Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 prosze o szczer膮 opinie

CZY WYPADA POKAZYWAC KRZYWE NOGI???

Polecane posty

Mam dziwnie zbudowane nogi, 藕le wygl膮dam w spodniach, 藕le w w kr贸tkiej sp贸dnicy, jedynie w d艂ugiej do ziemi, kt贸ra by zas艂ania艂a ca艂e nogi. Ci臋zko opisac ich kszta艂t, szuka艂am takich n贸g jak moje w internecie, na ulicy ale nigdzie nie znalaz艂am podobnych do moich. Spr贸buje je opisac: bior膮c pod uwag臋 moj膮 ca艂膮 sylwetke mam za grube uda ale! nie ca艂a ich d艂ugo艣c tylko tu偶 przy biodrach,takie dwie bulwy: ()(), potem s膮 normalne. Druga kwestia to 艂ydki a w艂asciwie ich brak, tzn s膮 one w kszta艂cie: (()), mam taka szapara mi臋dzy 艂ydkami, zamiast wype艂nienie. Reasumuj膮c, tragicznie wygl膮dam w spodniach bo uwypuklaj膮 si臋 te dwie bulwy na udach ale za to zakrywaj膮 brak 艂ydek. Tragicznie wygl膮dam w kr贸tkich spodnicach bo choc zakrywaj膮 bulwiaste uda to ods艂aniaj膮 brak 艂ydek (jedynie spodnica do ziemi). Jest teraz gor膮co, nie wiem juz co robic, chodze po sklepach i probuje cos znalezc ale we wszystkim wygladam 藕le, marze o tym by za艂ozyc skukienke b膮dz spodnice ale nie wiem, czy z takimi nogami wypada!!! Fajnym rozwiazaniem by艂aby sukienka badz spodnica do wp贸艂 艂ydki ale takich nie mog臋 nigdzie znalez, s膮 albo lekko za kolanko albo w kolanko albo lekko przed kolanko lub mini贸wka. Przygl膮dam sie kobietom na ulicy i choc s膮 oty艂e pokazuj膮 nogi, a ja grzeje sie wd艂ugich spodniach, w dodatku tez dobrze w nich nie wygladam ze wzgl臋du na te uda. Prosze o opinie pa艅 i pan贸w, czy wstyd wyjsc na ulice z odkrytymi nogami o moim kszta艂cie????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ***anna235698***
jest gor膮co i nie ma co si臋 katowa膰 w spodniach.Jak si臋 komu艣 nie podoba niech nie patrzy.Nie musi ta by膰 mini, mo偶e by膰 przed kolanko, mo偶e sp贸dniczka w kszta艂cie liter A?

Udost臋pnij ten post

W moim przypadku fatalnie wygladam w spodnicy przed kolano, czy lekko za kolano, czy w kolano - to najgorsze dlugo艣ci! Juz lepsza d艂ugo艣c do wp贸艂 uda! a najlepiej do wp贸艂 艂ydki ale takich nie moge znalezc. Kiedys w艂ozylam krotkie spodenki i widzialam spojrzenia ludzi z lekkim usmieszkiem na twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak facet mnie si臋 bardzo
nie przejmuj si臋 pamela anderson te偶 ma 艂ydki pa艂膮ki i tak膮 budow臋 jak ty i nosi kr贸tkie mini. Co do d艂ugich sp贸dnic do kostek to przecie偶 teraz hit sezonu:) ja mam nogi lekko w x i te偶 nosz臋 kr贸tkie szorty i mini a jak si臋 komu艣 nie podoba to niech odwr贸ci wzrok. Dzisiaj jakie艣 艂obuzy na mnie tr膮bi艂y i nie s膮dze by dlatego, ze nie le偶a艂o to w ich estetyce, raczej przeciwnie:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulibilla
ja mam znowu okropnie grube 艂ydki, takie same jak uda. Po prostu zamiast n贸g mam dwa grube bezkszta艂tne s艂upy. Kiedy艣 ca艂e lato chodzi艂am w d艂ugich spodniach ze wstydu. A teraz mam gdzie艣 chodz臋 w sp贸dniczkach i nie przejmuj臋 si臋. Chod偶 najwi臋cej wpatruj膮 si臋 w moje nogi baby, to mam gdzies kto co my艣li. Mam takie i takie pokazuj臋 Tobie te偶 偶ycz臋 zmiany przede wszystkim w g艂owie

