Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rojana

Gdzie byliście na podróży poślubnej?

Polecane posty

Gość fotel
2 tyg. na Gran Canarii.

Gość alexandra z torunia
My jedziemy w podróż poślubną gdzieś na Mazury albo na Kaszuby, na chwilę obecną nas nie stać na podróż za granicę, ponieważ sami zbieraliśmy na weselicho. Ale będziemy odkładać kaskę i na pierwszą rocznicę czyli za rok w październiku polecimy gdzieś w ciepłe kraje.

Gość Byliśmy na Mazurach
niestety, w sezonie tylko na 5 dniowy wypad mogliśmy sobie pozwolić, odbijemy to sobie zimą na nartach w Alpach.

Gość po ślubie nie da rady
wybrać się w podróż więc zafundowaliśmy sobie 2 tygodniowy wypad przedślubny nad Bajkał -cisza, spokój, niesamowite widoki, gościnni ludzie i wspaniałe miejscowe zwyczaje, wspaniała kuchnia, spartańskie warunki i on... W porównaniu do naszych poprzednich wakacji zapachniało egzotyką.

Gość pm2011
My też dopiero po roku wybieramy się na zaległą podróż poślubną. Zaraz po ślubie była przeprowadzka i urządzanie się w nowym mieszkaniu, potem mąż wrócił do pracy (z urlopy, który wziął z okazji ślubu i urządzania się), ja znalazłam pracę i tak cały czas odkładaliśmy ten wyjazd. Ale teraz już wszystko zaklepane i wyjeżdżamy na prawie 2 tygodnie nad nasze polskie morze z początkiem września :)

Gość kubjaska
My myślimy o Indiach, ale to bardzo przyszłościowo. kilka wycieczek bierzemy pod uwagę, jedną z nich jest Pięć pereł Indii, z Almaturu odpowiada nam i cenowo i długością pobytu :)

Jako, że moja praca związana jest z podrózami po świecie, podróż poślubna będzie raczej w kraju gdzie nie skupiy się na morzu, plaży itp (tego mam nad dostatek) ale na innych regionach, także w planach jest Kenia :) moja wymarzona :)

My bylismy ponad 2 tyg. na Kubie. Wynajelismy samochod na miejscu i przejechalismy cala wyspe wzdluz i wszerz. Fantastyczne wspomnienia. Oh, jak ja bym chciala jeszcze raz pojechac na Kube.

Gość Rozmarzona w ciąży
a my byliśmy na Planecie Kuj w Dupie, było super, tylko mnie Sqrwol przeleciał i jestem z nim w ciąży.

Gość nhgjgj
My byliśmy 2 tygodnie w Kenii. To nasz najlepszy wyjazd, przepięny kraj! Na pewno tam wrócimy

Gość mimimmmiimimiiimi
Toskania i z pewnością tam wrócimy :)