Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiszczSzkicu

Rodzice mojego chlopaka

Polecane posty

Gość MiszczSzkicu

Witam. Jestem z moim chlopakiem od ponad roku, uklada nam sie bardzo pozytywnie. Moi rodzice traktuja go jak czlonka rodziny, lecz jego.. Szkoda mowic. Na poczatku, wszystko bylo w pozadku, usmiechali sie, byli bardzo mili i zyczliwi, nie mieli nic przeciwko. Okolo 3 tygodnie temu, moj chlopak pobil sie z kolega (w wiekszosci sie bronil), podczas bojki zbil mu okular, koszty musieli pokryc rodzice. I tu zaczyna sie istne pieklo. Jego rodzice, uwazaja,ze to wszystko moja wina, kiedy mnie tam nawet nie bylo, a o caly incydencie dowiedzialam sie dopiero po godzinie. Jego rodzice zabronili nam sie spotykac, zabrali mu telefon. Poprostu chca go odzciac ode mnie. Kiedy ja nic nie zrobilam :(. Jego mama ciagle mnie obraza. Najbardziej rozbawilo mnie swierdzenie, ze ona nie jest dumna z tego,ze on jest ze mna tyle czasu, bo przez taki rok, moglby miec piec dziewczyn, a nie jedna. Nie umiem sobie poradzic z tym wszystkim co sie dzieje. Rodzice mowią, ze im przejdzie, ale ja.. Przez rok troche ich juz poznalam i wiem, ze tym razem po nich to nie splynie. To sa ludzie, ktorzy (za przeproszeniem) nosza dupe wyzej niz sraja. Nie wiem jak to wszystko rozwiazac, bysmy mogli sie znow normalnie spotykac. Pomozcie... Paula

Gość Forever Alaan
Ile wy macie lat że głupi "rodzice" zabraniaja się spotykać wam :o masakra, ja bym się nie słuchał !! To w końcu miłość !!

Gość MiszczSzkicu
On ma 17, a ja 16. To jest chore co oni robia. Sa wakacje, a my musimy sie ukrywac. Jego matka, wymysla okropne glupoty na moj temat.