Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiaazdaa

Brak przyjemnosci z sexu...pomozcie

Polecane posty

Mam 23 lata, jestem w zwiazku 1.5 roku i moj sex jest krotko mowiac beznadziejny. Na poczatku naszego zwiazku wystarczylo ze mnie dotknal a ja juz bylam "pozamiatana", a teraz jak sie kochamy to ja w ogole nic nie czuje. Sczerze mowiac to robie to tylko bo musze... Chcialabym zebyscie mi doradzili co ja mam robic? Nie chce mu powiedziec, ze nasz sex jest do niczego, ze nic co robi mi sie juz nie podoba... On sie stara, ale na nic jego starania. Wymiguje sie jak moge od sexu, albo robie mu przyjemnosci a ja zostaje z niczym. Najgorsze jest w tym wszystkim ze jak sama sie masturbuje to zawsze mam orgazm, a z nim to nawet nie czuje jak jest we mnie! I prosze nie wypisywac glupot tylko konkretne odpowiedzi. Za co z gory dziekuje!

Gość Małaa 29
A może poprostu nie ten partner? Na początku było zauroczenie to i sex był super, to była jakąś nowość a teraz zauroczenie minęło i co zostało? Miłość? A może go tak naprawdę nie kochasz? Może to tylko przywiązanie? Przyzwyczajenie? Bo jeśli nie ma prawdziwej miłości to i na dłuższą metę sex nie jest przyjemnością. A jeśli jednak dojdziesz do wniosku że to prawdziwa miłość na zawsze to może porozmawiaj z partnerem czego oczekujesz, może czegoś pragniesz w sexie? Masz jakieś niespełnione marzenia? Może oczekujesz innej gry wstępnej? Bądźcie ze sobą szczerzy, to ważne. Warto też zadbać o nastrój:świece, jakieś wino, płatki róż itp. Co tam lubicie. Prędzej może jakiś romantyczny spacer w świetle księżyca...

Gość Małaa 29
A może jesteś poprostu zapracowana? Zwolnij tempo. Może jakiś weekend we dwoje? Coś co mogłoby wam przypomnieć jak było na początku.

Może warto by było przedłużyć grę wstępną, abyś mogła się nakręcić, w moim przypadku problemem było małe nawilżenie i zamiast przyjemności odczuwałam tylko pieczenie i duży opór, pomocny okazał się provag żel, którym smarowałam się przed stosunkiem no wtedy już wszystko było w jak najlepszym porządku. Pamiętaj że nie musicie się spieszyć, romantyczna kolacja, seksowna bielizna to wszystko zadziała na was obojga.

Gość .pomocna.
Zrób gruntowne badania, obniżenie libido może być objawem jakiejś choroby ( niekoniecznie związanej z układem rozrodczym ). A może ostatnio zmieniłaś dietę ( odchudzanie ) lub sposób antykoncepcji ( przejście z jednych tabletek na drugie ) ?