Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udawanie25

czy mam udawac orgazm? jak sie kocham z chlopakiem?

Polecane posty

Gość udawanie25

Podczas stosunku powiedzial mi mow kiedy mam skonczyc hmmm tylko, ze ja z zadnym facetem nie mialam orgazmu pochwowego nie wiem czy mam udawac gdy z nim to robie on sie tak stara ,a mi tak glupio ...

Gość proste pytanie
udawaj drzyj japę jak najgłośniej

Gość Mareczek1234
nie udawaj, bo przez to jego i siebie zranisz, on bedzie myslal ze robi wszystko dobrze i potem nie bedzie sie staral... w ogole mysle ze jak sie z kims jest to sie nie oszukuje...

Gość udawanie25
moze sie starac nawet 5 godzin i nic :(

Jak nie mozesz mu w prost powiedziec to mu postaraj sie zasugerowac jakis sposob ktory lubisz. To kiepska sprawa jak uprawiasz seks, a w glowie sie zastanawiasz kiedy juz bedzie koniec

Gość Mareczek1234
no to nie jest raczej jego wina, no chyba ze Cie nie pociaga... ja mialem tak z dwoma kobietami, ze nigdy wczesniej nie mialy orgazmu i jedna miala orgazmy pochwowe a druga moja obecna takich nie ma ale ma lechtaczkowe, moze ty z gory sie nastawiasz ze nie bedziesz miala orgazmu i dlatego nie masz... a wczesniej mialas orgazmy z poprzednimi facetami? Orgazmu musisz sie sama nauczyc i bez tego nawet najlepszy kochanek Ci nie pomoze...

Gość niee wieeem
Ja rozmawiałam z chlopakiem bo jestem w podobnej sytuacji jak Twoja. Znalezlismy pozycje w ktorej jestem najbliżej szczytu i dopracowujemy ja do perfekcji :) Na takie tematy sie rozmawia a nie chowa pod dywan :)

Gość HHAH Muminek 666 sBIG
Dłuższa gra wstępna wymagana! Dokońxzyć sprawę językiem und paluszkami! Wywalczaj walecznie bardzo orgazmy! Wymagaj!

Gość udawanie25
z zadnym partnerem nie mialam

Gość Mareczek1234
musisz sie sama nauczyc osiagac orgazm... Masz orgazmy jak sie masturbujesz o ile to robisz?

Gość Puszyściutka niunia
Ja nigdy nie kłamię, mam łechtaczkowe

Gość Mareczek1234
moja dziewczyna dopiero po 8 miesiacach miala orgazm w pozycji na jezdzca przy ruchach przod tyl to moze i ty tak sprobuj:)

Gość kjjkjetyhadcxdfe
ja nigdy nie przezylam orgazmu pochwowego ale i tak sie ciesze,bo sa kobiety ktore nie maja wcale Tyle,ze moj facet o tym wie i zawsze konczy jezyczkiem mmm:) nie udawaj,tez masz miec przyjemnosc z seksu!!!

Gość kjjkjetyhadcxdfe
ja czuje ogromna przyjemnos cpodczas seksu ale nie jestem w stanie tak dojsc....no chyba ze paluszek zaweruje nizej sama pieszcze lechtaczek maz robi swoje to wtedy jest mega:)