Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baszarteg ;)

-wiec twierdzi pan że używanie 3go oka powinno byc zakazane?

Polecane posty

Gość baszarteg ;)

-wiec twierdzi pan że używanie 3go oka powinno byc zakazane? -to oczywiste ,Asimow mylil sie w tej kwestii calkowicie -ale może jakies prszyklady wie pan -ludzkosc na wspolnej telepatycznej drodze rozwoju bez wojen i nienawisci to jednak piekna wizja -pozornie ,otóz ludzie naduzywajoncy czeciego oka slabli na oczy klasyczne co jeszcze bylo by do przezycia(kompensacja okularami,elektrowczonsy itp) ,gorzej że więdły im przy tem płaty czołowe ,bo po co majom myśleć skoro mogą coś odczytać ,wie pan organizm oszczendza energie ,po co siem wysilać,poza tym siada pszepustowość ...widział pan ostatnie wywiady Leona ,Pawełka albo ten nieszczesny wywiad Tomka z Prezesem... -no widziałem ..faktycznie jacycyś tacy nie obecni duchem -utrata kontaktu z bazom ,zwykła rzecz albo inaczej ..mózg stale otwarty na telepatyczny szum doznaje tzw stuków (knock-knock brain :) trudne do niwelacji.. pytasz takiego delikwenta o pogodę a on "owszem że już się dziś wypróżniał":( -acha to Tomek też -no nie ,u niego wystąpił akurat efekt oddbicia ,nadwyżka złej prany ,obrazowo rzecz ujmując Wonż ukąsił sie we własny ogon i tak infintóm...z wiadomym efektem niestety ... -no tak,pan to tak ładnie nazwał-"Gembarowsky Efect" -coż 20lat jako klinicysta zabowiązuje ...ostrzegałem ,namwiałem persfadowałem wsszystko na nic ,nie dalej jak tydzień temu moja zła ciotka Manuela ,pracowała zbyt inensywnie nad lewitacją..efekt..od tego czasu nie ma z nią kontaktu ...roślinka.. -to smutne -wie pan ..złaszcza że to rodzina ;)

Gość baszarteg ;)
Stracłem jusz pszez to całe psi wuja Marka który po osiognieciu 10tego stopnia biolokacji stracił łaknienie i osowiał ...dladego powtarzam nie idzcie tom drogom :)

Gość baszarteg ;)
ile jeszcze ofiar na oł-tażu mesmeryzmu ???!!! dość ! :)

Gość baszarteg ;)
Grzeczne to to nie było,a ja ci mówię tłumaczku "wolnoć Tomku w swoim wątku":)

Gość baszarteg ;)
"tłumoczku "miało być :)

Gość jak poniżej
Ta nieznośna różnica klasy "Wypierdalaj stad" :)