Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcvczxver

Kobiety ze wsi

Polecane posty

Gość i co najwaźniejsze
a i zająć to se moźna miejsce na cmentarzu:D

Gość kobieta ze wsi
u nas na wsi nie można, decyduje kolejność zgonów :D

Nie widzę różnicy m-dzy kobietami z miasta a kobietami ze wsi. Kobiety ze wsi i tak pracują i uczą się w mieście, tam się ubierają, chodzą na imprezy itp. No może istnieją jeszcze wsie, gdzie diabeł mówi dobranoc i tamtejsze dziewczyny mogą być nieco zacofane, ale myślę, że to zdecydowana mniejszość.

Gość i co najwaźniejsze
ale ja potrzebuje takiej starszej,wiesz:D,wieczorem tu zaglądne,teraz musze zmykać,buźka:D

Gość kobieta ze wsi
ja i moje koleżanki jesteśmy w fajnym, przedtrzydziestkowym wieku, więc lepiej zostań :D

kobiety ze wsi to ideal dla mezczyzny; ruchaja sie, gotuja, sprzataja i nie gadaja, bo za wiele do powiedzenia na jakikolwiek temat (oprocz gotowania i sprzatania) nie maja :D Nie zadaja pytan, bo odp by nie zrozumialy :D A najlepsze, ze toleruja swoja nizszosc wobec samcow :D

Gość kobieta ze wsi
ciasteczkowa, a skąd Ty się urwalaś? Byłaś na wsi choć raz? Jak ty to nie wszystkie :D

wystarczy ze u siebie w kraju widze te wiejskie kurwy wszedzie ;D nie musze na wies jechac, wiesniary do mnie przyjezdzaja i od razu je widac :D

Gość kobieta ze wsi
to masz pecha, ale nie musisz obrazac innych uogolniajac. Sama jestem z wioski, skonczylam studia, zarabiam na siebie w fajnej pracy, mam swoje pasje, ktore rozwijam i jestem atrakcyjna, zadbana kobieta. Nade wszystko: dobrze wychowana i bez siana w glowie (tudziez slommy w butach). Mam wiele kolezanek swojego pokroju. Tak wiec Twoje wywody swiadcza jedynie o Twoim zaciemnieniu.

Gość kobietka z nowoczesnej wsi:)
No tak bo dziś na wsi panuje średniowiecze:D Alez ciemni jesteście:D Gotujemy na glinianych piecach, nie mamy telewizorów, palimy lampy naftowe i jeżdzimy bryczką:D No ludzie! Jestem ze wsi, teraz mieszkam na wsi - mam studia wyższe, robię doktorat, zarabiam więcej niż niejeden z was, mam sportowe auto i dom nad jeziorem. A wy bądzcie sobie nowoczesni i miastowi:D Wieś rządzi;)

Nie widziałam ani jednej nie zadbanej kobiety w wieku 16-60 lat. Ubieramy się modnie, zwsze stosownie. Dbamy o siebie, inwestujemy w siebie i co dziwne - żadna z nas nie jest kurą domową:D Ot dziwaczna wieś nie?:D

Gość kobieta ze wsi
i co tez wazne: opalamy sie naturalnym sloncem, dzieki czemu wygladamy jak brzoskwinki a nie pomarszczone skwarki :D

Prawda jeste taka,że teraz większość miastowych kobiet zazdrości tym ze wsi - świeżego powietrza, przestrzeni, fajnych domków a nie blokowisk, jezior, lasów, zdrowej żywności. A mało tego - kobiety ze wsi rozwijają swoje pasje,zainteresowania i to wszystko boli. To nie tylko moje zdanie ale też znajomych koleżanek z miasta - nie ma takiej która nie chciałaby mieszkać na wsi - chociażby mieć domek letni. Ja miastowym nie zazdroszczę absolutnie NICZEGO bo wszystko a nawet więcej mam tutaj:)

Zgadzam się z poprzedniczką "kobieta ze wsi":)

Gość kobieta ze wsi
:) dokładnie tak jest, sama mam 2 kuzynki, ktore jak bylam mala wysmiewaly sie ze mnie, ze mieszkam na wsi, a teraz same sie tu przeniosly z miasta, powpadaly za mlodu i zostaly kurami domowymi - wielkie paniusie w tipsach. Nie mozna uogolniac, ale spojrzec prawdzie w oczy malo ktora z was mieszczuszek potrafi.

Gość i co najwaźniejsze
witam kobietki ze wsi,takie fajne i słodziutkie jesteście,miastowe nie dorastają Wam do pięt:D,wcale się nie dziwie,źe miastowe tak zieją nienawiścią do Was:D

Gość i co najwaźniejsze
to gdzie jutro pojedziemy się opalać?:D

Gość kobieta ze wsi
tylko łąka :D

Gość Do wiejskich dziewcząt i chłop
Jak tak wam wspaniale na wsi to siedźcie i żyjcie sobie tam. Ale tak, żebyście nie pakowali się do miasta na żadne zakupy, do pracy itd. Szał mnie ogarnia jak widzę na mieście te wiejskie rejestracje samochodów - zaparkowanych jakby stali u siebie na polu, albo innych wsioków, którzy jeżdzą jak skończeni debile (bo jak taki wiok ma się nauczyć dobrze jeździć, jak w swojej wsi jest tylko jedna droga, bez skrzyżowań, świateł itp)

Gość kobieta ze wsi
Koledze się chyba temat pomylił... Faktycznie, miejscy pewniacy nie używający kierunkowskazów i z zimnymi łokciami tudzież ciężkimi sygnetami są świetni... Albo miejskie lalunie jeżdżące czołgami swoich mężów/sponsorów/tatusiów bez elementarnej wiedzy nt prowadzenia samochodu...

Gość kobieta ze wsi
"(bo jak taki wiok ma się nauczyć dobrze jeździć, jak w swojej wsi jest tylko jedna droga, bez skrzyżowań, świateł itp)" no jasne, prawko też się robi na wsi.

Gość i co najwaźniejsze
nie zapominaj miastowy szczurku,źe dzięki ludziom ze wsi masz co źreć,baranie. Wieś bez miasta i pseudointeligentów da sobie świetnie rade .Tak źe na twoim miejscu byłbym wdzięczny ludziom pracującym na wsi. A śmieci to byście wywozili na wieś mieszczuchy zafajtane i podatki teź źrecie za naszą cięźką prace. Bez rolników byście zginęli ,tak źe nie filozofuj,bo w tym przypadku jesteś nędzną miastową miernotą;)

Gość i co najwaźniejsze
witaj kobieta ze wsi:D,juź podszywa się dorobiłaś:D. Najwięcej pasoźytów mieszka w mieście,źyją na krzywy ryj,dzięki naszej krzywdzie. Gdyby nie wieś,to w roku by was trafił ......:D

Gość kobieta ze wsi
to wcale nie podszyw :D Ciekawiło mnie jak się temat przez weekend rozwinął, ale widzę, że dalej królują stereotypy... Idę na łąkę :P

Gość i co najwaźniejsze
zaczekaj,pójdę z Tobą:D

Gość i co najwaźniejsze
razem się poopalamy,a przy okazji pogadamy powaźnie o tym i o tamtym:D

Gość kobieta ze wsi
idę na łąkę nazbierać ziółek a nie opalać się :P

Gość i co najwaźniejsze
to przecieź chętnie Ci pomogę:D,chyba,źe juź jesteś z kimś umówiona?:D

Gość korbitka
ja jestem ze wsi ,mianowiciez osady i jestem zajebistą dupą!!!!!!!!!!! Pozdrawiam miastowe pustki!!!!!!!!!!!!!!!