Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość white tigress

jak odzyskać jedrne piersi po ciąży:)

Polecane posty

Gość white tigress

zastanawia mnie czy jesli piersia nie karmie to czy moje piersi beda tak jedrne jak przed ciaza a jesli nie calkowicie to czy da sie je jakos kosmetykami lub zabiegami podnieść?

Gość zależy jak bardzo zmieniły się
zależy jak bardzo zmieniły się w ciąży, czy bardzo były nabrzmiałe jeśli twoja skóra jest elastyczna jest szansa że się wchłonie jeśli jednak skóra się łątwo naciąga, po ciąży piersi mogą pozostać obwisłe

Gość Facet cie zostawi jak bedziesz
miala hujowe piersi? Pierdol to. Nawet sie nie staraj.

Gość lobbystkaanka
http://forum.gazeta.pl/forum/w,32203,134584760,,Zanik_gruczolu_piersiowego_po_ciazy.html?v=2 "Jeśli masz zastrzeżenia co do jędrności swoich piersi, spróbuj przez pełny miesiąc: 1. spać w staniku (wygodny, luźny pod biustem, może być przymały w miskach - chodzi jednak o to, żeby przytrzymał biust) - to jest najważniejszy punkt programu 2. chodzić w dzień zawsze w dobranym staniku (lista sklepów, które służą szeroką rozmiarówką, a nieraz fachową pomocą, jest TUTAJ). 3. w diecie miej białko zwierzęce (ryby, chude białe mięso, oliwę z oliwek, mnóstwo warzyw i trochę owoców zawierających witaminę C) 4. pływać 5. stosować zimny prysznic na piersi 6. wcierać w piersi różne kosmetyki (wszystko jedno jakie, byle wcieranie trwało parę minut, a nie kończyło się po zapaćkaniu skóry preparatem) Zrób sobie (dla samej siebie) fotki piersi teraz i sprawdź po miesiącu, czy nic się nie zmieniło. "

Gość kokospoko123
w cudne preparaty raczej bym nie wierzyła... naprawdę zdeformowane piersi może uratować tylko chirurg, zresztą polecam pooglądać sobie filmiki na koncie lasermedu - youtube.com/user/drplastyk?feature=watch - wypowiada się głównie dr Osuch, własnie chirurg plastyk, na pewno kojarzycie gościa z telewizji, dobry specjalista.

Gość gość
Spróbuj zabiegów z falami radiowymi laserem biostymulujacym!

Gość Alka 22 l
Hej dziewczyny czy ktoś stosował ProBreast Plus na powiększanie i ujędrnianie piersi? znalazłam stronę http://nplink.net/osapJAoB a mam małe piersi ;)

Gość gość
WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!! WYPEIRDALAJ spamerski pomiocie!!!

Hej Dziewczyny, Mam 36 lat i mam 2 dzieci. To prawda, że po ciąż biust niestety nie wygląda już tak ładnie. Przez myśl przechodziły mi różne pomysły, robiłam różne ćwiczenia, okłady i rozważałam operację biustu. Moja koleżanka poleciła mi fajny zestaw ProBreast Plus. Są to kapsułki i krem. No cóż na początku ciężko mi było się przekonać ale co miałam do stracenia. Po pierwszym miesiącu był jędrniejszy i trochę się podniosł. Natomiast po 3 miesiącach byłam zachwycona!!!:) Postanowiłam nie zaprzepaścić tych efektów i robić sobie takie kurację 2 razy w roku i wszystko jest super!!! Mieszkam w USA i zestaw kupuje normalnie w sklepie, ale wiem, że producent online sprzedaje również w Polsce np. tu http://nplink.net/rSf2xRo0 Dziewczyny nie bójcie się i zadbajcie o siebie póki jeszcze czas:)

Odpowiadam dosyć późno. Sama jakiś czas temu szukałam odpowiedzi na to pytanie, więc może komuś pomogę ;) Używam tego kremu od miesiąca, jak na razie zauważyłam sporą różnicę w miękkości skóry oraz moje piersi wydają się jędrniejsze, jakby je coś podniosło ;)

Gość gość
W zyciu nie uwierze ze jakis krem podzialal na miesien,a glownie z tego sklada sie piers.Jakby to byli mozliwe to zaden osilek z silowini nie spedzalby tyle czasu na niej.

Gość Karolina.Warszawa

A może w tym przypadku bardziej sprawdzi się powiększenie lub ujędrnienie piersi własną tkanką tłuszczową https://medycynaestetyczna.waw.pl/zabiegi/chirurgia-estetyczna/lipotransfer/ Choć nie jest to idealna metoda, bo raczej nie sprawdzi się jeśli chcemy sporo powiększyć biust np z A do C, ale już przy ujędrnieniu lub powiększeniu o jeden rozmiar, to lipotransfer sprawdzi się idealnie.

Gość gość
9 minut temu, Gość Karolina.Warszawa napisał:

A może w tym przypadku bardziej sprawdzi się powiększenie lub ujędrnienie piersi własną tkanką tłuszczowąSPAM Choć nie jest to idealna metoda, bo raczej nie sprawdzi się jeśli chcemy sporo powiększyć biust np z A do C, ale już przy ujędrnieniu lub powiększeniu o jeden rozmiar, to lipotransfer sprawdzi się idealnie.

Nie dość, że spamerska ściera, to jeszcze góoowno wie o rozmiarach biustu.

Gość Karolina.Warszawa

Też mi się wydaje, że w tym przypadku najlepiej sprawdzi się lipotransfer. Własna tkanka tłuszczowa jest najbezpiecznieksza i efekt powiększenia piersi będzie naturalny. Zerknij tutaj https://medycynaestetyczna.waw.pl/zabiegi/chirurgia-estetyczna/lipotransfer/ 

Przed chwilą, Gość Karolina.Warszawa napisał:

Też mi się wydaje, że w tym przypadku najlepiej sprawdzi się lipotransfer. Własna tkanka tłuszczowa jest najbezpiecznieksza i efekt powiększenia piersi będzie naturalny. Zerknij tutaj https://medycynaestetyczna.waw.pl/zabiegi/chirurgia-estetyczna/lipotransfer/