Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja mam rocznego syna

kiedy czas na nowego faceta? młoda mama

Polecane posty

mam 25 lat syna dom samochód właściwie nie narzekam na nic, żyję skromnie, jestem na urlopie wychowawczym, nie potrzebuję faceta do utrzymywania mnie ! dziecko ma alimenty a związek był nie udany jak widać. Zastanawiam się czy już czas by kogoś poznać bo dziecko coraz większe a ja coraz bardziej samotna. Najgorsze wieczory. Jestem sama od czasu zajścia w ciążę czyli prawie dwa lata. Gdzie wyjść żeby poznać kogoś normalnego? czy są tu mamy które ułożyły sobie życie na nowo z dzieckiem?

Gość tnyvbvyn
czas najwyższy

Gość dr marchewka
Nie szukaj na siłę a przyjdzie sam. wychodź gdziekolwiek, tam gdzie są ludzie. Ja byłam sama z 2 dzieci i poznałam fantastycznego mężczyne. 10 lat za nami będzie lipcu tego roku :)

nie szukam na siłę właśnie o to chodzi ze nie robie nic żeby kogoś poznać trochę z obawy czy dziecko będzie zaakceptowane i czy od razu o nim mówić jak już z kimś będę rozmawiać, nigdzie nie wychodzę tylko na zakupy i do koleżanek. Ale chciałabym to zmienić i wyjść na piwo itp

marchewka musisz mieć super faceta że zaakceptował twoje dzieci teraz chyba jest takich mało

chociaż wpadek coraz więcej i to już może tak nie odstrasza mężczyzn w sensie kobieta z dzieckiem

Gość dyrektor wawryszewski.
w domu siedz,zrobiłas sobie bachora to teraz cierp ,trzeba było głowa myśleć

Gość Shatynova
Jasne że mało bo który by chciał wychowywać nie swoje.

Gość Mała czarna kawka 22
Ja swojego męża poznałam na sympatii po tygodniu jak założyłam konto...nie miałam czasu zeby kogoś poznać w realu a na studiach i na imprezach sami debile...może załóż sobie konto-naprawde można fajnie trafić :) to i duży wybór :)No oczywiście trzeba też uważac..ale wiadomo z dzieckiem nie ma sie tyle czasu na wychodzenie tam gdzie roi sie od facetów.

Gość babci wyslij kartke
najwyzszy czas abys pomyslala o sobie. Skoro masz z kim zostawic malego to wychodz do ludzi ;) Moja maluch mial wlasnie rok jak zwiazalam sie z nowym facetem. Na poczatku oczywiscie podchodzil do niego z dystansem ale z dnia na dzien bylo lepiej. Teraz zyc bez siebie nie moga :) Maly go uwielbia.

dyrektor nie zaszłam w ciąże żeby cierpieć ;) wręcz moje życie się odmieniło i mam dużo satysfakcji z wychowywania i patrzenia jak rośnie moje dziecko to sama radość a nie udręka!! Mała czarna patrzyłam na sympatię ale z mojej okolicy same buraki że tak powiem tam są nie żebym patrzyła tylko na wygląd ale no nikt mi się nie podobał i usunęłam konto. Nie mam wielkich wymagań naprawdę. Na czacie też kiedyś byłam i tam też nie ciekawie jeden niższy od drugiego nie ma kompletnie normalnych ludzi przynajmniej wtedy. Mam z kim dziecko zostawić i chyba to jedyne wyjście iść na impreze bo przynajmniej widze z kim mam do czynienia a na necie pełno oszustów.

Gość tajm
jestem gotów podjąc wyzwanie i zastapić małemu tatusia ,skad jestes ?

tajm nie rób sobie ze mnie żartów. Swoją drogą to jakbym miała faceta o brązowych oczach to nawet nikt by nie przypuszczał że to nie jego bo syn jest podobny do mnie tylko oczy ma po tatusiu ciemne ;)

Gość tajm
nie robie sobie żartów ,jak chcesz mozemy spróbować

Gość tajm robisz jej nadzieję?
po co? pewnie i tak by wasz romans na kafe nie przetrwal

tajm co za propozycja :)

????