Udost臋pnij ten post

gdybym mia艂a nogi jak Pamela Anderson nie stworzy艂abym tego topicu tylko smialo chodzi艂a w kr贸tkich sp贸dnicach... rzeczywi艣cie kobiety s膮 najgorsze one od razu widz膮 defekty!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilla Ewelina
jak nogi s膮 lekko opalone, zdrowe, bez widocznego cellulitu, to zawsze mo偶na je pokaza膰. Mo偶e wybierz si臋 do sklepu z jakim艣 zaufanym koleg膮, kt贸ry doradzi przy zakupie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lilla Ewelina
co do kobiet, to najbardziej krytykuj膮 te co same nie maj膮 co pokaza膰, tak偶e nie przejmuj si臋, tylko korzystaj ze s艂o艅ca jak mo偶esz i nie gotuj si臋 w spodniach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj przestann autorko
Nie przejmuj si臋, je艣li chcesz si臋 m臋czy膰 w takie upa艂y w d艂ugich spodniach twoja sprawa. Wskakuj w szorty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kr贸lik figlarz
Musisz wiedzie膰, 偶e kobieta, kt贸ra nie ma n贸g wed艂ug utartych kanon贸w pi臋kna i tak w sp贸dnicy wygl膮da lepiej niz w najlepszych spodniach. Konkluzja: zak艂daj sp贸dnice, nie przejmuj si臋 a i ch艂odniej b臋dzie:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bhjehekkkdod
Ja pierdziele, autorka postu to chyba moja zaginiona blizniaczka ;p zwlaszcza te lydki ;/ Jest moda na rurki, a w nich wyglada tragicznie! A zima nie masz problemow z kozakami? Bo tez tuz przed kolanem odstaja na boki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 naga pani
ja mam 艂adne nogi i zawsze takie mialam,ale nigdy nie krytykowalam dziewczyn, ktore maja mniej ksztaltne!!!!co za sz***ty z nich!!!nie przejmuj sie opiniami innych!ja jestem zdania ze powinno sie chodzic ubranym tak jak sie chce i nie razi mnie gruba kobieta ubrana w szorty.guzik mnie to powinno obchodzic i nigdy sie nie nasmiewam.olej komentarze i ubieraj sie jak wygodnie,poza tym sama moze sie zbyt srogo oceniasz,wrzuc jakas fote zblizona do twoich nog. wydaje mi sie ze moglabys zakladac delikatne spodnice np z lnu,bo masz subtelna budowe lydek.dlugosc do polowy uda lub troche za.albo spodnice bombki z delikatnego materialu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 32424234
Nie wiem czy wypada. Wiem 偶e jest lato i gor膮co, ale ja zazwyczaj 藕le mysl臋 o kobietach z krzywmi nogami, kt贸re je ods艂aniaj膮. Mysl臋 "i ona uwa偶a 偶e ma 艂adne nogi?! skoro je tak ods艂ania, to chyba tak s膮dzi. 呕a艂osne". Wiem, 偶e faceci zazwyczaj 艣miej膮 si臋 z krzywych n贸g. O jednej kumpeli nikt nie powie inaczej ni偶 "ta co na beczce 艣wiat op艂yn臋艂a"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 groszek bielanek
Mo偶esz by膰 pewna, 偶e ka偶da kobieta zwr贸ci uwag臋 na to, 偶e masz krzywe nogi, je艣li za艂o偶ysz mini. Kobiety s膮 bardzo spostrzegawcze i z艂o艣liwe. Jest tyle stroj贸w na lato, wi臋c jesli kobieta zak艂ada szorciki albo mini sp贸dniczk臋 to znaczy 偶e chce pokaza膰 nogi. Nie dlatego, 偶e za gor膮co, bo na upa艂y mo偶na ubrac sp贸dnic臋 np. do po艂wy 艂yski czy rybaczki lniane. Wi臋c jak wybiera co艣 sk膮pego do ubrania, to znaczy 偶e chce pokaza膰 dany fragment cia艂a. Moim zdaniem powinna艣 by膰 samokrytyczna wobec siebie. Ukrywaj niedoskona艂o艣ci i podkreslaj zalety. Podkreslanie krzywych n贸g szortami czy mini jest tym samym, bo kr贸tka bluzeczka ods艂aniaj膮ca brzuch u oty艂ej osoby.

Udost臋pnij ten post

Musisz znalezc sposob jak ukryc swoje wady, a wyeksponowac zalety. Jesli masz szczuple lydki, rybaczki w jednym kolorze, najlepiej ciemne, zamaskuje masywne uda, a pokaza szczuple lydki. Ja osobiscie uwazam, ze zycie jest yma krotkie, zeby wpadac w takie kompleksy, podejrzewam, ze nikt na ulicy nie zwroci na to uwagi, ludzie sa dzis zbyt zapatrzeni na samych siebie:-P i doceniam pewnosc siebie i odwage u ludzi, ktorzy nie boja sie pokazywac swoich wad. Nikt nie jest doskonaly;-)

Udost臋pnij ten post

skoro mo偶na pokazywa膰 t艂uste nogi z cellulitem, co wiele kobiet latem czyni, to i krzywe te偶.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zielona____
zrob zdjecie samych nog i pokaz nam tutaj i tak nikt nie bedzie wiedzial do kogo naleza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xcvbn
dziewczyno, czym si臋 przejmujesz... widz臋 laski na ulicy i wcale nie przejmuj膮 si臋 ani nadwy偶k膮 kg, ani zbyt ciasn膮 garderob膮, a ty wydziwiasz z krzywymi nogami :P Ja te偶 mam krzywe, ale nie dr臋cz臋 si臋 d艂ugimi jeansami. ostatnio widzia艂am dziewczyn臋, kt贸ra mia艂a wci艣ni臋te spodnie, a nad nimi uformowa艂 si臋 mega wa艂ek...no ale pupcia wygl膮da艂a szczup艂o :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sassssssssssssss
a moze w necie znajdziesz takie spodnice jak chcesz? np allegro ja mam kilka sp贸dnic za kolano, takie lekkie, przewiewne i powiem ci ze supoer sie je nosi w upa艂y. jesli masz okropne nogi wg ciebie, to nie no艣 mini, bo ka偶dy w myslach pomysli 藕le o tobie! a przeciez tego nie chcesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lindeczkaaaaaaaaaaaaa
wypada!!!! kiedy nadejda czasy i ludzie przestana olewa膰co inni o nich mysla, szkoda zycia marnowac na kompleksy,idea艂贸w nie ma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kryska z Dabrowy Gorniczej
Lo Matko Jedyna! Ty chyba zartujesz, ze wogole sie nad tym zastanawiasz? Oczywiscie, ze powinnas nosic co chcesz lacznievz krotkimi spodenki. Jak sie innym nie podoba to ich problem! Powiem Ci, ze to tylko w Polsce dziewczyny sa takie zakompleksione, ze sie nawet na zakupy do wrzywniaka stroja :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prosz臋 o szczer膮 opinie
Pr贸bowa艂am juz wszystkiego, te rybaczki tez nie s膮 nalepsz膮 opcj膮 bo chodz zas艂aniaj膮 brak 艂ydek to fakt, ze s膮 to spodnie, uwypuklaj膮 moje uda, w dodatku zalezy jeszcze od materialu, wszystko co zlajkr膮 uwidacznia moje kszta艂ty. Naprawde ci臋zko jest cos znalezc, tak jak wspominalam sukienka do wp贸艂 艂ydki jest nalepsza ale nigdzie takiej nie mog臋 znalezc (obeszlam wszystkie sklepy), s膮 za kolano ale nie do wpo艂 艂ydki, i wbrew pozorom, w sukience troche za kolano wygladam gorzej niz w tej do wpo艂 uda. Wiem, jak wygladaj膮 moje nogi zd膮zylam juz je przeanalizowac na wszystkie strony. Nigdzie nie znalazlam nog podobnych do mnie. Chyba jestem jedyna na swiecie. Bardzo ubolewam na tym, ze w dzisiejszych czas nie mozna byc sob膮, bo zaraz znajdzie sie osoba, ktora to skomentuje. "Ukrywaj niedoskona艂o艣ci i podkreslaj zalety.", "Nie wiem czy wypada. Wiem 偶e jest lato i gor膮co, ale ja zazwyczaj 藕le mysl臋 o kobietach z krzywmi nogami, kt贸re je ods艂aniaj膮. Mysl臋 "i ona uwa偶a 偶e ma 艂adne nogi?! skoro je tak ods艂ania, to chyba tak s膮dzi. 