Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żonka z rocznicą :)

4 rocznica slubu!!! Jaką zrobić niespodzianke mężowi???

Polecane posty

Rocznica wypada 30 sierpnia w czwartek. Córka bedzie w przedszkolu, wiec moze odebrać ją dziadek, wiec mam wolny czas od 17tej z mężem. Co zorganizowac? Macie jakies pomysły?

Gość kjhguyty
hm...ja bym zorganizowala romantyczne spa winko, swieczki, piana, kapiel , kolacyjka a na deser sexik:D albo powitalabym meza w jakims sexownym gorsecie w szpilkach, ponczoszkach i np tak czekala na niego ubrana z kolacja:D

kjhguyty Niestety, ale wino, swieczki, kapiel itp - na męża nie działaja. Uważa ze to wydziwianie. Musze wymyslic cos co zadowoli prostego chłopa! :D

Gość to mu ugotuj miche bigosu
będzie chłop szczęśliwy

Gość kjhguyty
noto jakies dziwny ten twoj chlop....ja kiedys mojemu na halloween przygotowalam mega party we dwoje:D przyszedl z pracy a ja czekalam naniego w gorsecie i czarnych skrzydlach i ponczoszkach, lampki, swieczki, zarcie, wino itp itd:D i wielee innych razy mu robilam rozne niespodzianki i byl zadowolony, to c twojego zadowala??oto ja sie moge zapytac bo jak mowisz ze prosty chlop noto powinnas wiedziec:D a mize zabierz go na mecz> i idzcie na piwko na pubu we dwoje

No tak, to musze pomyśleć... Lubi dobrze zjeść, mimo ze po nim tego nie widać. Ja kiedys jak wystartowałam w seksownej pizamce to byl problem z ... no wiesz... a jak niczym go w tych sprawach nie zaskakuje to zawsze jest w pelnej gotowości :D

Gość nioki
Też mam 30 sierpnia 4 rocznice ślubu:D:D możemy się umówić na czworokąt:) heheh żartuję ;p Szczerze to ja jeszcze nie myśłałam o tym ale w sumie tez nie mam żadnego pomysłu.. Pewnie jak co roku z racji ze nie jadamy kolacji będzie późny obiad jakiś film i winko a później sex sex sex:D:D

Gość nioki
fuck shit de mert!!!! drugi raz się nabrałam ale dobre dobre hehehe

Gość Dobrawka88
czytajac niektore wypowiedzi usmialam sie w chuj :P do: kjhguyty to o czym piszesz to straszna wiocha i oklepanie :/ rocznica slubu ja bym zlozyla zyczenia kupila prezent ugotowala cos dobrego o i wiadomo co dalej. Czy trzeba az tak cudowac? :/

dobrawka - może i masz racje :)

córa do Dziadków a my sobie po prostu spedzimy wieczór razem :)

Gość nioki
I to najlepszy pomysł. Ja pewnie też tak zrobie... Tylko teraz co w MENU??? Żonka z rocznicą :)Polecasz coś??

Na to mam jeszcze 8 tygodni żeby wymyslić :) Narazie nie przychodzi mi nic do głowy :)

Gość Violączela
hej . pomóżcie! mam rocznice 27 grudnia i chce mężowi zrobić niespodziankę na naszą rocznice pare dni wczesniej przylatuje do PL. i chciałam mu zrobić naprawdę coś oryginalnego nie banał jakiś . tylko co ? i w tym jest problem .

Gość gość
Sprawdzcie tutaj też mozecie znalezc coś ciekawego i to nie koniecznie w jakiś wysokich cenach https://txm.pl/mezczyzna Ale pomysłów nie brakuje.

Gość gość
Zgadzam sie w TXM zawsze sa fajne rzeczy. I na pewno równiez Wy coś dla siebie znajdziecie, zwłaszcza ze maja dobre ceny.

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość