Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o szczerą opinie

CZY WYPADA POKAZYWAC KRZYWE NOGI???

Polecane posty

Mam dziwnie zbudowane nogi, źle wyglądam w spodniach, źle w w krótkiej spódnicy, jedynie w długiej do ziemi, która by zasłaniała całe nogi. Cięzko opisac ich kształt, szukałam takich nóg jak moje w internecie, na ulicy ale nigdzie nie znalazłam podobnych do moich. Spróbuje je opisac: biorąc pod uwagę moją całą sylwetke mam za grube uda ale! nie cała ich długośc tylko tuż przy biodrach,takie dwie bulwy: ()(), potem są normalne. Druga kwestia to łydki a własciwie ich brak, tzn są one w kształcie: (()), mam taka szapara między łydkami, zamiast wypełnienie. Reasumując, tragicznie wyglądam w spodniach bo uwypuklają się te dwie bulwy na udach ale za to zakrywają brak łydek. Tragicznie wyglądam w krótkich spodnicach bo choc zakrywają bulwiaste uda to odsłaniają brak łydek (jedynie spodnica do ziemi). Jest teraz gorąco, nie wiem juz co robic, chodze po sklepach i probuje cos znalezc ale we wszystkim wygladam źle, marze o tym by załozyc skukienke bądz spodnice ale nie wiem, czy z takimi nogami wypada!!! Fajnym rozwiazaniem byłaby sukienka badz spodnica do wpół łydki ale takich nie mogę nigdzie znalez, są albo lekko za kolanko albo w kolanko albo lekko przed kolanko lub miniówka. Przyglądam sie kobietom na ulicy i choc są otyłe pokazują nogi, a ja grzeje sie wdługich spodniach, w dodatku tez dobrze w nich nie wygladam ze względu na te uda. Prosze o opinie pań i panów, czy wstyd wyjsc na ulice z odkrytymi nogami o moim kształcie????

Gość ***anna235698***
jest gorąco i nie ma co się katować w spodniach.Jak się komuś nie podoba niech nie patrzy.Nie musi ta być mini, może być przed kolanko, może spódniczka w kształcie liter A?

W moim przypadku fatalnie wygladam w spodnicy przed kolano, czy lekko za kolano, czy w kolano - to najgorsze dlugości! Juz lepsza długośc do wpół uda! a najlepiej do wpół łydki ale takich nie moge znalezc. Kiedys włozylam krotkie spodenki i widzialam spojrzenia ludzi z lekkim usmieszkiem na twarzy.

Gość jak facet mnie się bardzo
nie przejmuj się pamela anderson też ma łydki pałąki i taką budowę jak ty i nosi krótkie mini. Co do długich spódnic do kostek to przecież teraz hit sezonu:) ja mam nogi lekko w x i też noszę krótkie szorty i mini a jak się komuś nie podoba to niech odwróci wzrok. Dzisiaj jakieś łobuzy na mnie trąbiły i nie sądze by dlatego, ze nie leżało to w ich estetyce, raczej przeciwnie:classic_cool:

Gość ulibilla
ja mam znowu okropnie grube łydki, takie same jak uda. Po prostu zamiast nóg mam dwa grube bezkształtne słupy. Kiedyś całe lato chodziłam w długich spodniach ze wstydu. A teraz mam gdzieś chodzę w spódniczkach i nie przejmuję się. Chodż najwięcej wpatrują się w moje nogi baby, to mam gdzies kto co myśli. Mam takie i takie pokazuję Tobie też życzę zmiany przede wszystkim w głowie

gdybym miała nogi jak Pamela Anderson nie stworzyłabym tego topicu tylko smialo chodziła w krótkich spódnicach... rzeczywiście kobiety są najgorsze one od razu widzą defekty!

Gość Lilla Ewelina
jak nogi są lekko opalone, zdrowe, bez widocznego cellulitu, to zawsze można je pokazać. Może wybierz się do sklepu z jakimś zaufanym kolegą, który doradzi przy zakupie?

Gość Lilla Ewelina
co do kobiet, to najbardziej krytykują te co same nie mają co pokazać, także nie przejmuj się, tylko korzystaj ze słońca jak możesz i nie gotuj się w spodniach:)

Gość oj przestann autorko
Nie przejmuj się, jeśli chcesz się męczyć w takie upały w długich spodniach twoja sprawa. Wskakuj w szorty

Gość Królik figlarz
Musisz wiedzieć, że kobieta, która nie ma nóg według utartych kanonów piękna i tak w spódnicy wygląda lepiej niz w najlepszych spodniach. Konkluzja: zakłdaj spódnice, nie przejmuj się a i chłodniej będzie:D

Gość bhjehekkkdod
Ja pierdziele, autorka postu to chyba moja zaginiona blizniaczka ;p zwlaszcza te lydki ;/ Jest moda na rurki, a w nich wyglada tragicznie! A zima nie masz problemow z kozakami? Bo tez tuz przed kolanem odstaja na boki...

