Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mroweczka samotnik

mu chodzi tylko o sex ... o czym rozmawiac z nim gdy sie widzimy na ....

Polecane posty

Gość mroweczka samotnik

mam taki problem bylam z facetem w zwiazku , bardzo go kochalam i dalej kocham , on mnie zostawil ... ale od tamtej pory jakos zawsze tak sie spotykalismy ... mi ciagle na nim zalezy .... czasami dawalam sobie z nim spokoj... ale nie mam nikogo, on tez nie ... spotykalismy sie tez na sex .. czasem mialam nadzieje ze wroci ...minelo troche czasu ... i za jakis czas ( bo obecnie jestesmy daleko) bedziemy sie spotykac tylko po to ... tzn on chce ... a ja go kocham ... i tez bym chciala bo brakuje mi czulosci pocalunkow , on jest czuly itp .... i teraz rozmawiamy na skypie .... i mam wrazenie ze on jak na mnie patrzy to tak jak wtedy gdy bylismy razem ( bo 1,5 roku nie widzilismy sie ) a wczesniej przez ten czas telefony smsy ... ale jest problem ... jak z nim rozmawiac .... bo on co jakis czas mi mowi ale mi chodzi o sam sex ... czesto tak powtarza ... ja nic nie mowie w stylu tesknie itp .... wiem ze on raczej nie znajdzie nikogo gdyz ma problemy zdrowotne ( a to ze mnie nie chce to nie o to chodzi ze nie chce mnie zranic) jak zaczelismy gadac na skype to zauwazylam ten usmiech, potem , : wlacz skype itp ... pytam co porabialam ... ale jak ja zapytam to on sie cofa i sie boi ..... ja juz nie wiem jak rozmawiac .... raz mu napisalam .. ze jestesmy oboje wolni , badzmy soba on chce sexu ja tez bym cos chciala ... np on chce abym mu pokazala piersi w kamerce ... co zrobic ? nie chce go sploszyc ... ale innej by powiedzial ze jaka piekna sliczna jestes ... a my sie znamy 7 lat i on mnie nie docenia .... np pokazalabym mu piersi jak sie spotkamy znajomi mowia ze bardzo pasowalismy do siebie jak z nim rozmawiac o czym mowic ...?? raz jak smsowalismy to pisalismy tylko o sexie ( oczywiscie nie bede mowic ze go kocham ) to potem mial pretensje ze pisze tylko o sexie

Gość mroweczka samotnik
fajnie gadamy smiejemy sie jak kiedys ... ale jak juz cos dalej to strasznie sie kontroluje i uwaza .. nie mowi mi milych slow ja chcialabym go jakos uswiadomic, bo juz tacy mlodzi nie jestesmy , ja bardzo duzo mu pomoglam on wie ze ja go kocham ... ale nie powie jak ladnie dzis wygladam tylko dlatego abym sobie nie pomyslala ze on cos czuje itp ... ja juz przywyklam ... ale naprawde milo by bylo uslyszec chocby z najprostszej grzecznosci

Gość mroweczka samotnik
tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość Van Zann
nie pierrdol tylko pokaż te cycki

Gość mroweczka samotnik
i on nie pozwala aby to wszystko samo sie toczylo... przeciez widze jak sie usmiecha .... pogodzilam sei z tym juz ale o czym z nim rozmawiac ... on nie ma zadnych zainteresowan ....

Gość mroweczka samotnik
ale chcialabym aby szanowal mnie

Gość 6545343
On Cię wali w kakao tylko a Ty myślisz o byciu w związku kobieto opamiętaj się.

Gość everythingalone
ciesz sie, że w ogóle ktoś cię rucha, sieroto...

