Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatek80129

Problem z oddawaniem moczu!

Polecane posty

Gość Kwiatek80129

Witam! Od ponad miesiąca bardzo często oddaję mocz. Jest to dla mnie bardzo uciążliwe, nie wysypiam się. W nocy muszę 5-6 razy wstawać do łazienki, czasami więcej. W dzień wcale nie jest lepiej... Gdy wypije szklankę herbaty przez następne dwie godziny chodzę nawet 10 razy do łazienki. Oddaję duże ilości moczu, nic mnie nie boli, nic nie piecze więc to napewno nie zapalenie pęcherza. Czy któraś z Was tak ma lub miała? Jest na to jakiś sposób? Bardzo proszę o pomoc :(

Pewnie jakieś zakażenie dróg moczowych. Co zażywasz ( wypróbuj leki na receptę)? Jakie masz wyniki badań krwi? masz dużo bakterii w moczu, białko, krwinki czerwone ( co masz na karcie z wynikami)?

Gość asdfghkj
A jakieś inne objawy? Pragnienie,chudnięcie? Dużo moczu oddaje się również przy cukrzycy. Najlepiej idź do lekarza, niech skieruje Cię na badania krwi i moczu, to pewnie wszystko się wyjaśni.

Gość Kwiatek80129
Nie robiłam żadnych badań. Pół roku temu miałam badania krwi i moczu i wtedy wyszło wszystko ok, ale wtedy nie miałam takich problemów. Raczej nie mam żadnych innych objawów bóle głowy, osłabienie ale to pewnie przez te gorąca. Pije tyle co zawsze nawet w upały a siusiam i tak 5 razy częściej niż kiedyś. Nie biorę żadnych leków. Sama nie wiem co o tym myśleć, jest to bardzo uciążliwe niestety:(

Gość przeziebilas sie
moja koleznaka (l.21) - ten sam problem. Co minuta do kibla. Ja jej dalam amoxycyklin czy jakos to sie zwie. Wziela jedna - praktycznie przeszlo, jak wziela nastepnego dnia druga to juz komplenie problemu nie bylo. Pracuje ona w pomieszczeniu gdzie wskazana jest nizsza temperatura i mysle ze t byla przyczyna. Ten lek na a..., to antybiotyk, ale w aptece pelno lekarstw na takie dolegliwosci

Gość prestonica
z takim problemem koniecznie idź do lekarza - może to być jakaś choroba nerek...