Gość naga pani
ja mam ładne nogi i zawsze takie mialam,ale nigdy nie krytykowalam dziewczyn, ktore maja mniej ksztaltne!!!!co za sz***ty z nich!!!nie przejmuj sie opiniami innych!ja jestem zdania ze powinno sie chodzic ubranym tak jak sie chce i nie razi mnie gruba kobieta ubrana w szorty.guzik mnie to powinno obchodzic i nigdy sie nie nasmiewam.olej komentarze i ubieraj sie jak wygodnie,poza tym sama moze sie zbyt srogo oceniasz,wrzuc jakas fote zblizona do twoich nog. wydaje mi sie ze moglabys zakladac delikatne spodnice np z lnu,bo masz subtelna budowe lydek.dlugosc do polowy uda lub troche za.albo spodnice bombki z delikatnego materialu

Gość 32424234
Nie wiem czy wypada. Wiem że jest lato i gorąco, ale ja zazwyczaj źle myslę o kobietach z krzywmi nogami, które je odsłaniają. Myslę "i ona uważa że ma ładne nogi?! skoro je tak odsłania, to chyba tak sądzi. Żałosne". Wiem, że faceci zazwyczaj śmieją się z krzywych nóg. O jednej kumpeli nikt nie powie inaczej niż "ta co na beczce świat opłynęła"

Gość groszek bielanek
Możesz być pewna, że każda kobieta zwróci uwagę na to, że masz krzywe nogi, jeśli założysz mini. Kobiety są bardzo spostrzegawcze i złośliwe. Jest tyle strojów na lato, więc jesli kobieta zakłada szorciki albo mini spódniczkę to znaczy że chce pokazać nogi. Nie dlatego, że za gorąco, bo na upały można ubrac spódnicę np. do połwy łyski czy rybaczki lniane. Więc jak wybiera coś skąpego do ubrania, to znaczy że chce pokazać dany fragment ciała. Moim zdaniem powinnaś być samokrytyczna wobec siebie. Ukrywaj niedoskonałości i podkreslaj zalety. Podkreslanie krzywych nóg szortami czy mini jest tym samym, bo krótka bluzeczka odsłaniająca brzuch u otyłej osoby.

Musisz znalezc sposob jak ukryc swoje wady, a wyeksponowac zalety. Jesli masz szczuple lydki, rybaczki w jednym kolorze, najlepiej ciemne, zamaskuje masywne uda, a pokaza szczuple lydki. Ja osobiscie uwazam, ze zycie jest yma krotkie, zeby wpadac w takie kompleksy, podejrzewam, ze nikt na ulicy nie zwroci na to uwagi, ludzie sa dzis zbyt zapatrzeni na samych siebie:-P i doceniam pewnosc siebie i odwage u ludzi, ktorzy nie boja sie pokazywac swoich wad. Nikt nie jest doskonaly;-)

skoro można pokazywać tłuste nogi z cellulitem, co wiele kobiet latem czyni, to i krzywe też.

Gość zielona____
zrob zdjecie samych nog i pokaz nam tutaj i tak nikt nie bedzie wiedzial do kogo naleza :)

Gość xcvbn
dziewczyno, czym się przejmujesz... widzę laski na ulicy i wcale nie przejmują się ani nadwyżką kg, ani zbyt ciasną garderobą, a ty wydziwiasz z krzywymi nogami :P Ja też mam krzywe, ale nie dręczę się długimi jeansami. ostatnio widziałam dziewczynę, która miała wciśnięte spodnie, a nad nimi uformował się mega wałek...no ale pupcia wyglądała szczupło :D

Gość sassssssssssssss
a moze w necie znajdziesz takie spodnice jak chcesz? np allegro ja mam kilka spódnic za kolano, takie lekkie, przewiewne i powiem ci ze supoer sie je nosi w upały. jesli masz okropne nogi wg ciebie, to nie noś mini, bo każdy w myslach pomysli źle o tobie! a przeciez tego nie chcesz.