Gość mroweczka samotnik
wiem ze mu o to chodzi ... przeciez juz spotykalismy sie tylko na sex ... ale o czym z nim rozmawiac na tym skypie bedziemy razem w lozku robic to czy to ... to on juz sobie mysli ze ja mysle ze bedziemy razem tylko dlatego ze napisalam slowo :"razem" i on ma zasade : on mysle ze ja wynajme pokoj ( kiedys wynajmowalam ) i bedzie przychodzic do mnie jak kiedys .... ale u niego nie ... a ma wielki dom stary...a ja moze w 2 bede w pokoju... po prostu stawia mi warunki... a ja tez tesknie za czuloscia... a rownie on moglby mi wynajac pokoj ... przeciez mialby sex ..za darmo

Gość slovik
to poszukaj sobie jakiegos młodego, romantycznego kleryka z seminarium i wypeirrdaj w podskokach

Gość mroweczka samotnik
hmmm ...to on powinien sie cieszyc bo ma problemy takie ze ciezko ... a ja mam kilka propozycji facetowna zwiazek ... ale po prostu jakos nie moge ... a skad wiesz ze ja sierota ? znasz mnie ? czasami nieznajac kogos mozna zranic niechcaco lub chcaco

Gość mroweczka samotnik
o czym rozmawiac skoro umawiamy sie tylko na sex , zaznacze ze nie jednorazowo ... bo to wyglada jakbysmy byli razem ... ale oczywiscie nie jestesmy

Gość jak ma Cię niby szanować
skoro dajesz się pukać bez związku? skąd ma wiedzieć, że akurat tylko jemu byś tak się dawała? jesteś laską która jest w sex-układzie i nie ma znaczenia czy byliście razem, czy go kochasz, bo on z TOBĄ NIE JEST i najwyraźniej NIE CHCE normalnego związku tylko Cię bzykać myśl kobieto trochę

Gość sdfghjhkl;asdfghj
Dziewczyno, daj sobie z nim spokój... może zanim poświęcać mu tyle energii rozejrzyj się wokoło. Może gdzieś niedaleko jest fajny facet warty uwagi a nie takie niedojrzałe g** które chce się Tobą tylko zabawić. Powiedz mu że nie masz czasu bo znalazłaś sobie faceta i niech spada na drzewo palant. Dlaczego niektóre kobiety dają się tak poniżać?!! Miej honor!! Jesteś chyba więcej warta niż tylko zabawka na sex. Po to to on sobie może iść do burdelu. On się fajnie ustawił, bez zobowiązań, darmowy sex. Lepiej niż z dziwką

Gość ogfd
Wy z takimi zostajecie a wielu fajnych facetów zostaje starymi prawikami.

Gość mroweczka samotnik
dzieki za komentarze .... zle mi z tym .... a on mysli ze jest niewiadomo kim... chcialabym mu cos powiedziec aby to on byl zazdrosny i zaczal myslec ze to ja nie mam czasu dla niego ... aby nie byc jego kolem ratunkowym

Gość a czym się zajmuje
ten twój kandydat do seksu ?

Gość gość
Ostatnio przyłapałam faceta jak dzwoni na http://sextelefon.twojweekend.com nie podejrzewałam go wcześniej o flirtowanie przez sex telefon…. nie wiem co z tym zrobić.

Gość gość
Nie dajcie sie bałamucić, że jesteście źli, bo myślicie o sexie. krąży powszechny pogląd, że myślący o seksie nie mają uczuć, traktują przedmiotowo itp, w wydaniu płci kobiecej taka postawa wynika z tego, że chcą was wykorzystać, żebyście sie postarali, a wtedy one zgarniają to co lubią czyli seks, do tego w dobrej oprawie...

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Hej skarbeńku, jestem Milena z http://sextelefon.ovh/ (mój profil jest drugi od góry) chcesz spełnić swoje fantazje to wal śmiało, zrobimy to po cichu lub będę jęczała ile wlezie, czekam na twojego olbrzyma, moja pusia już otwarta dla Ciebie, czekam kochanie.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Zapraszam do rozmowy ze mną, na pewno się nie zawiedziesz, zrobimy wszystko o czym tylko marzysz, zadzwoń, jestem Beata znajdziesz mnie na http://boginiesexu.pl/