Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rreererwewr

Czy zerwać kontakt z zajętym facetem?

Polecane posty

Gość rreererwewr

Poznaliśmy się pół roku temu (on wtedy miał dziewczynę, ja chwilę później poznałam swojego facet). Znalazł mnie na portalu społecznościowym i od tej pory regularnie ze sobą pisaliśmy. Planowaliśmy też spotkanie, udało się dopiero niedawno w gronie moich znajomych (ja już byłam wolna). Pocałował mnie w policzek a potem chciał wziąć za rękę. Następnego dnia przeprosił za tę noc (później dość wcześnie spasował), za nic konkretnie tylko tak ogólnie. Kiedy raz napomknęłam, że może nie powinnysmy się spotkać (w kontekście jego dziewczyny) odpowiedział, że on to oceni (odebrałam to tak, jak gdyby chciał się po prostu kolegować - co jest mi na rękę, bo go lubię). Z drugiej jednak strony czasami odbieram jego wypowiedzi tak, jak gdyby był mną jednak zainteresowany. Co robić?

Gość rreererwewr
znalazł mnie na portalu po naszym spotkaniu w rzeczywistości*

Gość wweweqwqqweq
odczep sie od niego

Gość Miliana23
poczekaj az bedzie wolny

Gość jenaisknfiao
No coz, bankowo albo chce Cie przeleciec, albo moze faktycznie mu sie spodobalas. Ale nie wchodz w cudze zycie z buciorami

Gość rreererwewr
Nie będę. Postaram się być neutralna, bo może faktycznie chce się tylko kolegować? Kiedy go poznałam zupełnie nie zwróciłam na niego uwagi. Potem polubiłam go dzięki naszym konwersacjom. Kiedy się natomiast spotkaliśmy, a on przeszywał mnie wzrokiem to czułam coś dziwnego, nie umiem tego opisać, to chyba były te słynne motyle w brzuchu (których nie czułam przy moim byłym). Ale chyba już zeszłam na ziemię. On ma dziewczynę od kilku lat i pewnie tak zostanie. A ja jestem teraz zraniona i nie chcęsię w nic angażować

Gość jenaisknfiao
" Nie będę. Postaram się być neutralna, bo może faktycznie chce się tylko kolegować?" Skoro nalega na spotkania i tyle rozmawiacie to nie sądzę, że to dla niego układ czysto koleżeński

Gość ice tower20020
moze zapytaj czy jego panna o Tobie wie? Jesli nic jej nie powiedzial, to powinno Ci cos dac do myslenia. Moj kochas tez nie mowil swojej zonce ze mnie zna. O platonicznych znajomosciach wiedziala. O mnie od poczatku nie:p

Gość 987654
jest zajęty a ty jeśli nie masz mentalności kurwy nie powinnaś interesować się nim ! więc dlaczego to robisz , odczep się od niego , nie lubie nachalnych ludzi a ty jesteś aż nadto pomyśl co czuje jego dziewczyna wiedząc ze jakaś dziwka leci na jej faceta , chciałabys przeżywać coś takiego na miejscu tej panny ? nie rób drugiemu.... pamiętaj skurwysyństwo na jakie masz wielką ochote odpłaci w odpowiednim momencie podwójnie