Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jewgenijjj

Granice dobrego smaku

Polecane posty

Gość Jewgenijjj

Przez kraj przechodzi fala upałów-szczególnie południowo-wschodnią. Ostatnio na spacerze moim oczom ukazała się kobieta spacerująca po mieście w samym staniku. Oczywiście nikt nikomu nie zabrania pokazywania swoich walorów, ale nie w środku miasta. Rynek to nie plaża. Nie chcę rozmawiać o moralności, bo to temat rzeka, a i tak wielu się to pewnie podoba z przyczyn czysto zwierzęcych, ale chyba są jakieś granice. Mamy okres wakacyjny i wiele dzieci widzi takie demoralizujące obrazy.

Gość TPWC
Też to zauważyłem i trochę się dziwię. Dziwię się bo nagość to intymność a więc coś bardzo osobistego i nie wiem jaką trzeba być osobą by tak paradować z półnagimi donicami po mieście ale w spódniczce gdzie całe pupsko widać ?

Gość alexandra mitchell
ja sie dzis z kolezanka zastanawialam czy moznaby chodzic w gorze od bikini ale jakos tak glupio przez centrum miasta:O tych upalow naprawde nie da sie zniesc ja jeszcze mam problemy z krazeniem i po pol godziny mam juz olowiane nogi i spuchniete dlonie, modle sie zeby nie zemdlec,bez koszulki byloby lepiej i facetom wolno...

Gość TPWC
Za takie wybryki są mandaty i bardzo dobrze bo nie można tylko patrzeć się na swoją własną wygodę. Nie ma lepszych i lepszych-każdy jest równy i każdego obowiązują pewne zasady. Potem rośnie takie pokolenie rozregulowanych emocjonalnie nastolatków którzy od małego są demoralizowani. Ilu jest małoletnich prostytutek. do ilu gwałtów w Polsce dochodzi. Każdy powinien zdawać sobie z tego sprawę.

Gość alexandra mitchell
ale z drugiej strony idziesz na basen czy nad inna wode i widzisz dokladnie to samo jeszcze bez zakrytego dolu wtedy to nikogo nie demoralizuje?obrazek ten sam oczami dziecka.

Gość nauczycielka na starcie
Niestety to prawda.Wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy z tego jaki wpływ mogą mieć na innych i to wpływ niestety również negatywny.Jeśli ktoś chce się roznegliżować to na plaży albo u siebie w domu,a nie w środku miasta.Granice dobrego smaku naprawdę są przekraczane,a wielu ludzi to nie rusza,bo przecież fajnie jest popatrzeć faceta z kaloryferem bez koszulki albo na panią z kształtnym biustem na wierzchu,prawda?Ludzie to jednak zwierzęta-nie rozum,lecz instynkt nimi kieruje.

Gość TPWC
ale na plaży droga Alex to troszeczkę co innego.plaża jest miejscem gdzie negliż raczej nie budzi kontrowersji i człowiek inaczej to odbiera-taka mini psychologia się kłania :D

"demoralizujące obrazy" ? To jednak dobry smak (jak w tytule) sprawia , że nie każda kobieta pozwala sobie na paradowanie w biustonoszu ...ulicą . Upał często jest sprawcą "kiszenia" zwojowego , stąd takie , a nie inne cycki w podpierakach :)

Gość brr brr
booosze a ile spoconych skudlonych torsow widuje sie co chwila w miescie, za to tez powinny byc mandaty, jak facet chodzi bez koszulki! Co z tego ze jestem kobieta,. Moze mnie tez to emocjonalnie rozregulowuje ? I mam ochote potem na przemoc ?

Gość katarakta....
Nie rozumiem. Dziecko widzi przemoc (od 12 lat), krew i flaki a nie może oglądac biustów i seksu (od 18 lat). Gdzie tu logika? LEpiej patrzeć jak ludzie się mordują niż kochają, nawet fizycznie tylko? ;/ Obroną moralności powinny być matki przepędzające bijących się dresów miotłami a nie zakrywające dziecku oczy na cycki

Gość ndkjf
ja pracuje w banku i też jutro przyjde do pracy w górze od bikini. Ciekawe co na to klienci