Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxox

Wakacje z ojcem!

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxoxox

Wychowuje mnie samotny ojciec. Mama zdradziła tatę gdy miałam 5lat, rozwiedli się i mama wyjechała za granicę z jakimś Belgiem zostawiając nas samych oraz zerwała kontakt i ze mną i tatą. Tata już kilka miesięcy wcześniej zaczął organizować wakacje. Za dwa tygodnie, polecimy jak co roku na Bermudy. Problem w tym, że chciałam wyjechać na wakacje ze znajomymi akurat w tym samym czasie ale nie wiem co teraz zrobić, nie umiem odmówić tych wakacji ojcu. Widzę jak się cieszy, że znów spędzimy razem wakacje w naszym miejscu, widzę ile włożył w to pracy by to zorganizować i wiem, że dużo kosztuje taki wyjazd, a on robi to wszystko dla mnie. Wiem, że mimo moich 18 lat on wciąż widzi we mnie swoją małą córeczkę. No nie wiem co zrobić, poradźcie, pomóżcie podjąć decyzję..

Gość xoxoxoxoxoxox
daje też mu regularnie dupy i obciągam mu kutasa i daje się rżnąć na różne pozycję wiem że brakowało mu kobiety do seksu!

Gość xoxoxoxoxoxox
Podszywacz -.-

Gość abcdefgkobieta
to ze znajomymi umów się na inny termin, zwłaszcza, że jak sama napisałaś tata już bardzo dawno to załatwił, więc wiedziałaś o tym

Jeśli tata już kilka miesięcy temu organizował Wam wakacje to miałaś mnóstwo czasu, żeby zmienić plany. Teraz byłoby to przysłowiowe wystawienie do wiatru. Kiedyś myślałam podobnie i każdy wyjazd z rodziną bez znajomych to była udręka, a teraz dałabym wszystko, żeby do tego wrócić.

Gość xoxoxoxoxoxox
No tak. Wiem jednak, że znajomi pojadą po prostu bezmnie z resztą tam będę prawie miesiąc i tata mówił, że ma niespodziankę i z Bermudów zabierze mnie gdzieś jeszcze..

Gość vbnm.jklp
Więc tym bardziej jedź z ojcem!