Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łodzianka 11

zapalenie krtani proszę o sprawdzone sposoby

Polecane posty

Gość Łodzianka 11

może macie jakieś sprawdzone sposoby na zapalenie krtani z góry dziękuję za rady

Gość inhalacje z septosanu
i stodal (najlepiej w formie granulek do ssania) idealnie by był bioparox, ale to lek na receptę

Gość gość

Myślę że warto mieć w domu taki inhalator jak Novama Familino Pro. Przydaje się w różnych sytuacjach. Czy to zwykłe przeziębienie, czy to jakieś większe zapalenie typu – oskrzeli czy płuc, czy po prostu chce się tylko nawilżyć drogi oddechowe które są przesuszone załóżmy po kilku godzinach w biurze czy innym klimatyzowanym pomieszczeniu. Uniwersalny model i jak na razie nieawaryjny.

Gość gość

Ja będę doradzała nasz inhalator Familino Pro w zestawie z irygatorem. Poręczny praktyczny, do używania przy górnych i dolnych drogach oddechowych. Duzym plusem jest w tym modelu też dożywotnia gwarancja, nie widziałam innego inhalatora z podobnie długim zakresem ochrony od producenta.

Gość Gosc
Dnia 24.05.2019 o 10:46, Gość gość napisał:

Ja będę doradzała nasz inhalator Familino Pro w zestawie z irygatorem. Poręczny praktyczny, do używania przy górnych i dolnych drogach oddechowych. Duzym plusem jest w tym modelu też dożywotnia gwarancja, nie widziałam innego inhalatora z podobnie długim zakresem ochrony od producenta.

Zdecydowanie tez polecam