Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frrqafrancja

dzisiaj w nocy miałam halucynacje

Polecane posty

Gość frrqafrancja

Jarałam marychę i jakos o 2 wrociłam do domu i zaczęło mi się kręcic w głowie. Siadłam na łożku i widziałam pod stołem takiego wielkiego psa. To bylo takie cos jak niedzwiedz tzn. Takiej wielkosci. Darłam się jak głupiq aż sąsiad przyszedł, bo zostawiłam otwarte drzwi. Powiedziałam mu, że cos jest pod stołem. On mi kazał się uciszyc i isc spac. Nie wiem kiedy zasnsęłam, ale obudziłam się jakies poł godz temu. Dziwne to jest, bo po marysce niegdy ni miałam halucynow. Musieli do tego ładne swinstwo dodac albo nawet to było co innego niż marycha. Mieliscie kidys cos takiego?

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
A mnie dzis RANO!!! snila sie kolezanka, ktora chyba nie zyje, ale byl to dziwny sen. Ona byla anglistka - po zaocznej anglistyce i plywala na morzu. Snila mi sie Z BLIZNA NA CZOLE - po lewej stronie w klasie z j. angielskiego - chyba w 1 klasie i siedziala - szla siedziec w 1 lawce na moje miejsce wiecie. I tyle. I ja do kogos mowilam POD SCIANA z tylu, ze zobacz kto przyszedl i tyle. I zastanawiam sie co to mialo znaczyc? Ona chyba??? nie zyje. Snila mi sie kilka razy. W tym snie byla znudzona zyciem i zdegustowana. Czy to nie byl adopt i tyle. I zupelnie inna niz w klasie. Taka cicha, spokojna - zupelnie inna niz byla i tyle. I ona tam nie siedziala gdzie ja tylko zupelnie gdzie indziej i tyle. ??? GDZIE MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :9 :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość frrqafrancja
miał ktos kiedys takie schizy? Dodam, że dzisiaj sią czuję jak na kacu, chociaż nic nie piłam

