Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zbytmloda

Ciaza

Polecane posty

Go艣膰 zbytmloda

Witam Was kochani. Mam 25 lat, od 2 lat mam wspanialego meza. Niedawo wprowadzilismy sie do dowo wybudowanego domku na ktory sami ciezko zapracowalismy. Moj maz strasznie pragnie miec dziecko. Czy 25 lat do odpowiedni wiek na ciaze? Wspomne tylko jeszcze,ze z moim mezem jestem juz 11 lat.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Miszcz kam贸flarz贸
Zafsze mo偶eta poczeka膰. Ino istnieje obawa i偶e dzieci臋 do was zwraca膰 si臋 b臋dzie per "babciu, dziadku" :classic_cool: P.S. Ja jebi臋, 25 lat i pytanie na poziomie gimbazy :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tiaaaaaaaaaaa...
25 lat dwa lata po slubie i zapracowali艣my na domek, nie wiedzia艂am 偶e w Berlinie na Bahnhof Zoo tak dobrze p艂ac膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbytmloda
tak mam 25 lat i zastanawiam sie nad tym z wielu zaistnialych powodow. Jestem policjantka i ciazka oznacza odsuniecie mnie od moich obowiazkow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbytmloda
widzisz tiaa. Kto sie uczyl ten mial lzej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miszcz kam贸flarz贸
W ramach nie wychodzenia z wprawy mo偶esz pa艂owa膰 starego i przykuwa膰 go kajdankami do kaloryfera. A jak si臋 poskar偶y w twojej pracy na ciebie, zrzucisz to na dziwactwa ci膮偶y :classic_cool:. Skoro ju偶 macie domek, to musi w drog贸wce robisz i do 艂apy bierzesz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zbytmloda
takie teksty to maja dzieci w wieku 15 lat. Gratuluje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Miszcz kam贸flarz贸
Nie za ma co :classic_cool: Si臋 kiedy艣 by艂o dzieci臋ciem w tym偶e jak偶e 艣licznym wieku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 obserwatorrrjjka
skoro pytasz na forum o to czy ju偶 czas to raczej jeszcze nie czas. takie rzeczy si臋 czuje i wie a nie pyta na kafe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojojku
no przeciez cia偶a i dziecko zawsze odbijaj膮 sie na karierz zawodowej... czy teraz, czy za 5 lat - bedziesz musia艂a w pracy spasowac na jakis czas. Dom macie, kochacie sie, na zycie wam starcza - lepszego momntu nie bedzie. A z wiekeim cz艂owiek bardziej docenia komfort i 艣wiety spok贸j - moze wam byc trudniej sie zdecydowac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nudy
czy ktos mnie kocha ???????

Udost臋pnij ten post