczucie.. samo przyjdzie .. najlepiej wgl się z nia nie spotykaj po coo :)

Gość rzuciła jak już
przez "rz" kretynie :P dobrze zrobiła

Gość drenażysta
"I tu jest najważniejsze pytanie. Co mam do niej mówić na spotkaniu żeby zrozumiała i żeby za jakiś czas do mnie wruciła?" Nigdy, przenigdy nie wracaj do kobiety, która Cię odrzuciła. Taka kobieta nigdy Cię na prawdę nie pokocha. Wstrzymaj kontakt zupełnie, zostaw ją za sobą i idź dalej. Jeśli ktoś ma coś zrozuieć to ona, ale tym sobie głowy nie zawracaj. Po drugie nigdy nie zmieniaj się i nie podejmuj działań, żeby przypodobać się jakiejś kobiecie. Jeśli chcesz się zmienić i coś robić to rób to dla siebie.

Gość drenażysta
I zacznij czytać książki, żeby nauczyć się wyrażać pisemnie.

Z pisaniem nie mam problemu mogę wsystko napisać co mi przyjdzie namyśl nawet słowa uczuciowe.

Gość sir Maniek z Greentown
Problem w tym, że później ludzie mają problem z rozczytaniem tych Twoich poematów.

To ile czasu idzie impuls nerwowy w Twoim mózgu? Jak wiążesz buty to też najpierw stoisz i się 5 min zastanawiasz jak to zrobić, a dopiero po tym wiążesz je?

Gość dziewczyna jest mloda i chce
szalec:o natomiast nie czytaj drenazysty i jego pseudo-PUA-bzdury, bo w ten sposob nigdy nie bedziesz mial prawdzwiego zwiazku:o

Gość dziewczyna jest mloda i chce
taa, jak trafi na glupia, to jest szans, jak na madra to kopnie go w dupe:D

Gość zesxtdcbrytfvnuybgimnhu
tez bym nie chciała mieć faceta takiego matoła :O

zesxtdcbrytfvnuybgimnhu a ja nie chciałbym takiej jak ty !!!!!!!!!!!! Złe komentarze zatrzymajcie dla siebie!!! ja się tylko pytam a wy odrazu że.......!!!

Zabrzmi to brutalnie, ale to prawda. 1.Zrozum jakim frajerem byłeś/jesteś. 2.Zmień to. Żebyś nie myślał, że punkt 1 to bluzg przyjrzyj się swojej sytuacji: chcąc się przypodobać dziewczynie chcesz się zmienić, czyli będziesz też jej posłuszny i przylatywał na każde jej skinienie. Jak mały piesek. One piesków nie chcą, tylko mężczyzn.