Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbytmloda

Ciaza

Polecane posty

Gość zbytmloda

Witam Was kochani. Mam 25 lat, od 2 lat mam wspanialego meza. Niedawo wprowadzilismy sie do dowo wybudowanego domku na ktory sami ciezko zapracowalismy. Moj maz strasznie pragnie miec dziecko. Czy 25 lat do odpowiedni wiek na ciaze? Wspomne tylko jeszcze,ze z moim mezem jestem juz 11 lat.

Gość Miszcz kamóflarzó
Zafsze możeta poczekać. Ino istnieje obawa iże dziecię do was zwracać się będzie per "babciu, dziadku" :classic_cool: P.S. Ja jebię, 25 lat i pytanie na poziomie gimbazy :O

Gość tiaaaaaaaaaaa...
25 lat dwa lata po slubie i zapracowaliśmy na domek, nie wiedziałam że w Berlinie na Bahnhof Zoo tak dobrze płacą :D

Gość zbytmloda
tak mam 25 lat i zastanawiam sie nad tym z wielu zaistnialych powodow. Jestem policjantka i ciazka oznacza odsuniecie mnie od moich obowiazkow.

Gość zbytmloda
widzisz tiaa. Kto sie uczyl ten mial lzej

Gość Miszcz kamóflarzó
W ramach nie wychodzenia z wprawy możesz pałować starego i przykuwać go kajdankami do kaloryfera. A jak się poskarży w twojej pracy na ciebie, zrzucisz to na dziwactwa ciąży :classic_cool:. Skoro już macie domek, to musi w drogówce robisz i do łapy bierzesz :D

Gość zbytmloda
takie teksty to maja dzieci w wieku 15 lat. Gratuluje :)

Gość Miszcz kamóflarzó
Nie za ma co :classic_cool: Się kiedyś było dziecięciem w tymże jakże ślicznym wieku

Gość obserwatorrrjjka
skoro pytasz na forum o to czy już czas to raczej jeszcze nie czas. takie rzeczy się czuje i wie a nie pyta na kafe

Gość ojojku
no przeciez ciaża i dziecko zawsze odbijają sie na karierz zawodowej... czy teraz, czy za 5 lat - bedziesz musiała w pracy spasowac na jakis czas. Dom macie, kochacie sie, na zycie wam starcza - lepszego momntu nie bedzie. A z wiekeim człowiek bardziej docenia komfort i świety spokój - moze wam byc trudniej sie zdecydowac.

Gość nudy
czy ktos mnie kocha ???????