Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jklsjdkasjklsjfdkslfjds

Jakie sa jeszcze firmy produkujace odzież ciązowa

Polecane posty

Gość gość
Dziewczyny - doradźcie proszę którą sukienkę od Torelle warto kupić? Tak w budżecie do 200 zł, ale zależy mi, żeby się nadawała również na wyjścia w towarzystwo, gdzieś na coś większego, nie tylko do chodzenia po domu. Ta nowa kolekcja jest normalnie do kupienia już?

Gość hapardes
Np. Torelle. Miałam od nich sukienkę i spodnie. Teraz dobiera zaczęła się moja druga ciąża. Stare ciuchy jeszcze mam, ale zamierzam również kupić kolejne, coś z nowej kolekcji. Te które mam po pierwszej ciąży są w idealnym stanie, ale wtedy ciąże kończyłam w marcu, a teraz we wrześniu.

Gość gość
HappyMum ja bardzo chwale sobie ich odzież choć do tanich nie należy bo za bluzkę np płacę ok 180 zł ale potem mozna ją wykorzystać do karmienia więc warto bo jakościowo są świetne

Gość gość
Już mają nową kolekcję, ale mimo wszystko warto zerknąć na poprzednią, bo kilka kiecek wygląda znakomicie, mają fajne kolory, są atrakcyjne i przede wszystkim zdobią kobietę, zerknijcie - http://www.torelle.pl/kolekcje/torelle-ciaza/kolekcja-jesien-zima-2015-2016/ Może nie pod każdą figurę, ale same przyznajcie, że wyglądają to one znakomicie.

Gość cebrel
Nie wiecie jak u nich wygląda temat stawek przy nowych kolekcjach? W sensie - czy teraz będzie jakaś porządna przecena starej kolekcji, żeby zainteresować nową? Nie wiem czy powinnam czekać? Nie potrzebuję jeszcze ciuchów ciążowych, ale za kilka tygodni - na pewno.

Gość gość
Nowa kolekcja jest już normalnie pokazana na stronie. Nie wiem dokładnie jak to będzie wyglądało - śledź sklep. Podejrzewam, że poszczególne pozycje będą stopniowo wyprzedawane. Jeśli zostanie im mało sztuk to rzucą obniżkę, żeby tylko się ich szybko pozbyć.

Gość gość
Nie wszystkie ciuchy z nowej kolekcji już oglądałam, ale jest tam jeszcze więcej kolorów i rzeczywiście wygląda to imponująco. Ja mam własne oczekiwania odnośnie od kiecek - mogę zapłacić nawet dużo więcej niż standardowo, aby tylko robiły one pozytywne wrażenie.

Gość tredmer
Przede wszystkim rozsądne kupowanie - marki macie różne, a jedynie wybrane z nich mają jakościowe ciuchy. Nie radzę kupować bez zastanowienia. Co ciekawe - część znanych firm ma tak brzydkie kolekcje, że większość babć by tego nie założyła (bez urazy).

Gość gość
Polecam zajrzeć do sklepu Agnes w Warszawie (przy Politechnice), mają mnóstwo nowości od takich firm jak np.: Torelle. Najlepsze jest to, że można u nich przymierzyć, zastanowić się a potem kupić przez sklep internetowy: modnaciaza.pl Naprawdę super ciuszki mają :) Od 2 trymestru tylko u nich kupuję.

Gość gość
Ja sukienki ciążowe kupiłam w sklepie internetowym http://www.modavie.pl/ i jestem pełni usatysfakcjonowana, znacznie lepsza jakość niż w sieciówkach :)