Gość Lindeczkaaaaaaaaaaaaa
wypada!!!! kiedy nadejda czasy i ludzie przestana olewaćco inni o nich mysla, szkoda zycia marnowac na kompleksy,ideałów nie ma

Gość Kryska z Dabrowy Gorniczej
Lo Matko Jedyna! Ty chyba zartujesz, ze wogole sie nad tym zastanawiasz? Oczywiscie, ze powinnas nosic co chcesz lacznievz krotkimi spodenki. Jak sie innym nie podoba to ich problem! Powiem Ci, ze to tylko w Polsce dziewczyny sa takie zakompleksione, ze sie nawet na zakupy do wrzywniaka stroja :O

Gość proszę o szczerą opinie
Próbowałam juz wszystkiego, te rybaczki tez nie są nalepszą opcją bo chodz zasłaniają brak łydek to fakt, ze są to spodnie, uwypuklają moje uda, w dodatku zalezy jeszcze od materialu, wszystko co zlajkrą uwidacznia moje kształty. Naprawde cięzko jest cos znalezc, tak jak wspominalam sukienka do wpół łydki jest nalepsza ale nigdzie takiej nie mogę znalezc (obeszlam wszystkie sklepy), są za kolano ale nie do wpoł łydki, i wbrew pozorom, w sukience troche za kolano wygladam gorzej niz w tej do wpoł uda. Wiem, jak wygladają moje nogi zdązylam juz je przeanalizowac na wszystkie strony. Nigdzie nie znalazlam nog podobnych do mnie. Chyba jestem jedyna na swiecie. Bardzo ubolewam na tym, ze w dzisiejszych czas nie mozna byc sobą, bo zaraz znajdzie sie osoba, ktora to skomentuje. "Ukrywaj niedoskonałości i podkreslaj zalety.", "Nie wiem czy wypada. Wiem że jest lato i gorąco, ale ja zazwyczaj źle myslę o kobietach z krzywmi nogami, które je odsłaniają. Myslę "i ona uważa że ma ładne nogi?! skoro je tak odsłania, to chyba tak sądzi. Żałosne"." Właśnie przez takie osoby stałam się osobą powściągliwą, nie potrafie byc sobą, bo wciaz przejmuje sie swoim wygladem, podczas zakupów jestem tylko nastawiona na ukrywanie wszystkich moich defektow - zakupy juz od wielu lat mnie nie cieszą tylko doprowadzają do rozpaczy. Przeciez kazdy jest swiadomy swoich defektow, to, że ktos ma wielki nos oznacza, że ma nie wychodzic z domu, bo ktoś inny pomyśli, ze specjalnie go tak eksponuje bo myśli ze jest piękny!!!!!!(analogicznie do jednego z komenarzy) Nie wiem, czemu ludzie są tak ograniczeni....czy brzydcy nie mają prawa do normalnego życia! muszą się ukrywac, zasłaniac, ciągle pilnowac! - to chore!!! Gdybym miala silna osobowosc pewnie zylabym pelnia zycia i nie przejmowala sie komentarzami, niestety jestem bardzo wrazliwa, wszystkim sie przejmuje...

Gość też mam krzywe nogi:-)
Witaj, Mam dokładnie ten sam problem co Ty, normalnie jakbym siebie czytała. Też ciagle chodzę w spodniach (najlepsze są te z lekko rozszerzanymi nogawkami), jestem szczupła a nie mogę założyć spódnicy. Nie przejmuję się tym - stawiam na spodnie. Rozumiem cie, że przejmujesz sie opiniami innych - ale musisz nauczyć się nie myśleć co powiedzą inni - szukaj takich rzeczy w których ty będziesz czuła sie dobrze - mysl dobrze o sobie to inni tez tak beda mysleć o tobie. trzymaj sie, glowa do góry, nie nogi sa najwazniejsze a serce i rozum:-)

Gość dbghujmkiutymjhre
fujj krzywe nogi u baby to paskudne

Gość gość
Ja też mam podobny problem... mam to gdzieś czy się ktoś na mnie patrzy, czy nie... ubieram się w to, na co mam ochotę! nie ważne czy ladnie w tym wyglądam....liczy się dla mnie wygoda. Zakladaj to co chcesz i więcej pewności w siebie:) glowa do góry i do przodu:)

odnosnie twojego pytania w tytule topiku to zapytaj Christiny Aguilery. Uwazam ze to "najgorsze nogi" show-biznesu. podziwiam jej odwage. ja bym chyba nie zdejmowala spodni. nawet pizamka z dlugimi spodniami :-)

moze kup material i zanies do krawcowej. wtedy sama ustalisz dlugosc, w czym problem?

Gość gość
...jeśli sik kócny perli się, jest prosty jak stróna francuskiej harfy i lśni w poświacie księżyca i wenus..to mozna....

Gość Człowiek

A jak ktoś ma paskudną twarz to ją zasłania? To czemu nogi zasłaniać? Nie martw się byle czym. Wnętrze jest najważniejsze.