Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to nienormalnee

MOJA KOLEŻANKA CHWALI SIĘ TYM, ŻE JEJ 11LETNIA CÓRA MA CHŁOPAKA

Polecane posty

Gość to nienormalnee

dziecko dopiero co dostało m-czkę, ale cyca nie ma, a chodzi z 16 latkiem.Nie wiem czy aby tylko bajki oglądają. Dla mnie to chore, żeby takie dzieci już miały swoje zycie sexualne. Nie wiem, może jestem staroświecka, ale jakbym miała mieć taką córkę, to wolałabym nie mieć dzieci.

Gość @ lilou_moew
UWAGA !!!! to PROWO

Gość to nienormalnee
sama jesteś prowo

Gość 6577637337
to jej powiedz że twój 12letni syn ją ruchał

Gość @ lilou_moew
Jasne to czysta prowokacja , co nie mam racji ? UWAGA PROWO !!!!

Gość dyrektor wawryszewski.
to prawda ,znam ta parę ,ona chodzi w grubych rajtuzach a on w meloniku i spodniach w krate

Gość Eulallllllaiaiaiaieee
obrzydliwe, taki 16-latek od 4 lat się masturbuje i marzy o seksie

Co ty chora jesteś babo? :D To, że ze sobą chodzą to nie znaczy, że mają już ze sobą życie seksualne. Lecz się. Pewnie nigdy nie miałaś chłopaka jako nastolatka :O Wiesz, że istnieje coś takiego jak UCZUCIA? Ja jak miałam chłopaka w wieku 14 lat, on miał 16 i chodziliśmy za ręce, przytulaliśmy się, mówiliśmy, że kochamy i tyle. Zero seksu frustratko :O

Gość jasne jasne jasne
Za wcześnie, wszystko za wcześnie. Miesiaczka też ;/

Gość dyrektor wawryszewski.
kołdora chciałas powiedziec ,ze 14 lat nie miałas chłopaka rozumiem ? ale nie martw sie twoja absencja w tym temacie zostanie nagrodzona w DPSie

Gość Pantzerna Kołdora
nie uprawialiśmy seksu, tylko petting :classic_cool:

Gość a jaka to nastolatka
to dzieciuch

Gość to nienormalnee
no ja nie miałam chłopaka w tym wieku, wiem, wiem, powinnam mieć. No ale nie miałam

Gość ikut
ojejku jak mialam 10 lat tez mialam chlopaka... tylko ze my dorosli troche innaczej to widzimy. Jak mialam 10 lat mialam chlopaka ktory mial 13 albo 14 w kazdym badz razie chodzilismy do tej samej szkoly. Ogólnie to chodzenie wygladalo tak że chodzilismy i trzymalismy sie za ręce i wtedy jeszcze nawet wcale sie nie calowalismy :D hehe strasznie to teraz dziwnie brzmi ale dzieci innaczej widzą takie "chodzenie"..aaa i jak kolezanka powiedziala ze sie calowala ze swoim chlopakiem to masakra byla

Gość My Mirage...
też mając 11 lat miałam chłopaków, jednego za drugim, chodziłam za rączkę jak nikt nie widział, flirtowałam, itp.. a pierwszy raz pocałowałam się z chłopakiem jak miałam 15 lat. Pierwszy raz sex uprawiałam mając 17, prawie 18. A że byłam śliczną dziewczyną która miała ogromne powodzenie, więc zazdrosne kolezanki mówiły o mnie, że jestem dziwką , a same puszczały się, żeby tylko ktoś je zaliczył.. :O Dzięki temu w zyciu dobrze wybrałam mężczyznę na męża i ojca dzieci :) więc nie obgaduj, skoro nie znasz sytuacji.