Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ohaio

Zauroczyliśmy się ,chodź się nie rozumiemy

Polecane posty

Gość Ohaio

Cześć Poznałam ostatnio na imprezie pewnego chłopaka z Ohaio w Stanach Zjednoczonych w pierwszym tańcu gdy spojrzeliśmy na siebie nie chcieliśmy już przez cała noc od siebie odejść. Czułam w środku niesamowite motylki z resztą on też.Niestety moja nadgorliwa koleżanka nie pozwoliła nam się wybawić tak jak bym chciała ale on wziął mnie na bok jak wychodziłam i zaczął mówić że jestem niesamowita połowę zrozumiałam połowę nie i na koniec mnie pocałował nie wiem co robić umówiliśmy się na dzisiaj bo idą ze znajomymi do klub nie wiem czy iść jak się z nim dogadam jak pójdę i w ogóle mam różne obawy ,ale nie mogę przestać o nim myśleć i to mi przeszkadza !! na niczym się nie mogę skupić POMÓŻCIE !!

Gość Ohaio
Widze że nikt mi nie pomoże szkoda bo naprawdę go lubię i nie wiem co mówić i co robić bo nie znam za dobrze ang.

Gość jak to co
a to bardzo zabawne jak dziewczyny potrafią określać stany w jakich się znajdują, używając najczęściej do tego eufemizmów :D "Zauroczyłam się", "motylki w brzuchu" - jak to ładnie brzmi prawda? To nic, że 2 sensownych zdaę nie potrafiliście zamienić ze sobą :D. Wiesz o co chodzi? Po prostu zrobiło Ci się mokro, podoba Ci się i tyle kurwa :D

Gość nnnnnnnnn
Wykorzystaj go :D Kto Wam każe od razu brać ślub...? To nawet takie trochę podniecające nie umieć się dogadać :D Mi to nie przeszkadzało...

Gość jak masz motylko to bierz ślub
póki jeszcze są i róbcie bobasa

Gość jak masz motylko to bierz ślub
*motylki

Gość nnnnnnnnn
Po co im bobas? Gupia jesteś!

Gość Ohaio
nie zrobiło mi się mokro i rozmawialiśmy tylko że czasami tłumaczyła jego koleżanka nie wiem co o tym myśleć na pewno nie traktuje tego poważnie ale wszystko się może zdarzyć

Gość nnnnnnnnn
Zrobiło, zrobiło :) Nie ma czegos takiego jak milosc od pierwszego wejrzenia. To po porstu pożądanie :)

Gość rubinowaa...
no to slownik w reke i patrz chociaz slowka np. na jaki temat lubisz gadac albo zeby mu cos powiedziec co tam chcesz ;), w sensie poczytaj w domu i postaraj sie cos zapamietac .. czego sie nie robi dla 'milosci' hehe :p ucz sie angola

Gość Ohaio
najbardziej się boje iść na tą imprezę sama boje w sensie że nie wiem jak się dogadam z nimi ale znowu jak kogoś wezmę będzie tak jak ostatnio. Z resztą ras się żyje co się nie robi dla blond sportowca ;DD