Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma mnie chyba za idiotkę

Mój facet zwariował! Mamy razem zamieszkać, a on ma chore podejście do finansów

Polecane posty

Gość u luny jak zwykle prawicze
skąd wiedziałeś bystrzaku? :classic_cool:

Nie słyszłam jeszcze nigdy takiego głupiego pomysłu.... On chyba jest nie normalny...

tak jest nienormalny:D właśnie to odkryłam. Powiedziałam, że mowy nie ma, a on, że przepuszcze wszystko, a on będzie musiał opłaty sam robić:D Rozbawia mnie to, ale cóż powiedziałam otwarcie, że mowy nie ma jak mu nie pasuje to niech nawet nie zaczyna walizek pakować:P

dodam jeszcze rezolutnie, że wszystko co napisałam powyżej, to wierutne kłamstewko:classic_cool: mające uzmysłowić wam iż twarda ze mnie suka. W rzeczywistości przystałam na jego warunki:D mój mózg jest faktycznie zbyt mały:D

Gość Katniss znaczy kotna
Może pogadaj z nim w ten sposób-słuchaj ja będę co miesiąc jakieś pieniądze na lokatę wkładała-załóż sobie lokatę do której tylko ty masz dostęp-będzie wilk syty i owca cała-jeśli on sie stawia i dalej że masz mu oddawać pieniądze to ja bym go w dupe kopneła-mam męża a mimo to każde ma ustalone kto za co płaci-on rachunki za mieszkanie i samochód-ja jedzenie i chemia. Czasem da mi kase na ubrania albo coś-ale zwykle sama kupuje (on zarabia więcej ale i więcej wydaje). Uważam że lepiej jak dwie osoby mają coś na koncie. A -mamy dostęp do swoich kont. Jak coś kupuje co on miał płacić-np paliwo bo on nie miał gotówki to potem robie sobie przelew w domu.

Gość Kofejnconjcfjn
Ale by się chciał ustawić, no nie mogę!

Gość do katnis
wiesz co popierdolone to wasze malzenstwo - masakra - "robie sobie przelew z konta" jezuuuu rzygac sie chce jak sie to czyta, ja chemia i cos tam a jak dziecko zachoruje to kto placi leki???? jezuuu masakra materialisci

Gość lebioda ze mnie
wierzyc mi sie nie chce ze ludzie sie musza tak miedzy soba rozliczac,jeszcze rozumiem obcy ale malzenstwo? mieszkalam z chlopakiem jakis czas i zakupy robilismy na zmiane z reguly na zakupy on wydawal wiecej bo ja mialam do oplacenia swoj czynsz,on ma swoj dom i czynszu nie placi,on tez zarabia wiecej i byc moze zyl oszczedniej ode mnie ale nigdy nie wpieprzal mi sie w moja kase,teraz to ja jestem oszczedniejsza:P w ogole zauwazylam ze my kobietki z reguly wydajemy wiecej na ciuchy czy kosmetyki ale faceci wydaja wiecej na jedzenie na miescie jakis kebab burger jakby policzyc to by wyszlo na to samo a i tak sie utarlo ze to kobieta rozrzutna:P