Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dolce nie vita

jestem po studiach, czy podjąć się pracy w kebabie?

Polecane posty

Gość dolce nie vita

kurde sama nie wiem czy to brać czy poczekać na coś lepszego...doradzcie prosze

Gość młoda_małopolanka
po jakich studiach jesteś znasz angielski biegle?

Gość dolce nie vita
nie, nie znam angielskiego biegle, jestem po dziennikarstwie

Gość jbjbh
to zalezy co chcesz z tym wyksztalceniem zrobic jesli nic to bierz kazda robote,jesli chcesz cos dzialac w swoim zawodzie to nie zabieraj sie za kebaby

Twoja sprawa gdzie bedziesz pracować. Po to studiowalas by wiedziec nikt za ciebie nie zdecyduje. A swoją drogą praca w kebabie to zapiernicz w żarciu, bedziesz wracac do domu smierdząca i spocona od pieca ktory się czysci szczotą ryżową. NO, ale lepszy rydz niz nic.. bo w naszym panstwie to wiadomo ile jest pracy..

Gość młoda_małopolanka
jesteś po dziennikarstwie i nie znasz angielskiego? kiedyś po studiach pracowałam jako pokpojówka w hotelu 5* gdzie angieslki od ogrodnika, pokojową po osoby myjace naczynia musiały pefrekt znac ang hotel w Polsce/ w Krakowie bierz robote

Gość dsxdwqdqwdawd
ja też nie umiem angielskiego, po prostu go nie znoszę, za to znam niexle niemiecki nie bierz roboty w kebabie, tylko postaraj się o staż, potem jest szansa zostać tam gdzie się było na stażu

Gość zewelka
autorko skoro nie szukasz pracy w zawodzie to ona cię nie kręci i tyle !!! i najprawdopodobniej nie wiesz co chcesz róbić w życiu najpierw się zastanów jaka praca -branża ci odpowiada co cię kręci jaką prace lubisz a później znajdź firmy z tej branży i dobijaj się drzwiami, oknami dachem :) w końcu któraś przyjmie cię nawet na praktyke nie płatną ale przyjmie i będziesz miała szanse się wykazać wiem co mowie sama skończyłam studia po których nawet nie miałam ochoty szukać pracy a i tak po tym kierunku nic nie ma i los sprawił ,ze wtedy otworzyły mi się oczy i zobaczyłam co chce robić ponad rok próbowałam zaczepić się w tej branży i udało się dziś kocham swoją prace :)

Gość rubinowa..
nie bierz tej pracy tylko idz na jakis staz doswiadczenie zdobywac moze cie wezma .., poucz sie jakiegos innego jezyka - nie koniecznie angielskiego teraz i hiszpanski na topie i francuski, i jedz do tego kraju szukac pracy, jak pojdziesz na kebab to juz z tamtad nie wyjdziesz tak latwo a szkoda studia tracic- wiem z wlasnego doswiadczenia - ile zdrowia zjadlam przez to walczenie zeby wrocic na 'dobra droge'...

Gość dolce nie vita
:( nie wiem co robić, nie ukrywam ze nie chcę pracować w kebabie, nie po to 5 lat studiowałam...z drugiej strony nie mam znajomości i bardzo boleśnie daje mi sie to we znaki...za chiny nie mogę znaleźć pracy...porażka:(

Gość młoda_małopolanka
w hotelu w którym pracowałam kobieta myjaca kible też musiała znać angielski perfect

Gość ciekawe kto znajacy
perfect angielski bedzie chciala myc kible. ludziom po zawodowkach nie chce sie uczyc jezykow

Gość gvbhkm,l.cvkm,lvbn
bierz..

Gość nie kazdy jest desperatem
i bierze robote w kebabie

Gość dolce nie vita
no własnie, to chyba juz desperacja:(

Gość gość
nie polecam prace z turkami są okropni

Gość białła
tylko kombinują jak przelecieć dziewczynę a potem wykopać