Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Woodstockowicz

Która z Was drogie Panie wybiera się na Przystanek Woodstock?

Polecane posty

Gość Woodstockowicz

Bywałyście wcześniej? Miałyście jakieś ciekawe przygody pod namiotem z dopiero co poznanym kolegą? W jaki sposób Was zbajerował? Co musiał sobą reprezentować? Wszak tam trudno po wyglądzie poznać, kto zwykle dba o siebie, każdy ma brudne paznokcie, włosy (nie pomagają prysznice kilka razy dziennie). No i wszyscy lub prawie wszyscy są nawaleni piwskiem i innymi używkami. Co wiec muszę zrobić by któraś z Was dała się do namiotu zaciągnąć na małe bara bara?

Gość kasaa
możesz wziąść gumową lalę,nigdy nie odmówi

Gość Woodstockowicz
mogę wziąść, owszem, ale wolę żywą kobietę. Moze zamiast wysysać rady z doopy, zechcesz jeszcze raz przeczytać to co napisałem wyżej i odpowiedzieć na zadane tam pytania? A jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to poudzielaj sie w innych tematach

Gość kasaa
wolę się poudzielac w tym,:)służe dobą radą ,a odpowiedz tak samo mądra jak pytanie

Gość kasaa
a tak wogóle,licz się z tym że jak traktujesz kobiety jak dziwki one bedę cię traktowały tak samo

Gość Ant......
Byłam dwukrotnie z koleżanką.Suuuuuper impreza. Żadna z nas nie dała się zaciągnąc do czyjegoś namiotu.Było tam zbyt wiele ciekawszych atrakcji niż przygodny seks z nieznajomym brudnym kolesiem. Poza tym obie miałyśmy już facetów i byłyśmy zbyt trzeźwe ;-) W tym roku może po raz pierwszy pojadę ze swoim partnerem.Już się doczekac nie mogę!!!!!! A jeśli zależy ci na jednorazowym seksiku z nieznajomym to.... próbuj. Niektóre moje znajome opowiadały że lubiły tam tak zaszalec.Tylko pamiętaj o gumce!!!!! Za dużo tam syfu ;-)

Gość #pomalowałam sobie paznokcie#
przystanek Woodstock, to dno i wodorosty. Nigdy tam nie byłam i nie będę :classic_cool:

Gość Woodstockowicz
Bywałaś kiedyś na woodstocku? wiesz co tam się dzieje? Nasze babcie i prababcie nazwałyby to sodomą i gomorą. W którym momencie potraktowałem jakąś kobietę jak dziwkę? Może dlatego, że tego nie robię, nie udało mi się jeszcze żadnej do namiotu zaciągnąć, a staż woodstockowy mam dosyć spory. Czy to nie jest forum o życiu erotycznym? czy tutaj nie opowiadają kobiety o swoich przygodach? Zdradzaniu mężów, chłopaków, puszczaniu się na dyskotekach czy festynach strażackich? Czy zbliżający się Przystanek Woodstock nie jest dobrym pretekstem by nawiązać podobną dyskusję

Gość kasaa
To że to forum erotyczne to nieznaczy że pytanie do kobiet jak je zaciągnąć pod namiot na sex jest na miejscu,od niejednej dostałbyś plaskacza w realu

Gość Woodstockowicz
chyba że byłbym przystojniakiem z wypchanym portfelem i duzym samochodem. Takich jakos nie chcecie policzkować nawet jak was publicznie łapią za cycki czy tyłek

Gość kasaa
i znowu wychodzi twój szacunek do kobiet...nie wszystkie takie są i nie wszystkie lecą na kasę

Gość Woodstockowicz
trochę juz poczytałem to forum by wyrobic sobie zdanie. Pewnie, że nie kazda leci na kasę. Do jednorazowej przygody wystarczy by facet dobrze wyglądał

Gość kasaa
Akurat na tym forum siedzi sporo takich kobiet jak opisujesz ,część z nich to patologia dla mnie ,nie można uogólniać że wszyscy tacy są

Gość Woodstockowicz
Częśc to patologia, a pozostałe są jeszcze dziewicami

Gość Woodstockowicz
Do ołtarza z dziewicą, pod namiot z dziwką

Gość kasaa
nie bądz zakłamany,dziewica też chce porządnego a nie kolesia co pod namiot dziwki zaciąga

Gość nudy
ja nie bylam ale chce pojechać ......tylko nie mam z kim. ale ja nie jestem ze tak powiem kobietą wyzwoloną by iść z pierwszym lepszym

Gość nudy
ale ci opowiem mlody człeku o mojej kol.......nawalila sie i poszla z pierwszym lepszym. upijał ją wódką