Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarbeczek020406

prosze o opinie opisu lekarza ortopedy

Polecane posty

Gość skarbeczek020406

Konsultacja ortopedyczna; Bóle w okolicy lędźwi promieniujące do prawej kończyny dolnej. Klinicznie bez objawów rozciągowych. odruchy słabe asymetryczne po prawej skokowy i kolanowy słabsze. RTG w opisie bez zmian jedynie przeciążenie, ale widoczne dość wyraźnie przewężenie przestrzeni L5-S1 sugerujące dyskopatię. Rozpoznanie: zespół bólowy kręgosłupa L-S bez cech radiculoischialgii.

Gość odpowiem szczerze
pewnie rwa kulszowa i rozpoczynające się zwyrodnienie kręgosłupa przy ostrych bólach leczenie zastrzykami przeciwbólowymi, przeciwzapalnymi, witaminami z grupy B.....a potem koniecznie codziennie ćwiczenia na kręgosłup

Gość duszanka
pewnie konieczna bedzie rehabilitacja... ja znam dobrego rehablitanta tyle ze w Krakowie...

Gość zryyytana
a jakiego?

Gość marzena_kar
Wiem, że przy gabinecie ortopedycznym dr Rafała Więcka jest też gabinet rehabilitacyjny. Wszystkie info można znaleźć na ich stronie http://www.rehabilitacje.org/

Gość gość
Też chodzę do Więcka. Myślałam że więcej już nie zagram w tenisa, ale jednak doktor przywrócił mi nadzieję. No oczywiscie po kontuzji pewnie juz nie bede taka dobra, ale jest juz lepiej o wiele. Bardzo kompetentny specjalista