Powiem wam nawet nie byla to blizna tylko krwawy znak - krew po prostu , rana na czole i tyle. Takze bardzo zly sen i tyle. I wiecie ja chce tylko rente i sie wyniesc z tego ZERSTWA i tyle. to nawet nie jest zerstwo. Ja juz tu jestem cudem w tym domu i to wszystko. I wszystko przez Miroslawe Sz i te wies i wiecie ja ich wysiedlam bo to bez sensu jest. Dzis widzialam fajne auto, nawet zrobilam zdjecia. Za 11 tys. ALE NIE WIEM CZEGO - takie bym chciala tylko... po co pomyslalam. Taka to jest rodzina - TO W OGOLE NIE JEST RODZINA. To ani nie jest patologia. A wy jako panstwo I TEN WASZ PIERDOLONY W CHU CIU i tak dalej Slask to istnieje tylko dzieki tej miejscowosci, temu kosciolowi tu i rodzinie krolewskiej w Londynie, ze nie umieja bez was zyc. Takie macie wartosci. I wiecie ja was nie rozumiem - oni wam wszystko zniszczyli, glupkow z was zrobili, no ze mnie to wszyscy zrobili zero,ale wy taki narod WALECZNY chociaz ile w tym prawdy - w sumie jestescie PATOLOGIA KATOLICKA bez Rzymu i koniec. I ratowani jestescie jedynie Brygida. Nic wiecej dla mnie nie prezentujecie soba. A wasza szkola - to co to ma byc? Bo wiecie szkola to jest LITERKA I CYFERKA. A wy macie tak - panstwo patologiczne, KK, POGLADY KK i rodzina patologiczna. I to BYLA wasza szkola dopoki byly rodowody i dopoki nie bylo W POLSCE figury Edwarda 7 NIBY POMOC sierotom, a w sumie? Sprzyjanie adopcji, a w sumie sprzyjanie klonowaniu. I wiecie powiem wam te wszystkie ogrodnictwa na zachodzie - zwlaszcza w Holandii to jest JEDEN KLON. Po wojnie chcieli cos robic, chorowali, nie umieli stac o te kwiatki, to nie bylo ich I TO WSZYSTKO JEST Z TEGO, ze wpuscili FASZYSTOW zeby bylo lepiej. I ale mieli lepiej. Teraz troche, ale wszystko zuzyte z NIemiec. Przepisy, prawo pracy FIZYCZNEJ - lezy, jeden przekret. Tyle wart Rzym i jedyne co umieli to sie klonami zemscic. I wiecie wszystkie Polaki STOJA O TE KLONY, o to sie nie stoi - leci sie roslina w ogrodnictwie ale nie stoi sie o klony roslin i tyle. Nawet jak po nagu lataja i tyle. Choc wtedy moga, ale jak sa sklonowani. A tak to nie powinni. GDZIE JEST MOJA RENTA za Auschwitz Birkenau w zyciu od parlamentu brytyjskiego bo ich oskarzam i maja mi dawac rente. Gdzie oni mi wyslali te rente te CIU KU CHU PI i tyle. PI jak PIERDEL wiecie wiec nie wygraja ze mna i tyle. I jak chce zwalic na rodzine kurewska cokolwiek to juz do widzenia wiecie. Ja mam na nich CO NAJMNIEJ 5 rzeczy ze maja mi szmaty pieniadze wysylac bo oni sa wiecie gdzie sa od OMC 40 lat WYLACZNIE DZIEKI temu , ze wzieli mi kredyt i napierdzieli do USA , a ja mam inne rzeczy na nich i jestem po stronie Niemiec bo tak MUSZE zeby obalac brygidki i nie wygraja ze mna. CO TO MIALO BYC TA SZKOLA CHWD nie warta podstawowka. A dalej? MORDERSTWO ANGLISTKI, ktora leciala Elzbieta 1 w liceum. I pisze wam - dzis mi sie snila kolezanka z klasy z KRWIA NA CZOLE ze przyszla na lekcje - anglistka wiecie. I tyle. Takze to wszystko ma sens i mnie nie obala ani oni ani wy. KLONY Z KAFE i tyle. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja sie dowiem rodziny patologicznej nie uzna mi nikt. Jak nikt? Bez kredytu zostalam - juz pierwsza patologia i tyle. Nie ma - kazdy czlowiek musi miec kredyt i wyjechac moc. Inaczej wszystko bez sensu ja sie nie dam i tyle. I wiecie teraz pasowaloby mi miec pieniadze i auto z bomba zamienic. A za bombe sie nie dalam. Za okradzenie z Brygidy PO PORWANIU takze wiecie - jak sie oni chca sie uratowac tam to ja nie wiem, za adopcje do MIEJSCOWOSCI DO WYSIEDLENIA/przesiedlenia sie nie dalam. Za 8 lat w szkole po bombie atomowej tez. I wiecie mna sa pozabijani Indianie w USA do konca, a czy USA wygralo 2 wojne swiatowa to umiecie to powiedziec na 100%? I tyle. I wiecie jesli kobieta , ktora stracila 3 dzieci i dostala 2 podrzuty nie jest matka patologiczna - ktore MOGLY BYC -nie jest matka patologiczna w Polsce to KTO NIA JEST? I tu tez poddaje do rozwagi mature krolowej Wiktorii z rodziny kazde dziecko z kim innym (moja prababcia). No to dziecko bez matury skoro matka po maturze tak sie zachowala i tyle :( NIe - dziecko z matura zeby nie bylo ze jej nie szanuja za zalozenie uczelni SLASKIEJ. Lo matko swieta. No i tak mam studia - z takich rzeczy. A potrzebne mi to bylo :(I wiecie ja to bylo pytanie czy szkola ogrodnicza i kasa na zachodzie czy szkola ogrodnicza i grosze w aptece w Polsce. WYDZIAL BIOLOGII - no coz... naprawde nie byl to moj priorytet w tej patoloigii. A Miroslawie Sz sie nie dam BO MA PRACE ZLA. Studia tak - ale socjlogia, do urzedu gdzies. Ona nie umiala nawet dobrze studiow sobie dobrac do zainteresowan po zamordowaniu calej rodziny. Alez umiala sie dowiem - chciala miec dzieci i patrzala stalej pracy. No to jest to PATOLOGIA POLSKA, ze ona jest nauczycielka klas 1-3 do dzis. Bo jesli ta rodzina nie jest patologiczna to mialam nauczycieli PATOLOGICZNYCH i sie zaburzylam ze cale zycie bez sensu i renta i tyle. No tak - wystarczy 1 patologiczny w szkole nauczyciel i cale zycie do kitu. A jeszcze w malutkich klasach - niestety i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(