Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna12345

sukienka na wesele na klepsydre. blagam o pomoc :(

Polecane posty

Gość takajedna12345

Wybieram sie na wesele za miesiac, a nie mam sukienki. Moj problem polega na tym, ze zadna sukienka na mnie nie pasuje. Absolutnie zadna. Czy to typowo olowkowa czy rozkloszowana na dole, krotka, dluzsza. Zadna. Rozm 36 pasuje w tylku, ale za to splaszcza mi biust i w talii mam duzo luzu. Wygladam komicznie. Rozmiar 38-40 pasuje w biuscie ale reszta wisi. Przymierzalam pelno roznych sukienek. Nie ma. Pozostaje mi pojsc w spodnicy i bluzce oddzielnie. prosze o pomoc i o linki. :(

Gość beyka
niemożliwe, że nic nie możesz na siebie znaleźć :) może rozwiązaniem dla ciebie bedą sukienki 36 tylko luźno puszczone pod biustem? znalazłam dla ciebie takie opcje: http://privore.com/aktualne-kampanie/701/sukienka-christian-cole-67.html http://privore.com/aktualne-kampanie/701/sukienka-christian-cole-7.html co o nich sądzisz? ja myślę, że na wesele fajnie jednak pójść w sukience a nie w spódnicy i bluzce :) i niemożliwe, że nic na ciebie nie pasuje! :) głowa do góry, na pewno coś się znajdzie!

Gość malakotka
Nie będę sie rejestrować na jakimś durnym portalu żeby obejrzeć dwie kiecki

Gość hhhhh
''Rozm 36 pasuje w tylku'' ''Rozmiar 38-40 pasuje w biuscie'' czy ty wiesz co to jest klepsydra :D na klepsydrę wszystko pasuje

Gość do hhhhh
nie wszystko pasuje na klepsydre. sama jestem posiadaczka takiej figury i mam problemy z doborem spodni, bo w tylku sa dobre, a w pasie odstaja, plaszcze tylko wiazane w pasie, sukienki tylko z paskami, olowkowe nie pasuja, bo mam taki sam problem jak autorka. na kilkanascie sukienek olowkowych znalazlam jedna ktora pasowala. jedna sukienka olowkowa z paskiem. wiec nie pierdol ze na klepsydre wszystko pasuje.

Gość do hhhhh
nie wszystko pasuje na klepsydre. sama jestem posiadaczka takiej figury i mam problemy z doborem spodni, bo w tylku sa dobre, a w pasie odstaja, plaszcze tylko wiazane w pasie, sukienki tylko z paskami, olowkowe nie pasuja, bo mam taki sam problem jak autorka. na kilkanascie sukienek olowkowych znalazlam jedna ktora pasowala. jedna jedyna sukienka olowkowa z paskiem. wiec nie pierdol ze na klepsydre wszystko pasuje.

Gość hhhhh
ha ha ha :D klepsydry nie mają tyłka jak armaty to jest gruszka jak masz mega zad jak masz mega cyce to chyba rożek ale nie wiem na pewno

Gość hhhhh
z resztą jakie ty musisz pantalony nosić jeżeli ci wchodzą na talie jeżeli ją w ogóle masz

Gość do hhhhh
normalne spodnie z sieciowek, gowno sie znasz na takim typie figury. Wejdz do sklepu i zobacz jak sa szyte ubrania do zwyklego sklepu. sa szyte tak zeby wieksza czesc osob je kupila, zobacz jakie sa tabele rozmiarow.

Gość do hhhhh
mam wymiary 89/61/90 wiec chyba gruba nie jestem. w najzwyklejszych sukienkach z odkrytymi ramionami cycki mi sie wylewaja.

Gość beyka
nie musisz się logować, możesz wejść przez facebooka - nie musisz zakładać nowego konta. teraz np. mają super kiecki od ribelli clothes w granicach 200zł, na wesele moim zdaniem akurat super

Gość krowka-mu
obadaj sobie kiecki na stronie izzinoteasy.pl - nasza młoda projektantka ma pod tym adresem swój sklep, sukienki nie mają cen z sufitu, juz za 100 złotych można kupić coś ładnego, no i sprawdź wymiary, a nuż będą okej :)

Gość gość
Polecić mogę abyś zerknęła do sklepu na allegro danvera ogromny wybór sukienek..... może akurat sobie coś znajdziesz, zamawiam tam sukienki już od dłuższego czasu i naprawdę jestem zadowolona gdyż szyją tam na wymiar wystarczy dobrze zmierzyć się i sukienka idealnie leży :)

Gość gość
Ja od dłuższego już czasu robię zakupy w sklepie internetowym danvera i zdecydowanie mogę go polecić. Odzież bardzo stylowa i do tego świetnej jakości

Gość gość
izzinoteasy.pl- właśnie byłam na tej stonie i nie tylko kosmiczne ceny ale i te kreacje chyba z kosmosu...

Gość gość
Sukienki Kupuję od dłuższego czasu na www.danvera.pl/ i jak dotąd zero problemów, także polecam.