Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arissten

wakacje... pomóżcie..

Polecane posty

Gość arissten

dobrzy ludzie pomóżcie :D jakiś czas temu umówiłam się z koleżanką, że spędzimy sobie razem kawałek urlopu... żadnych facetów.. taki babski wyjazd. Pochodzę z centralnej polski, ona ma jakieś - 50-60 km na Mazury. Z racji tego, iż jest samotną matką z dwójką dzieci ( 8 i 2 lata) i niebardzo miała możliwość wybrania się gdzieś dalej, wybór padł na Mazury. Znalazłysmy nocleg, zarezerwowałyśmy dwa pokoje i czekałyśmy spokojnie 7 lipca, umówiłyśmy się z gospodarzami, że będziemy wieczorem... Ją ma podrzucić siostra swoim samochodem. Z racji panujących upałów i tego, że jadę też z dwójką dzieci (bliźniaki 2latka) powiedziałam koleżance, że chyba wyjadę w nocy z soboty na niedziele.. planowałam ok godz. 3-4 i że na miejscu powinnam być rano ok 8-9. OK. I dziś ona do mnie dzwoni i mówi, że jej znajomy, którego poznała jakiś czas temu przez portal randkowy też chce jechać i że w takim razie on przenocuje z soboty na niedziele w moim pokoju, więc żebym przyjechała raczej wieczorem niż rano, albo najlepiej z niedzieli na poniedziałek,bo on by został do niedzieli wieczorem... Lekko zaniemówiłam. Spytałam się czy ja mam płacić za ten jego pobyt...to powiedziała,że przeciez i tak pokój będzie opłacony.. ok powiedzmy, że już nie robie scen o te kilka złotych ale ogólnie się wkurzyłam... Mąż mówi, żebym w ogóle nie jechała, bo się okaże, że w moim pokoju mam lokatora. Ona w swoim pokoju go nie przenocuje ze wzgledu na starszą córkę... ale co mnie to kuźwa obchodzi... Tak czy siak zaczęłam się zastanawiać nad zasadnością jechania 380 km z dwójką dzieci, bo koleżance chyba coś odbiło.. Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość arissten
trochę się rozpisałam,ale mam nadzieje, że ktoś przebrnie :)

Gość arissten
no nikt się nie wypowie?