Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JHDG

BRAK SYGNAŁU Z TELEWIZJI NAZIEMNEJ

Polecane posty

Gość JHDG

wczoraj po burzy piorun trafił w sasiadki antene i od tamtej pory nie moge złapac sygnału z naziemnej tv sie włacza normalnie ogladac filmy z pendrajwa mozna a kanałów zadnych nie da sie złapac.. co sie mogło stac? juz nawet przekładalismy anteny i ciagle nic.. mozliwe ze sie uszkodził ten wbudowany dekoder ?

Gość bezzębna Mariola
ja też nie mam sygnalu z tpsa:( na razię czekam , może sam wróci:D już tak kiedyś miałam , co z tego że teraz słońce świeci jak może gdzies blisko jeszcze jest coś co powoduje zakłócenia.

Gość bezzębna Mariola
a ! ze trzy dni wtedy nie było:) i zaś wrócił.

Gość JHDG
no ale u sasiadów jest.. na dodatek antena jest na strychu nie na zewnatrz wiec jakiegos wiekszego uszkodzenia nie powinno byc

Gość bezzębna Mariola
a! jak u sąsiadów jest to trochę nie teges , bo u mnie okazalo się ,że sasiedzi tez mięli problemy wtedy , teraz to jeszcze nie wiem:D kurcze , pewnie antena się o milimietr przesunęła wte lub wewte. Jak se człowiek sam nie umie poradzić to nie ma innego wyjscia tylko wezwać nawet do pierdoły fachowca i bulić kasiorę:(

Gość JHDG
znaczy antena juz we wsszystkie strony przestawiana była i nawet inna podłaczana noi nic to nie dało. moze sie uszkodził dekoder....