bridget_-jones 0 Napisano Lipiec 6, 2012 jak sobie radzicie? ja nie moge sie tu odnalesc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dojczerałspolen Napisano Lipiec 7, 2012 A gdzie leży ta wieś Baden? Może brakuje Tobie drugiej połówki, kogoś, kto by Cię wieczorem przytulił, pocałował, kogoś, z kim mogłabyś porozmawiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bridget_-jones 0 Napisano Lipiec 7, 2012 kolo frankfurtu, do przytulania to mam kogos, ale rodziny mi brakuje i znajomych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dojczerałspolen Napisano Lipiec 8, 2012 To zostanę Twoim najlepszym przyjacielem. Zdradź jakie tajemnice posiadasz - jak je poznam, to będę zakwalifikowany jako Twój najlepszy przyjaciel :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KIKA_A Napisano Sierpień 20, 2012 Cześć ja również przeprowadziłam się niedawno do Wiesbaden i chętnie poznam nowe osoby więc jak chcesz możemy nawiązać kontakt pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja jestem , Napisano Sierpień 20, 2012 z Baden Baden , upps sorry z Saltsjobaden . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna z okolicy Napisano Sierpień 21, 2012 ja jestem z wiesbaden :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KIKA_A Napisano Sierpień 21, 2012 To dawać tu jakiś kontakt koleżanki, spikniemy się na jakiś spacerek, mail do mnie : stokrotka11a@o2.pl pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna z okolicy Napisano Sierpień 21, 2012 a moze gg? 1682873 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna z okolicy Napisano Sierpień 25, 2012 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Biest :-P 0 Napisano Sierpień 25, 2012 Ja mam 70 km do Wiesbaden. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna z okolicy Napisano Wrzesień 9, 2012 gdzie ci polacy z tej okolicy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość limburg -ona Napisano Wrzesień 12, 2012 witam a ja szukam chlopaka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
etna77 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Nowy Portal dla POLAKÓW mieszkających w Niemczech Ermito.eu - Odwiedz nas i bądz z nami! Zapraszamy wszystkich na nasz portal Ermito. Codziennie nowe wiadomości z Niemiec, oferty pracy, poradniki dla osób pragnących tam zamieszkać. Oprócz tego przepisy na pyszne dania, porady zdrowotne i interesujące artykuły na każdy temat. Na forum czekają nowi znajomi, zgrana paczka ludzi oczekujących na Ciebie . Zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
etna77 0 Napisano Wrzesień 12, 2012 Nowy Portal dla POLAKÓW mieszkających w Niemczech Ermito.eu - Odwiedz nas i bądz z nami! Zapraszamy wszystkich na nasz portal Ermito. Codziennie nowe wiadomości z Niemiec, oferty pracy, poradniki dla osób pragnących tam zamieszkać. Oprócz tego przepisy na pyszne dania, porady zdrowotne i interesujące artykuły na każdy temat. Na forum czekają nowi znajomi, zgrana paczka ludzi oczekujących na Ciebie . Zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bozka2211 0 Napisano Październik 23, 2014 Duzo jest polakow w Wiesbaden,moze ma ktos ochote popisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kami222 Napisano Październik 23, 2014 hejo ja tez z limburga ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buziak13 0 Napisano Październik 1, 2015 czesc dziewczyny z Wiesbaden ma ktos z was wyskoczyc na jakiego drinka uzywajcie zycia bo zycie jest krotkie nie tylko praca praca pozdrowionka dla wszystkich polakow trzymajmy sie razem ...!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ania Tomaszów Napisano Wrzesień 2, 2016 Witam. Mąż za rok planuje wyjazd do Wiesbaden. Nie mamy konkretniej pomocy poza jednym jego znajomym który obiecał pomóc pozałatwiać formalności i znaleźć lokum. Mąż ma zamiar dozbierać do 5000 Euro i zabrać mnie z synkiem 6 lat. Plan jest by syn rozpoczął naukę w szkole od 1 klasy już w wiesbaden. Czy można liczyć na Waszą pomoc w razie gdyby poszło coś nie tak? Chodzi mi głównie o pomoc na początku z pracą (jakąkolwiek) Nie znamy języka wcale, a dopiero zaczniemy się uczyć. Chodzi nam tylko by się gdzieś załapać i utrzymać. Nie chcemy wracać do polski. Pozdrawiam Wszystkich Rodaków Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach