Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

gazy - poważny problem

Polecane posty

Kochane dziewczyny poradźcie mi coś, często mam takie mocne gazy. Tzn. czuję jak w jelitach gromadzi mi się powietrze i jeśli nie będę puszczał bąków regularnie to mi brzuch rozsadzi. Bąki są bez zapachowe ale co tu dużo mówić słychać je. Co mam z tym fantem zrobić przy dziewczynie. Przecież nie spędzę całego dnia na toalecie.

Gość rada-porada
Mój drogi, ostatnio byłam na imprezie w gronie samych dziewczyn. Nażarłyśmy się chipsów i wszystkie miałyśmy podobny problem. Myślę, że musisz zacząć inaczej się odżywiać, ew. pójść do gastrologa. Jeśli bąki są bezzapachowe (w co nie do końca wierzę), to kaszl za każdym razem, żeby zagłuszyć huk :)

Jedna odpowiedź na poważny temat dotykający 80% społeczeństwa. Jakbym napisał jakieś prowo o biciu kobiety czy zdradzaniu to bym miał 3 strony odpowiedzi. Nawet temat JEM KUPĘ ma więcej odpowiedzi. Chujowe forum :(

Gość rada-porada
Ja jestem zawsze w ggotowości, by służyć poradą :P

Gość drogi czuły_krzysiu
każdy wie, że jesteś gejem i miałeś wiele dużych czarnych pałek w dupie, więc nie pierdol, że słychać, bo od dawna zamiast prrrr robisz pfffff

Gość fgfasfdfsfd
Też mam ten problem. Wszystko zależy od jedzenia. Jedz nieprzetworzone jedzenie, żadnego grochu fasoli, zero napojów gazowanych i fast foodów, wszystko lekkostrawne i powinno pomóc...