Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlaaaaa miii

Nic mnie nie cieszy , nie sprawia radosci.Dlaczego?

Polecane posty

Gość mlaaaaa miii

Meczy mnie ten stan.Czy mial ktos podobnie i jak sobie poradzil? JAK ODZYSKAC RADOSC ZYCIA?

Gość NoJakToNie
Ja tak mam przed okresem tydzień :D

Gość fgfddfs
depresja...

Gość kskskskpwpw
Ja tak mam . I to naprawde kiepski stan. Niestety jesli sami nic z nim nie zrobimy to sie poglebi. Polecam wychodzic na spacery, do ludzi, przestac sie zamartwiac, cieszyc sie najdrobniejszymi rzeczami. Szczescie samo na nas nie spadnie musimy mu dopomoc ;) Powodzenia

Gość mlaaaaa miii
up

Gość mlaaaaa miii
mam meza dziecko.Nie potrafie sie cieszyc.

Gość plaaaaaaaaayyyyyyyyy
ciągle tak masz ? takie samopoczucie ?

Gość mlaaaaa miii
od pol roku.

Gość mlaaaaa miii
nie bo wczesniej bylo ok. dziecko mi nie przeszkadza

Gość mlaaaaa miii
up

Gość mlaaaaa miii
i duzo czasu spedzamy na dworze.spaceery, zabawy z dzieckiem.Czy miniee to?

Gość mam trochę podobnie,
mnie cieszy tylko picie niezdrowych napojów, poza tym życie jest nudne :o

Gość chwilka załamania
masz kłopoty,typu brak,kasy mieszkania,......no nie wiem chora mama, mąz pijak,brak pracy ....... z tego bierze się depresja z jakis powodów

Znajdz zajecie, takie tylko dla Ciebie, jakies hobby, pelno jest ofert z roznymi kursami itd

Gość mlaaaaa miii
na kase nie naerzekam.na zycie starcza maz ma prace, ja siedze w domu na zwolnieniu.Dziecko chodzi do przedszkola.Mamy mieszkanie.

Gość mlaaaaa miii
mam dobrego meza. powinnam byc szczesliwa a nie jestem.

Gość chwilka załamania
pomyśl o tych którzy maja 100 razy gorzej od Was mają chore dzieci,brak kasy i mieszkania ......... to pomaga wiedząc że u Ciebie w domu czegoś takiego nie ma

Gość mlaaaaa miii
wiem ze inni maja goerzej. ale czemu nie umie czerpac radosci z zycia? wc zesniej nie bylo tak.

Gość chwilka załamania
A może jestes po prostu przemęczona,nie masz witamin i nie wysypiasz się

Gość mlaaaaa miii
dzuo spie. siedze w domu wiec jestem wypoczeta- tzn nie pracuje. Wczesniej robialam badania i sa ok.

Gość mlaaaaa miii
Już wiem, chyba jak wydoję krowy u babci na wsi to poprawię sobie humor.

Gość chwilka załamania
a wiesz z czego bierze się depresja ? Czasem z przeszłości z traumatycznych przeżyć szczególnie jako dziecko a potem to wychodzi w dorosłym życiu może czegoś złego doświadczyłaś kiedyś ?

Gość mlaaaaa miii
tak.Ojciec alkoholik.Mama zmalrla jak bylam nastolatka. Kilka ciezkich lat potem.Nieudane zwiazki.

Gość chwilka załamania
No widzisz,i tu jest właśnie ten haczyk ..... Myślę że to przez te sprawy popadasz w zły nastrój Myślę że dobra była by rozmowa z psychologiem albo z kimś komu ufasz i nie wyśmieje Cię i wysłucha,pocieszy i pomoże przetrwać chwile które teraz Cie trapią a z czasem wszystko się ułoży pomału małymi kroczkami dojdziesz do równowagi tylko najwięcej sama musisz tego dokonywać, spróbuj pocwiczyć z dzieckiem to super zabawa,tańczcie razem śpiewajcie karaoke w domu pójdźcie na basen itd Musisz żyć i być silna i zdrowa bo masz dla kogo żyć przede wszystkim dla siebie dla dziecka i męża bądź silna i uwierz że wiara w siebie potrafi najwięcej pomóc niż wszystkie leki i poprawiacze nastroju,itd I najważniejsza rzecz,nie oglądaj cudów na necie typu depresja,nerwica testy na depresje,nie czytaj tego bo to coraz bardziej pogłębia,zamiast tego poczytaj lepiej jak ćwiczyć np jogę bo to też pomaga :) Spójrz teraz na dziecko i męża jak ładnie śpią i pomyśl jakie to cudowne że ich masz,i że byliby nieszczęśliwi gdybyś popadła w wiekszą paranoje ...... Wierzę że Ci się uda i poczujesz się heppy a przeszłość została w tyle to już było i nie powróci i nie powinniśmy się nią interesować,a jeśli przychodzą do głowy te myśli to tzreba je zastąpić czymś wesołym np :jak zaszłaś w ciążę urodziłaś,jakie to wspaniale uczucie ......... zostać mamą :) Nie jestem żadną psycholoszką ani nie wymądrzam się ale każdy z nas ma trudne chwile w życiu i moimi zdaniem takie metody są najlepsze jeśli oczywiście wszelkie choroby sa wykluczone z organizmu,to wtedy pozostaje leczenie duszy ale nie psychotropami tylko własnymi siłami bądź zdrów zawsze życzę Ci z całego ❤️

Gość mlaaaaa miii
staeram sie byc silna. CVhyba nie jest ze mna tak zle bo i w domu normalnie robie. ale np. idziemy na zakupy czy spacer ale niecieszy mnie. czuje w sobie pustke.