Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcvczxver

Kobiety ze wsi

Polecane posty

Gość i co najwaźniejsze
no musze się troche interesować,gdzie i którymi ścieźkami chadzasz:D

Gość i co najwaźniejsze
nie uciekaj:D,mam długie nogi i tak Cię dogonie:D,na otwartym polu nie masz źadnych szans,moźesz kicać jak zajączek,a i tak Cię złapie:D

Gość mvncxmb
Zawsze zadziwiają mnie teksty rdzennych mieszkańców wsi, którzy twierdzą, że są lepsi dodając że mają studia, dobre ubrania itp. itd. Przepraszam, ale gdzie wy te studia robicie i kupujecie ubrania jeśli nie w mieście? To fakt, że miasto nie istniałoby bez wsi, ale dzisiejsza nowoczesna wieś która już nie równa się morderczej harówce na polu nie istniałaby bez miasta.

Gość i co najwaźniejsze
tak,zgadza się,jedno z drugim ma współdziałać,ale i tak wyźsze miejsce moim zdaniem zajmuje wieś,taka prawda.:)

Gość mvncxmb
Więc jest to 'twoje zdanie' czy 'taka prawda'? Niestety, ale rzeczy którymi szczycą się ludzie ze wsi nie byłyby im dane gdyby wsie były pozostawione same sobie. A już w ogóle jestem w wielkim szoku kiedy ktoś się szczyci wioskowym pochodzeniem i tłumaczy się że on to pochodzi z takiej nowoczesnej wsi, nie pasie krów itd. A gdyby pasł to byłby już obciach? Prawdziwe wiejskie życie właśnie na tym polega. A jeśli ktoś się chwali ładnym domkiem na wsi i studiami (czyli rzeczami de facto mającymi źródło w mieście) a jednocześnie gardzi miastem i miejskimi ludźmi to jest to dla mnie dziwne...

Gość i co najwaźniejsze
no dzisiaj jak tak patrze ,to ta wieś robi się nowoczesna jak nigdy dotąd. Wszędzie ugorów coraz więcej,a krówki będzie moźna zobaczyć w telewizji:D,tak nam ta unia pomogła:D

Gość mvncxmb
No cóż, widocznie dumna wieś tego właśnie chce, skoro z unijnej pomocy korzysta. Może jednak nie jest z siebie taka dumna?

Gość i co najwaźniejsze
pieprzysz trzy po trzy,nic nie będziemy robić,a płacić będziemy zielonymi,,liśćmi z drzewa!!

Gość i co najwaźniejsze
chyba coś tę kobiete ze wsi wcięło na tym grzybobraniu:D,ani grzybków,ani kobiety:D

Gość i co najwaźniejsze
siedze na dworze popijam drina dosyć mocnego,postawiłem szklanke z drinem na stole i osa mi się do niego wpierniczyła,a źe nie mogłem patrzeć jak się topi ,wziąłem i pomogłem jej z niego wyjść,na mej dłoni potrzepotała skrzydełkami,ja ci patrze,a ona zaczyna nóźki składać,patrze i myśle sobie pewnie się upiła,albo zdechła. Wziąłem ją i przekąpałem ją we wodzie,myślę,źe moźe ją ten alkohol piecze. Po wykąpaniu połoźyłem ją na stole,na razie leźy jak nie źywa. obserwuje ją,czy da jakieś oznaki źycia. Jak się coś zacznie dziać,to dam znać;)

Gość i co najwaźniejsze
coś mi się zdaje,źe chyba zdechła,szkoda mi jej ,jeszcze taka młoda i skończyła źywot,źal mi jej. Czy to moja wina ,źe jestem wraźliwy na cudze nieszczęście. Przeciew tej osie teź było jakieś źycie ,latało to ,moźe i cieszyło się źyciem i nagle ciap i nie źyje;)

Gość kobieta ze wsi
ten drink to faktycznie był porządny :D A co do przedmówców, czy nie czytaliście tematu tego posta? Pytanie odnosiło się do wiejskich kobiet, a temat doleciał aż do Unii. Nie chce mi się dyskutować z oczywistościami - tak wiejskie rolnictwo, jak i miejski przemysł są potrzebne i powinny się ładnie zazębiać w czynieniu tego świata lepszym. Ani nie kwestionuję wartości ludzi "miejskich", ani nie wynoszę na piedestał ludzi "wiejskich" - nie wolno uogólniać. Moje wypowiedzi miały natomiast obalić nasz stereotypowy wizerunek jaki część "miejskich" mężczyzn ma wykreowany w wyobraźni. Wyobrażeń kobiet nie komentuje, bo są zawistne i zazdrosne z natury i i tak tego nie przyjmą do siebie :)