呕a艂osne"." W艂a艣nie przez takie osoby sta艂am si臋 osob膮 pow艣ci膮gliw膮, nie potrafie byc sob膮, bo wciaz przejmuje sie swoim wygladem, podczas zakup贸w jestem tylko nastawiona na ukrywanie wszystkich moich defektow - zakupy juz od wielu lat mnie nie ciesz膮 tylko doprowadzaj膮 do rozpaczy. Przeciez kazdy jest swiadomy swoich defektow, to, 偶e ktos ma wielki nos oznacza, 偶e ma nie wychodzic z domu, bo kto艣 inny pomy艣li, ze specjalnie go tak eksponuje bo my艣li ze jest pi臋kny!!!!!!(analogicznie do jednego z komenarzy) Nie wiem, czemu ludzie s膮 tak ograniczeni....czy brzydcy nie maj膮 prawa do normalnego 偶ycia! musz膮 si臋 ukrywac, zas艂aniac, ci膮gle pilnowac! - to chore!!! Gdybym miala silna osobowosc pewnie zylabym pelnia zycia i nie przejmowala sie komentarzami, niestety jestem bardzo wrazliwa, wszystkim sie przejmuje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 mam krzywe nogi:-)
Witaj, Mam dok艂adnie ten sam problem co Ty, normalnie jakbym siebie czyta艂a. Te偶 ciagle chodz臋 w spodniach (najlepsze s膮 te z lekko rozszerzanymi nogawkami), jestem szczup艂a a nie mog臋 za艂o偶y膰 sp贸dnicy. Nie przejmuj臋 si臋 tym - stawiam na spodnie. Rozumiem cie, 偶e przejmujesz sie opiniami innych - ale musisz nauczy膰 si臋 nie my艣le膰 co powiedz膮 inni - szukaj takich rzeczy w kt贸rych ty b臋dziesz czu艂a sie dobrze - mysl dobrze o sobie to inni tez tak beda mysle膰 o tobie. trzymaj sie, glowa do g贸ry, nie nogi sa najwazniejsze a serce i rozum:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dbghujmkiutymjhre
fujj krzywe nogi u baby to paskudne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 mam podobny problem... mam to gdzie艣 czy si臋 kto艣 na mnie patrzy, czy nie... ubieram si臋 w to, na co mam ochot臋! nie wa偶ne czy ladnie w tym wygl膮dam....liczy si臋 dla mnie wygoda. Zakladaj to co chcesz i wi臋cej pewno艣ci w siebie:) glowa do g贸ry i do przodu:)

Udost臋pnij ten post

odnosnie twojego pytania w tytule topiku to zapytaj Christiny Aguilery. Uwazam ze to "najgorsze nogi" show-biznesu. podziwiam jej odwage. ja bym chyba nie zdejmowala spodni. nawet pizamka z dlugimi spodniami :-)

Udost臋pnij ten post

moze kup material i zanies do krawcowej. wtedy sama ustalisz dlugosc, w czym problem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...je艣li sik k贸cny perli si臋, jest prosty jak str贸na francuskiej harfy i l艣ni w po艣wiacie ksi臋偶yca i wenus..to mozna....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cz艂owiek

A jak kto艣 ma paskudn膮 twarz to j膮 zas艂ania? To czemu nogi zas艂ania膰? Nie martw si臋 byle czym. Wn臋trze jest najwa偶niejsze.聽

Udost臋pnij ten post