Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absolwentka rysuje

Skończyłam studia, kupiłam kredki i pisaki, rysuję, czy ja zwariowałam?

Polecane posty

Gość absolwentka rysuje
hahaahha, informatyku , na dodatek z marnej białostockiej politechniki, też nam takie bajki wciskają, nadal to słyszę, jak mówię komuś co skończyłam. Tylko programowanie i to najlepiej w javie, c daje najlpesze szanse znalezienia pracy. Ale to nie działa tak, że wczoraj skończyłam studia, dzisiaj wysłałam cv, jutro zadzwonią z propozycją pracy, a pojutrze będę śmigać od 8:00 do pracy. Oj, nie. I z natury nie jestem niemiła, zresztą dla nikogo tutaj nie byłam, a tutaj nagle wyśmiewanie, nienawiść i pokazywanie kto mądrzejszy.

Gość absolwentka rysuje
i co miło Ci informatyku? po co się naśmiewać z ludzi i ich wyborów, kiedy nie proszę Cię o opinię na ten temat.

Gość niby
Nie przesadzajmy dla programistów większości języków jest praca. C# robi webówkę w wielu korporacjach, c raczej jest martwe, C++ pracy jest kupę, java także no problem, php i RubyOnRails tańsza łebówka, Sql i Oracle z bazami danych można bawić się w wielu firmach. Jeśli nie programowanie to sieci i administracja. Jeśli to nie to testowanie , analiza, zarządzanie projektami itd. Poza tym jak znasz jeden język to nauka kolejnego to pikuś. W informatyce jest kupę pracy. Tylko raz jej było mało podczas kryzysu ale wtedy nigdzie nie było nic jedynie IT zatrudniało.

Gość absolwentka rysuje
zresztą, znam całą masę ludzi, którzy nie mają wyższego wykształcenia, a radzą sobie lepiej w życiu niż niejeden magister.

Gość kamilllkaaaa
czytajcie opisy do filmów ludzie...:)