Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka687676

Czy dać w kopertę czy nie ?

Polecane posty

Gość czarnulka687676

idę z narzeczonym na ślub jego kuzynki... i nie wiem czy wypada mnie także dać pieniądze czy tym powinien zając się mój facet ??

Gość czarnulka687676
???? pomoze ktoś

mysle, ze to zalezy od osoby i jej podejscia do tego typu spraw. Ja tez niedlugo ide na wesele z chlopakiem, jest z jego strony.Ja osobiscie uwazam, ze jezeli sie jest w zwiazku to powinno sie zlozyc na prezent albo dac kase. Co innego gdyby szedl tylko z jakas kolezanka to musialby za nia zaplacic. Jak mu powiedzialam, ze przeciez sie doloze to powiedzial, ze nie bo to jest jego rodzina i On zaplaci

Gość hela w opałachccc
hm..ja tez jestem w związku...troche taki niestabilny ale tu nie o tym...było wesele moje siostry...powedziałam ze nie musi nic dawac bo ja daję juz prezent...(kase) ale on i tak dał (300zł)uparł się i tyle...w sumie daliśmy niezłą sumke...(250e i 300zl)

Gość Renkaaa
Ostatnio byłam na weselu mojej przyjaciółki, mój narzeczony normalnie się dokładał do koperty. Sam zapytał czy ma, więc może Ty też zapytaj narzeczonego co masz zrobić :)

Gość LENATA
NIC NIE DAWAJ JAK ZAPLOSILI TO ICH STAĆ

nie dawaj bo i po co? Idz na wesele,pożryj za free,wypyj litr wódy baw się ... Idziesz z facetem? to w koncu on ma za wszystko płacić no bo to facet a skoro to facet to do niego należy wkładanie kasy w kopertę Ty masz sie tylko bawić i korzystać z życia no i masz pachnieć ładnie jeszcze :P

Gość dziewczyna wawa
skoro jesteście narzeczonymi to myślę, że wypada dać kopertę razem. Nie musi to być po 300-400zł od osoby, ale łącznie. Wtedy nie postąpisz nietaktownie wobec narzeczonego.

Gość olei olej olej
jak facet da prezent to ty nie musisz. Kup kwiaty i bedzie ok

Gość bezzzzzzzzzzzzzzzzzzzpsełdo
regres jak wesele jest z mojej strony to ja płacę a on tylko pachnie. a jak z jego to odwrotnie