Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jxychfyghcfygh

Czy taka torba podreczna spelnia wymogi rynaira?

Polecane posty

Gość jxychfyghcfygh
up

Gość abrakada bra
jak nie przekracza wymaganych wymiarow to moze byc to nawet reklamówka;)

Gość nawet twarda mogłaby być
dobra jest

Gość jxychfyghcfygh
no nie przekracza wymiarow. ale jak sie wlozy do niej troche rzeczy to sie robi ''niewymiarowa. czyli nie ma tych 20 cm. Bo na dole sie rozszerza. i co teraz?

Gość abrakada bra
jak bedzie za duża na oko, to mogą ją przy odprawie włozyć do takiego czegoś co ma sprawdzić czy jest wymiarowa, i wtedy mogą być problemy. Ale z drugiej strony nie sądze, żeby Cie nie puścili, jeśli inne wymiary będą ok lub mniejsze, czyi bagaż będzie sprawiał wrażenie wymariowego;p Nie wiem co Ci doradzić więcej, ja bym zaryzykowala ;)

Gość unoomio
Bagaż podręczny może ważyć nie więcej niż 10 kg i nie może przekraczać maksymalnych wymiarów 55 cm x 40 cm x 20 cm staraj się żeby nie było szersze niż te 20cm, bo jak na oko coś im nie pasuje to w celu sprawdzenia wrzucają do takiego 'kosza'..jak nie wejdzie musisz przelozyć:/

Gość jxychfyghcfygh
ale wymagania maja. niech ich szlag. pierwszy raz lece tymi liniami. a duzo slyszalam niedobrego.

Gość tasiemkowa
Ja malam nawet troche wieksza i tez byla pekata, bo sporo tam napchalam. Wkladaj tam miekkie rzeczy, jak ci beda kazali wlozyc do tego co sie sprawdza wymiary, to sciszniesz i przepchasz, ja tak robilam