Gość kobieta ze wsi
i co najwaźniejsze nie uciekaj ,mam długie nogi i tak Cię dogonie ,na otwartym polu nie masz źadnych szans,moźesz kicać jak zajączek,a i tak Cię złapie Ja też mam długie nogi :D

Gość i co najwaźeiejsze
wiem,źe masz długie nogi:D,ale czy potrafisz szybko biegać,to jest pytanie:D

Gość i co najwaźeiejsze
witaj kobieta ze wsi,buziak na dzień dobry:D,nie za długo tego wolnego masz?:D,na źniwa Cię wezne do siebie,będe miał duźo robotki,przydasz mi się:D,a później zobaczymy co dalej z Tobą pocznę:D

Gość i co najwaźeiejsze
idę znowu co popracować:D,a ta osa chyba oźyła,wszystko na to wskazuje:D,musiała zdrowo się ochlać:D

Gość Czytamczytam
Zaniedbane kobiety można spotkać i na wsi i w mieście. Jednak te wiejskie są zaradniejsze , pracowitsze , bardziej dbają o ciepło rodzinne.A w życiu przecież to jest najważniejsze , nieprawdaż?

Gość kobieta ze wsi
... obiektywnie rzecz ujmując tak właśnie uważam, i nie wynika to z zarozumialstwa, ale zwykłej obserwacji otaczającego nas świata. i co najwaźeiejsze witaj kobieta ze wsi,buziak na dzień dobry ,nie za długo tego wolnego masz? ,na źniwa Cię wezne do siebie,będe miał duźo robotki,przydasz mi się ,a później zobaczymy co dalej z Tobą pocznę Najpierw kontrola, a później zaganianie do roboty - zawiodłeś mnie :P

Gość kobieta ze wsi
i co najwaźeiejsze wiem,źe masz długie nogi ,ale czy potrafisz szybko biegać,to jest pytanie jeździłam na zawody na 800m :D Jeszcze jakieś wątpliwości?:P

Gość kobieta ze wsi
i co najwaźeiejsze witaj kobieta ze wsi,buziak na dzień dobry ,nie za długo tego wolnego masz? ,na źniwa Cię wezne do siebie,będe miał duźo robotki,przydasz mi się ,a później zobaczymy co dalej z Tobą pocznę nie Ty jeden chciałbyś ze mną coś "począć" :D, ale najpierw musiałbyś mnie znaleźć :D

Gość i co najwaźeiejsze
to chyba ja będe musiał uciekać przed Tobą,ciemno to widze,forma Ci chyba została do dnia dzisiejszego:D,do roboty bym Cię aź tak nie ciągnął,sam nie mam za wiele roboty:D. Ciekawi mnie skąd jesteś,głowe bym dał,źe Cię znam:D,długie nogi,włosy chyba teź,brunetka,wysoka,pracująca,to musisz być Ty:D

Gość kobieta ze wsi
Faktycznie, pracujących brunetek jest w Polsce jak na lekarstwo, to na pewno ja :D

Gość i co najwaźniejsze
byłem pewien,źe to Ty:D,Polska nie jest aź tak duźym krajem byś mogła ujść mej uwadze:D

Gość i co najwaźniejsze
nie uwadze:D,

Gość i co najwaźniejsze
grzybobranie udało się?,nikt Cię w tym lesie nie napastował?:D

Gość kobieta ze wsi
a Ty to ten fajnie zbudowany, wysoki brunet, którego co rano spotykam w tym samym sklepiku przed pracą? :D

Gość kobieta ze wsi
pogryzły mnie mrówki, ale poza tym ok :D

Gość i co najwaźniejsze
no ja i brunet,chyba,źe w drugim źyciu:D,powiesz skąd jesteś,to źe ze wsi juź wiem:D

Gość i co najwaźniejsze
no widzisz,gdybyś mnie wzięła ze sobą,to bym Ci te wszystkie mrówki powybierał:D

Gość kobieta ze wsi
a dlaczego Ty piszesz zamiast "ż" "ź" ? :D Czyli to nie Ty.... to już się pogrubiałam :D