Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła n amaksaaa

mąż wsadził 11 msc córkę do basenu a wieje wiatr !

Polecane posty

Gość zła n amaksaaa

zostawiłam męża z córką na chwile na dworze i on ją wsadził do basenu a wieje dość silny wiatr niby jest bardzo gorąco ale boję się że podwiało jej pupkę :( mąż twierdzi że przesadzam... ma rację ? strasznie się boję żeby córka nie była chora :(

Gość ooooooo...... rety
:o

Gość jak nie wiesz to pytaj tu
spokojnie może nic jej nie będzie w końcu jest gorąco chociaż ja też córki nie wsadzam w basen jak jest wiatr bo się jakoś też boję

Gość ulallllaaaaa
a kiedy w takim razie będziecie je wsadzać w basen? w mróz i zawieję?

Gość zła n amaksaaa
wsadzam ją zawsze wtedy jak nie wieje a dzisiaj wieje dość mocno to chyba wychodzi na to że jestem mega przewrażliwiona ;/ więc jesli ją znowu wsadzę do wody to nic jej nie będzie ? mimo to że wieje ? ale jest gorąco

Gość fdfsdfsdfdsdfstrrtr
co ma jej byc skoro jest ciepło no najelpeij zamknac w domu i pozamykac okna zeby nie wialo niech sie dziecko dusi na tym upale

Gość ullaalllaaaa
no pupy jej na pewno nie przewieje nad morzem nie zwracalabyś na to uwagi, a w domu tak? na przeciagu niech nie będzie, ale taki gorący wiatr nie zaszkodzi

Gość zła n amaksaaa
no tak jest ciepło ale jednak wieje a z wiatrem nigdy nic nie wiadomo

Gość bambaryllka
Nic jej nie bedzie

Gość _Wisienka z pestką
Zartujecie prawda? Powiedzcie, że tak, blagam!!! Piszesz ze jest bardzo gorąco więc mniemam, ze jak w całym kraju temperatury dochodza do 30 albo przekraczaja 30 stopni a Ty sie boisz, że ja zawieje? U nas tez wieje ale ten wiatr jest gorący. Ja pierdziele, to moze jeszcze czapke z uszami jej nałóż bo przewieje jej uszy i sweterek koniecznie zakrywajacy plecy zeby nie zawiało. No miejze troche rozumu kobieto

Gość a jak się boisz o przewanie
dróg moczowych, to załóż swimersa albo jakieś majtki kąpielowe i już. Ja zawsze się boje, żeby jakiś robak tam nie ugryzł mojego malca, bo wiadomo, że do tej wody zawsze coś wpadnie, a bąki teraz tną niemiłosiernie, więc zakładam swimersa.

Gość yhehy
Wszystko pięknie ładnie tylko że nie ma czegoś takiego jak przewianie :D

Gość nie zdradze loginu
predzej uwazaj aby twoje dziekco nie dostalo pparzenia skornego bo taki ukrop w calej polsce, nigdzie nie ma ponizej 30 st a ty sie o twoj wyiimaginowany wiaterek martwisz

Gość sasiadka _
nic jej nie będzie

Gość kobietka estetka
Dziewczynko w taki upał nic jej nie będzie! Wiaterek powiewa ale gorący a nie zimny! Przewrazliwiona jestes

Gość notatkiozyciu.pl
Jest po fakcie, więc o czym tu mówić. Jeśli się nie rozchoruje, będziesz wiedziała, że basen jest niegroźny. Jeśli się rozchoruje, to ją wyleczysz. Take it easy! :)

Gość rajdosna
A Ty czasem nie pisałaś już tematu o tym, jak mąż otworzył Ci balkon jak wychodziłaś z dzieckiem z kąpieli i pytałas się, czy on ma rację mówiąc, że przesadzasz, czy Ty masz rację ?

Gość uważaj!!!
Koniecznie sprawdź, czy jakiś dziki zwierz nie czai się basenie! Mógł się zakraść np rekin i taki wiatr, to w porównaniu z nim drobiazg.

Gość Ignarashi Ganta
W taki wiatr to może...samolot jebnąć w ten basenik i dziecko! DO SCHRONU! ACHTUNG! PADNIJ!

Gość do autorki....rfwsa
to prowokacja, już byl podobny temat założony przez tą gimnazjalistkę trzy dni temu, tyle ze wtedy sie bała ze dziecko po kapieli zawieje bo jak niosła to dziecko w kocu to mąż niby otworzył okno (juz przy tych dzisiejszych upałach). nie odpowiadającie na to