Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demonica24

Niewiem czyje to dziecko??

Polecane posty

Gość zawszeSzczera;)
jak wiesz że z toba będzie to powiedz!!! ale niech nikomu nie mówi i finito 👄

Gość demonica24
wiedzielismy ze jak będzie za granicą,to luzny zwiazek bedzie najlepszy ;(

Gość FAJNAdupuNIA
Nie wiesz czyje to dziecko???zapewne twoje!!!czy tego tez nie wiesz pustaku!!!

Gość ale rozwód
Tak, jak facet wyjeżdża za granice to niech zalicza dziury, a ty się puszczaj, bo bez seksu nie wytrzymacie. Jak zwierzęta, seks dla samej idei, a nie jako wyraz miłości. A tfu! Tylko splunąć ci w twarz. I jemu też.

Nie umiem Ci doradzić. Powiesz - źle, nie powiesz - źle, kochanek nie wie - też źle, dziecko kiedyś - też zapyta dlaczego wybrałaś taką czy inną drogę... Trudny temat. P.s. Podsyłam dwie nowe piosenki Marty... ..."Chłopiec" & "O mnie"... http://youtu.be/3dxd0t5_tAE http://youtu.be/n-hi6eGY0ZE Wkrótce kolejne piosenki (bodajże 14)... Mam nadzieję, że uda się nakręcić interesujące teledyski (pomysły są...)... Na facebook' u ---> https://www.facebook.com/events/181294218659685/ Jeśli któraś z piosenek Ci się spodoba... podaj dalej ;) Jeśli nie... to po prostu... Miłego Dnia :) ...choć upał okrutny!

Gość demonica24
Zadzwonie dzis i mu powiem,,ciekawe co będzie,mimo wszystko dzięki!!!!

Gość demonica24
myslę że on sie za bardzo nie przejmie tym bo ma juz 2 dzieci z innymi,a my w sexie to sie zajebiscie dopasowalismy i bedzie ze mna i malym;)najgorzej ze tak jak kazda matka wmówiłammu ze mały jest do niego podobny jak kropla wody,,to jest naj gorsze

Gość demonica24
myslę że on sie za bardzo nie przejmie tym bo ma juz 2 dzieci z innymi,a my w sexie to sie zajebiscie dopasowalismy i bedzie ze mna i malym;)najgorzej ze tak jak kazda matka wmówiłammu ze mały jest do niego podobny jak kropla wody,,to jest naj gorsze

Gość TakaZapytajka
Nie bredź, po ch*j w tytule napisałaś że nie wiesz czyj to dzieciak, skoro wiesz z badań, kłamiesz nie wiadomo po co. Nudzi ci sie?

Gość jakajataja
prowokuje, ale przynajmniej zabawa jest. Nikt normalny nie robiłby z siebie dziffki, prędzej by się wybielał :)

Gość demonica24
tzn niewiem,bo spałam z jednym na urodzinach i z mężem i ze znajomym ,pisalam ze 2 razy zdradzilam,a maly ma rude wloski a ten z urodzin mial takie ryże,,,;) chyba ze będe malego farbowac na czarno co myslicie?

Gość demonica24
przefarbuje małego i nikt sie nie kapnie 😭

Gość demonica24
dzwonilam do niego i wlasnie mu powiedzialam,powiedzial ze ok ze wybacza i nikomu nie powie,,,,, :-D Ale małego mam farbować 😴

Gość TakaZapytajka
zrobiłam prywatne Dna,dzisiaj mam wyniki ,,to nie jest syn męża co mam zrobić, To twoje słowa, więc skąd znasz wynik? :-O Żałosna jesteś.

Gość zawszeSzczera;)
hahahahahahahahaah dobre, dobre ale sie usmiałam pofarbuj go na czarno!!!

Gość TakaZapytajka
Jak nie męża, to czyje dna wzięłaś do badania? Pieprzysz jak potłuczona idotka.

Gość demonica24
robilam te badania 2 tyg temu jak maz był,napewno nie jest dzieckiem męza,wzielam ich wlosy i przyslali mi po 2 tyg. ze sie nic nie zgadza,więc nie jest jego synem i maly robi sie rudy to wiadomo ze tamtego

Gość zZ Zniecierpliwiony
"""" [zgłoś do usunięcia] jakajataja prowokuje, ale przynajmniej zabawa jest. Nikt normalny nie robiłby z siebie dziffki, prędzej by się wybielał """" Mnie znajomy powiedział ,że głosował na Palikota dla zabawy. Ja się go zapytałem czy będzie się tak bawił przez 4 lata .No i czy inni też będą się mogli bawić. Odpowiedział ,że będzie wesoło. Jak go spotkałem kilka dni temu ... to już mu tak wesoło nie jest.

Gość jakajataja
co jeszcze wymyślisz? ale farbę to tylko z amoniakiem, żeby głupota nie przeszła :D

Gość demonica24
dna meża i małego i sie nie zgadza ,nie kumasz tępoto ;)

Gość demonica24
ja tez na palikota glosowalam:)

Gość hihihihihihihihihahaha
a włosy do badań to z kootasa brałaś?

Gość demonica24
wzielam z meża głowy a skąd z dupy???? glupie pytanie,wiecie co tak patrze na ptaszka małego i mysle sobie ze ten rudzielec co z nim spalam wlasnie mial takiego na bok trochę w prawo...więc tamtego drugiego nie jest na 100% bo tamten mial na lewą strone a maly ma na prawa jak rudy,maż ma do góry ;)

Gość szatanwewlasnejosobie
he he he dobra jesteś!

no ja kurwa nie wyrobie dzisiaj niezła z ciebie szmata jest z rudym się puściłaś!!!!!!

Gość jakajataja
A to nikt ci nie powiedział, że kutasek przekrzywia się w tę stronę, w której nogawce zazwyczaj jest noszony? ojojoj :D