tinaa94 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Witam! mam 18 lat, mierzę 159 cm i waże 62 kg. Bardzo chciałabym schudnąc do konca wakacji jakies 8-9 kg. Juz wiele razy zaczynałam wiele diet, niestety wszystkie kończyły się po tygodniu. teraz wiem, że potrzebuje zdrowej diety i dużo ruchu.. Tylko boje się, że jeżeli nie mam jakiś ściśle określonych zasad to będę sobie na zbyt wiele pozwalała. Zastanawiam się tez nad zastosowaniem jakiś suplementów wspomagających dietę, ale nie wiem czy jest to bezpieczne dla mojego zdrowia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tinaa94 0 Napisano Lipiec 5, 2012 prosze o rady;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaarwena Napisano Lipiec 5, 2012 nie da sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dasahhaqwe123 Napisano Lipiec 5, 2012 ja codziennie zaczynam diete i nie moge do konca dnia wytrzym ac i po poludniu żarelko szlag mnie juz trafia , i brzuch mi rosnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tinaa94 0 Napisano Lipiec 5, 2012 ja ostatnio odpuscila wszelkie diety i waga stoi w miejscu, a jak tak ciagle diete zaczynałam, najpierw ubyło 1 kg, a poznie wróciło 2;P ale teraz chce zdrowej diety.. żeby tylko wytrwać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a b,c,d Napisano Lipiec 5, 2012 zdrowa dieta to np south beach - je sie duzo i sie duzo chudnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulala77 0 Napisano Lipiec 5, 2012 polecam ci temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4716313&start=9090 oraz http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3511128&start=15330 pierwszy o zdrowym odżywianiu, drugi o odchudzania z naturhouse po pierwsze nie wchodź w żadne dukany i inne wykluczające diety, owszem wykuczyć trzeba na czas spadku wagi cukier i tłuszcz, oraz potrawy mączne i skrobiowe, ale nie wszystko! polecam 5 posiłków dziennie, owoce w pierwszej części dnia. Wakacje sprzyjają świeżym warzywom i owocom. Spaceruj zamiast jeździć, podejdź do diety racjonalnie i długofalowo. Ja jestem na diecie drugi miesiąc, jest super! nie czuję prawie że to dieta. Uporałam się (w miarę) ze zmorami słodyczowymi i jest OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monikach@diety.poznan.pl 0 Napisano Lipiec 5, 2012 Oczywiście trzymanie sie zdrowych zasad diety, gdy wokół tyle pokus, nie jest łatwe. Ale jest to możliwe. Najlepiej jeśli realnie oceni Pani swoje możliwości i zastosuje odpowiednią dietę. Masa ciała, którą chce Pani osiągnąć to dobry wynik, odpowiedni dla Pani wzrostu i wieku. Najlepiej byłoby, gdyby zadbała Pani o regularność posiłków (4-5) w ciągu dnia. To zapewnia uczucie sytosci przez cały dzień i sprawia, że będąc na diecie nie skupiamy się cały czas na jedzeniu. Kiedyś już o tym pisałam, ale ważne by w diecie pojawiły się produkty zbożowe (ciemne pieczywo na śniadanie, ryż brązowy, kasze, lub razowe makarony jako dodatek do obiadu i kolacji). Na drugie śniadanie i podwieczorek moze Pani wybierać jogurty, chude serki twarogowe, oraz owoce. głównym posiłkom powinny towarzyszyć warzywa - w formie surówek, sałatek, jako baza warzywnych sosów do makaronu i ryzu, oraz jako dodatek do kanapek. Jedząc rozsądne ilości powinna chudnąć Pani ok. 1kg tygodniowo, to zdrowe tempo chudnięcia, nie ma powodu by je przyspieszać, gdyż grozi to efektem jojo. Szczególnie, ze napisała Pani, iż trudno jej wytrzymać na diecie dłuzej niż tydzień. W takiej sytuacji korzystniej jest zmodyfikować dietę i nie narzucać sobie trudnych do spełnienia zasad. Ważne by dieta odchudzająca była dostosowana do Pani potrzeb, wygodna i by zapewniała rezultaty. Jeśli obawia się Pani, ze sama sobie nie poradzi, chętnie ułożę dla Pani dietę, oraz udzielę odpowiedzi na nurtujące Panią pytania. Z moją ofertą może zapoznać się Pani na stronie www.diety.poznan.pl. W razie dodatkowych pytań proszę o kontakt mailowy monikach@diety.poznan.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulala77 0 Napisano Lipiec 5, 2012 dokładnie daj dietetykowi zarobić, nie po to się uczył tyle lat! a ci rozpisze zasady prosto i zdrowo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tinaa94 0 Napisano Lipiec 5, 2012 dziękuję za rady;) myślę, że sama spróbuję sobie poradzic, jednak gdybym miała problemy, to chętnie skorzystam z pani oferty;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ogranicz jedzenie Napisano Lipiec 5, 2012 zamiast stosować wymyślne diety i liczyć kalorie, jedz to co zawsze ale o poowę mniej i ruszaj się codziennie, wykorzystaj wakacje, spaceruj, pływaj, jeźdż rowerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asik777 Napisano Lipiec 23, 2012 Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "skuteczność wybranych diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały dietę odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pipilotka Napisano Luty 25, 2013 Hej dziewczyny :) Jeśli chodzi o mnie to wypróbowałam już wszystkie diety świata, aż w końcu zdecydowałam się pójść do dietetyczki i stał się cud - chudnę bez poczucia głodu :) Chcecie dowiedzieć się więcej, zajrzyjcie na mój blog www.pipilotka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mderrrita Napisano Luty 26, 2013 reklamy ankiety spadac! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach