Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xoxoxoxoxoxox

Wakacje z ojcem!

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxoxox

Wychowuje mnie samotny ojciec. Mama zdradziła tatę gdy miałam 5lat, rozwiedli się i mama wyjechała za granicę z jakimś Belgiem zostawiając nas samych oraz zerwała kontakt i ze mną i tatą. Tata już kilka miesięcy wcześniej zaczął organizować wakacje. Za dwa tygodnie, polecimy jak co roku na Bermudy. Problem w tym, że chciałam wyjechać na wakacje ze znajomymi akurat w tym samym czasie ale nie wiem co teraz zrobić, nie umiem odmówić tych wakacji ojcu. Widzę jak się cieszy, że znów spędzimy razem wakacje w naszym miejscu, widzę ile włożył w to pracy by to zorganizować i wiem, że dużo kosztuje taki wyjazd, a on nie ma z kim spędzać tych wakacji, tylko ją mu zostałam i on robi to wszystko dla mnie. Wiem, że mimo moich 18 lat on wciąż widzi we mnie swoją małą córeczkę. Wiem jednak, że znajomi pojadą po prostu bezemnie z resztą ja tam z tatą będę miesiąc i tata mówił, że ma niespodziankę i z Bermudów zabierze mnie w jeszcze jedno miejsce które bardzo mi się spodoba. No nie wiem co zrobić, poradźcie, pomóżcie podjąć decyzję..

Gość tralalalalalaaaa
jedz z Tatą :) Ja bym pojechała, szkoda że mój ojciec nie utrzymuje ze mną kontakty. Z Mamą chętnie jeżdzę a mam 23 lata :) Mam chłopaka znajomych normalnie da się wszystko pogodzić A za rok pogadaj z tatą żeby pogodzić i wypad z Nim i wypad ze znajomymi ale teraz nie rób mu przykrości!

Gość tralalalalalaaaa
jedz z Tatą :) Ja bym pojechała, szkoda że mój ojciec nie utrzymuje ze mną kontakty. Z Mamą chętnie jeżdzę a mam 23 lata :) Mam chłopaka znajomych normalnie da się wszystko pogodzić A za rok pogadaj z tatą żeby pogodzić i wypad z Nim i wypad ze znajomymi ale teraz nie rób mu przykrości!

Gość xoxoxoxoxoxox
Niestety muszę już iść bo tata woła mnie do wanny

Jedź z ojcem, nie rób mu tego. Przyjaciół widzisz pewnie codziennie, latasz z nimi na miasto, siedzisz w szkole. A ojciec urlopu kiedy chce nie weźmie. Już pewnie wszystko wykupił. Jedź z nim, aż mi go samej żal, jak sobie pomyślę, że zostanie sam w wakacje :O

Gość Chętnie pojadę
z twoim ojcem na Bermudy :) Ja: 60/90/60 172 cm, 58 kg włosy długie blond 25 lat Podaj adres e-mail do twojego papy to mu wytłumaczę, że pełnoletnia córka powinna stać się bardziej samodzielna

Gość vbcn
Ey kąpiesz się z ojcem?????? O.O

Gość vbcn
Jestem pelikanem i nie wiem czym jest podszyw. Wyruszam z uwielbieniem lizać ptasie kupy :)

Gość vbcn
Pojadę z tatą na te wakacje. Bo już długo to planował, wszystko załatwił. Zrobił to dla mnie. Tata jest moim najlepszym przyjacielem, mam z nim dobry kontakt i nasze wakacje zawsze były udane. Mam nadzieję, że znajomi zrozumieją.

Gość xoxoxoxoxoxoxox
Pojadę z tatą na te wakacje. Bo już długo to planował, wszystko załatwił. Zrobił to dla mnie. Tata jest moim najlepszym przyjacielem, mam z nim dobry kontakt i nasze wakacje zawsze były udane. Mam nadzieję, że znajomi zrozumieją.