Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demonica24

Niewiem czyje to dziecko??

Polecane posty

Gość demonica24

Opowiem w skrócie,Mam męża mamy synka,maż pracuje za granicą, 2 razy go zdradziłam,bo czulam sie samotna,zdradziłam go w czasie jak zaszlam w ciąze,bylam pewna ze to męza dziecko,ale tak patrzylam na malego i jest podobny do mojego kochanka,zrobiłam prywatne Dna,dzisiaj mam wyniki ,,to nie jest syn męża co mam zrobić,rycze jak wół!!!!dodam że moj mąż tez nie byl mi wierny 2 zdrady mu wybaczylam!!!wiec nie oceniajcie mnie,tylko doradzcie czy zostawic to jak jest,czy mezowi powiedziec

Gość fifkalinka
Powiedz mężowi prawdę!!!!!!!!! A swoją drogą jesteś nie niezle pierdolnięta!!!!!!!!!!

Gość Dziffkooo
Jak takie kobiety chodzą po swiecie, to nie dziwi alergia zniecierpliwionego..... Powiedz, może w końcu ktoś cie konkretnie kopnie w tyłek.

Gość Apasz
Jakby ktoś pytał dlaczego faceci dużo ruchający to macho a puszczalskie to szmaty: dlatego że facet babie nigdy nie wmówi, ze podrzucił jej kukułcze jajo

Gość Dziffkooo
Apasz, nie wiem jak z twoją inteligencją, ale facet raczej nei bardzo ma opcję podrzucić kukułcze jajo. chyba że wg ciebie facet rodzi i może kobiecie wmowić,że to jej.

Gość Chialam po powrocie
Nie masz wyjscia .Trudno ,trzeba ponosic konsekfencje swojego postepowania . Tu nie nia ma wyboru . Najwyzeej zostaniesz samotna matka .Tyle tylko .ze na własne zyczenie . Nie rzuce w ciebie kamieniem ,poprostu zmierz sie z prawda . Byc moze maz wybaczy ci ? Pewnie nie . Ale lepiej to sprawdz . Na pocieszenie powiem ci ze samotne matki potrafia sobie radzic .Nie ty pierwsz nie ty ostatnia .

Gość Chialam po powrocie
Zaraz w głowe walne się konsekwencje :):):)

Gość ale rozwód
to już raczej z jej winy

Gość Apasz
Dziffkooo właśnie o to imbecylu/-ko chodzi

Gość ale rozwód
masz kurewko to na co zapracow ałaś ! ciesze się że chociaż jedna szmata odpowie za parszywe życie ! te bękarty powinny zdychać jedno po drugim wtedy natura rozwiązała by problemy za was Ale z ciebie skurwiel do ostatniej nitki. A co ma dziecko do tego? Może zapytaj matkę, czy sam nie jesteś "bękartem". Jej postepwanie to jedno, ale od dziecka się odpierdol.

Gość Trybinka
To ty bzykasz się z obcymi bez zabezpieczenia? Nie mam słów jak to nazwać, a nie chcę wyklinać.

Gość TakaZapytajka
To prowo. Przeczytajcie tytuł, który ma zachęcić do czytania tych bredni wyssanych z palca, a potem to co pod tytułem, że zna wynik i to nie dziecko męża. Co ma więc piernik do wiatraka :-O

Gość TakaZapytajka
Przestancie się nakręcać, toż to marna prowokacja.

Gość jakajataja
a z ciebie jaki bękart, że taką masz kulturę jezyka i zachowania... Bękarcie.

Gość Dobrawka88
prowo

Gość demonica24
niewiem co mi odbilo ze go zdradzalam, moze chcialam sie zemscic ,za jego zdrady i bylo mi lepiej,tego goscia co mam z nim dziecko widzialam raz ,upilam sie na urodzinach i poszlam z nim ,,niewiem co on teraz robi gdzie mieszka???,powiem męzowi nie mam wyjscia.do tych KUREW co obrazaja moje dziecko,mozecie mnie wyzywac,ale od mojego dziecka sie odpierdolcie kutasy złamane!!!!!!!!!!!!!

Gość jakajataja
To już jest samo dno, żeby za to, jaka jest kobieta, wyzywać i obrażać jej dziecko. Ono nigdy nie jest winne. Z samej definicji.

Gość demonica24
powiedzialam mozecie mnie wyzywać!!!!!!!!!!Ale dajcie spokój dziecku,kurwa jakie to zycie pojebane

Gość ale rozwód
Sama je sobie takim zrobiłaś.

Gość zawszeSzczera;)
Nic mu nie mów,był chujem ty puszczalską :-p,,więc pasujecie do siebie,dziecko bynajmniej sie normalnie wychowa,a tak będzie wyśmiewane..i tak męża nigdy nie ma więc mu nic nie mów.to moje zdanie :-p

Gość demonica24
Nie było by tak gdyby ten kutas zapchlony mnie pierwszy nie zdradzał...a teraz mam kurwa,masz racje ,nie powiem nic,bo mnie rodzina zbluzga i w ogóle młyn!!!!!!!!!!

Gość ale rozwód
już dawno powinnaś być zbluzgana, a to, że on pierwszy, nie ma nic do rzeczy. Ile ty masz lat? Najwyżej nie dorośliście do poważnego związku. Nie ma u was szacunku, miłości ani nawet się nie lubicie. na cholerę chcesz w tym nadal siedzieć?

Gość durdumelka
Nie radcie jej tak zle .Musi powiedziec . Takich rzeczy sie nie da ukrywac . Co jej grozi ? Tylko tyle ,ze zostanie samotna matką .Takie straszne ? Wstyd co ludzie powiedza ? Znajda nastepny powod do plotek i zapomna .

Gość demonica24
mamy po 24 lata,kochamy się...ale to on chciał małżenstwa luznego ,nie ja!!!!!wyszło jak wyszło,albo jemu powiem i żeby nikomu innemu nie mówił bo jak??????pozatym on tylko zarabia,ja mam liceum bez matury i na pewno pracy nigdzie nie dostanę,więc chyba musze ryj zamknąć,bo niewiem juz co??

Gość zawszeSzczera;)
Nic nie mów ,posłuchaj mojej rady skoro chciał lużny związek to go ma :-p

Gość DUŻYdzieciok
Zawsze szczera -ty to tez jestes pojebka co???musi powiedziec czemu jej tak chujowo radzisz???

Gość ale rozwód
Kim trzeba być, żeby z wlasnym mężem umawiać się na "luźny związek"... ehh dzieciaki, mówiłam- emocjonalnie nie dorośliście do życia w rodzinie.

No to teraz jesteście kwita jesli chodzi o zdrady. Ja mimo wszystko bym mu powiedziała bo wystarczy ze go zdradziłaś okłamywac juz nie musisz wiec jesli chcesz jako tako funkcjonowac to lepiej mu powiedz mimo wszystko.

Gość zawszeSzczera;)
domyslam sie o co chodzi w tym związku i radzę do całego opisu sytuacji a co? ;-p